Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy jest sens

mieszkam za granica juz 4 lata i nie odlozylam grosza

Polecane posty

Gość czy jest sens

wszytsko wydaje na biezaco... czy jest senns tu siedziec???

Gość you are not alone
ja jestem 10 i mam to samo.....

Gość czy jest sens
ale studiuje chociaz... i ucze sie jezyka...

Gość czy jest sens

Gość w51
A może po prostu za mało ...zarabiasz :P Witam :) Poszukujemy sympatycznych rozmówców dla naszego forum : www.swiatowid.fora.pl Pozdrawiamy, zapraszamy do rejestracji i klawiatury:):):)

Gość czy jest sens
hmmm no moze tak cos tam odkladam ale co odloze to wydaje kupilam dobre auto, urzedzilam super mieszkanie niestety nie moje - tylko wynajete

Gość you are not alone
nie rozumiem.....urzadzasz nie swoje mieszkanie ???????? mam nadzieje ze masz tu na mysli kupowanie drobnych mebli i sprzetu RTV

Gość okleriusz
przegrane zycie . :)

Gość swdddddddeeeeeexe
JA tez nie odkladam, wydaje wszystko i nie stanowi to dla mnie problemu. A siedze juz prawie 5 lat.

Gość lolitka lempicka
kupilam wszystkie meble, kwiatki , duperele.. mieszkam w Norwegii nie bedzie problemu z przewiezieniem mamy znajomego z ciezarowka ale tak naprawde nie wiemy czy chcemy byc tu czy w Polsce zarabiamy razem okolo 45tys koron miesiecznie czyli jakies 22tys zl co z tego ??

Gość czy jest sens
to ja bylam tylko pod innym nickiem mam drugi podobny topik na forum dla ludzi za granica ciekawa jestem jak oni maja

Gość czy jest sens
ojojoj dopiero teraz zauwazylam ze ten topik jest na uczuciowym sorki

Gość you are not alone
nadal nie rozumiem...a jesli te meble nie beda pasowaly do mieszkania w Polsce ? A co ze studiami ?

Gość czy jest sens
beda pasowaly:D przeciez meble to meble lozko tak?? to lozko pasuje wszedzie stol jadalny sofy, stolik pralka czy lodowka co za roznica????

Gość you are not alone
mowie tak bo mam mieszkanko w Polsce 62 m kwadratowe.Moja sypialnia jest raczej nie wielka. Lozko na ktorym spie zmiesciloby sie ale ledwo ledwo, wiec nie mialoby dla mnie sensu zabieranie mebli do Polski. Tak male mieszkanie nie latwo jest dobrze urzadzic, ja robilam wiekszosc mebli na zamowienie. A to qrna drogi interes.

Gość czy jest sens
rozumiem ale badac tu tyle lat naprade chce ladnie mieszkac poza tym oszta nie byly az tak straszne a mieszkanie super milo przyjsc po 12 godzinach w pracy

Gość no to
nie ma sie co dziwic ze nic nie odlozylas skoro wydajesz na urzadzanie nie swojego mieszkania:)sama sobie odpowiedzialas poza tym odlozylas troche odlozylas skoro masz juz dobry samochod.

Gość taka jedna zagramaniczna
no ja w pierwszych 4 latach tez nie odlozylam grosza :-P Ale po 2 dziesiecioleciach, odwaznie stawiam czolo zapedom naukowym syna :-D

Gość tez tak mam tez tak mam

Gość ikt sie nie dziwi kolezanko

Gość a ja jeszcze gorzej
zaczynam sobie dlugi robic.. do niedawna mialam swietnie platna prace, samozatrudnienie, moglam wiec podrowac miedzy Polska a Uk i nie tylko i tak wlasnie robilam-kilka razy w ciagu roku zamiast odkladac kase,ale ost. zarobki tak zmalaly ze mam debet na 200 za dom, rachunki nie zaplacone, masakra normalnie.. :( sytuacja tymgorsza, ze jestem tu z rodzina, a moj partner pracuje ze mna wiec oboje mamy problemy rownoczesnie. obecnie szukamy nowej pracy ale poniewaz nie mamy oszczednosci jest naprawde niewesolo. zaczynam myslec o powrocie