Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Weksor

Czemu wiążecie się facetami skoro są tacy beznadziejni?

Polecane posty

ok wysle Ci na maila.Moze teraz zbiore sie i zrobie cos z tym zlomem,bez gg jak bez reki hehe . Numeru gg nie podaje poniewaz kiedys podalam na forum i rozne dziwne osoby odzywaly sie a mianowicie zboczency chetni na cyber sex.

Gość ta a ja
mam pytanie w kwestii formalnej:-) czemu wy wiazecie się z nami i to w didaktu z najbardziej niefajnymi okazami:-) hmm????

ja juz tez nie :P Choc zdarzylo mi sie w ten sposob poznac kilka ciekawych osob,utrzymujemy kontakt do tej pory a niewspomne juz ze z jednym umowilismy sie na wspolne wakacje,oczywiscie nie pojechalam sama :)

ze sie tak chamsko wtrace:a co ma doktorat do ortografii? a moze ktos ma dyslekcje tak jak ja ?po co czepiac sie takich szczegolow?

jesli w gre wchodzi dyslekcja to niewydaje mi sie zeby wyksztalcenie mialo cos do ortografii,wielu wybitnych profesorow mialo ta \"przypadlosc\" a jakby nie patrzec sa czy tez byli wyksztalceni

byc moze nie wiem ale to oznacza ze psychologowie ktorzy robili mi badania na dyslekcje tez nie wiedza o czym jest mowa :] gdyz wystawili mi papierek ze mam dyslekcje i dlatego tez na maturze nie odejmowali mi pkt za bledy ort :]

nie no nie az taka mloda,jestem na 2 roku studiow wiec matura byla jakis czas temu. jesli chodzi o dyslekcje czy jak to tam sie pisze to ojej zwykla literowka i tyle.

Gość takatam sobie jedna
Ama_leta a co kończyłaś na polibudzie ?

Gość takatam sobie jedna
wyobraź sobie ,że dzieci klawiatury tak mają a t Ama_leta jestes obrzydliwie żałosna osobą która za bardzo się angażuje w wirtualna rzeczywistość odróżnij forum od normalnego życia

po prostu podawanie w nicku więcej informacji nie jest rozsądne każdy może dojść do tego wniosku przy okazji znalazł się mały błąd jak ktoś tworzył tą stronkę jak wiadomo człowiek jest niedoskonały i wszystko co tworzy też idealne być nie musi ;)a Ama_leta ma obsesję jakąś bo tylko śledzi moje posty "kobieto jesteś zdrowo szurnięta idź się lecz na nogi bo na głowę już za późno" i stać Cię tylko na to żeby komuś orty wytykać może pochwal się czymś innym

hi, wiążemy się??? bzdura!chyba że czasem w nocy ,żeby było pikantniej, jak ktoś lubi....tak;) a , z facetami jesteśmy bo czasem się po prostu zakochujemy, natura, popęd płciowy, jest fajnie we dwoje ....to takie proste..pozdr...:)

Gość sami psychopaci
jak widać są osoby co mają problemy szkoda a czasem ma się nadzieję że się fajnie pogada z ludźmi :(

Gość sami psychopaci
jem kupy i popijam nutella

Gość sami psychopaci
a chuj ci w dupe teraz sobie pomaż o tym

Gość sami psychopaci
pomiziaj mi fiuta druciakiem podszywie

Gość a gdzie taka jedna
a sami sami psychiczni tu są