Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciągle się uczymy

nigdy nie sądzilam, ze...

Polecane posty

Gość ciągle się uczymy

jestem taka naiwna i, ze dam się tak wykorzystać :/ umówiłam się z facetem, który chciał w ten sposób wzbudzić zazdrość innej... no cóż..., pozory mylą...

Gość ciągle się uczymy
:) no tak, to dupek ale jestem zła na siebie, ze dałam się tak nabrać..., zawsze wydawało mi się, że jestem trzeźwo myślącą, twardą kobietą :P a tu proszę..., jednak nie. bardzo się rozczarowałam... Dobrze, że się nie zakochałam... .

Gość dlaczego oni sa
tacy beznadziejni :(

Gość ciągle się uczymy
własnie się zastanawiam :o

Gość dlaczego oni sa
musi im jakiegos genu brakowac:)

Ja kiedys na amen zakochalam sie w facecie ktory rozkochal mnie....pieknymi mailami i sms ze kocha i teskni. Widzialam go raz i nawet mi sie nie podoba, pamietam ze dalam mu maila praktycznie na sile. Potem zapomnialam o nim, on przypomnial sie tak nagle, zaczal lodzic a ja glupia w to wpadlam. Potem jak sie zobaczylismy drugi raz okazalo sie ze chcial mnie tylko wykorzystac. Na szczescie nie udalo mu sie. Ale swoje wyplakalam.

Gość ciągle się uczymy
hmmm..., ja jestem w o tyle komfortowej sytuacji, ze nie zakochałam się w nim. To byl mój kolega...., jest mi po prostu przykro

Gość dlaczego oni sa
:) ja tez lecze serce z nieodwzajemnionej milosci

Gość dlaczego oni sa
niepotrzebnie wstawilam tez we wczesniejszym wpisie, ale tez mi przykro

Gość ciągle się uczymy
ja cały czas musze coś leczyć :/ chociac raz mogłoby byc normalnie :/ cholera, czuje sie upokorzona

ciągle się uczymy ---rozumiem twoj bol. Jak ja sie wtedy czulam upokorzona, wole nawet teraz tego nie wspominac. Chyba jeszcze nigdy wczesniej tak sie nie czulam. Ale czas leczy rany i moje tez wyleczyl. I co smieszniejsze moj maz ma na imie jak ten osiol co chcial mnie tak wykorzystac. I imie ktorego wtedy tak nienawidzilam i chcialam zapomniec ze istnieje dzis wypowiadam z czuloscia:)))

Gość dlaczego oni sa
agnesinka:)

Ja miałem to samo kiedyś. Kobieta mi się podobała, od spojrzenia, do spojrzenia, kilka rozmów, wiedziała, że jestem nią zainteresowany i zaczęliśmy się spotykać. Miała faceta, jak się okazało a ich związek przechodził kryzys. Chciała zwrócić uwagę swojego i sprawić, żeby się bardziej starał i sprawdzić jego uczucia. Dla mnie to była głupia sytuacja i poczułem się wykorzystany, ale no cóż, już drugi raz się nie dam nabrać. Pozdrawiam :)