Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julka7896321

Nienawidzę rodziców!!!

Polecane posty

Gość jestes w okresie buntu
przejdzie Ci ;) Myslalam, ze naprawde masz okropnych rodzicow ;) Ale nie, z tego co napisalas to zupelnie normalni. Wspolczuje im, bo teraz napewo trudno im z Toba wytrzymac ;) Ale to przejdzie, u niektorych malolatow niestety to dosc burzliwy okres ;) I w czache wali ;)

Gość zakochana bez odwzajemnosci
Czesc. Ja mam problem ze swoim ojceem..:( Traktuje mnie jak mala dziewczynke.. nie moge nigdzie wyychodzic,nawet o wyjscie do bramy,zeby pogadac z kolega musze sie zapytac:( dzis chcialam isc sie przejsc,to mi nie pozwolil.. z Mamą nie mam takich problemow. Moja mama jest super:) pozwolila mi nawet zrobic sobie kolczyk w jezyku,na co ojciec by sie nigdy nie zgodziiil..

Gość ASKA232435
rodzice sa tylko dobrzy jak cos potrzebuja a tak maja nas gdzies mam siostre w domu starsza od siebie i ja jestem najgorsza a ona najlepsza czasem mam chec sie zabic

Gość -Una-
Też tak miałam, niestety, jedyne wyjście to skończyć liceum i wynieść się z domu. Brzmi nierealnie, ale mi sie udało. Trzeba znaleźc pracę, najlepiej w jakimś dużym mieście dalej od rodziców. Praca jakakolwiek (nie dawanie d..py jak to niektóre "dziewczyny" tu się usprawiedliwiają, że na studia niby nie miały) i wynająć pokój w mieszkaniu studenckim/absolwenckim. Da się przeżyć, ja nawet zaocznie 2 kierunki studiów skończyłam. W domu miałam przechlapane, bo rodzice ze mną jak z niepotrzebną zabawką - urodziła się moja siostra jak miałam 8 lat i ja poszłam w odstawkę. Nic mi nie było wolno, dzieciństwo i nastoletni czas przesiedziałam w swoim pokoju. Jako dziecko byłam strasznie zahukana i zaniedbana emocjonalnie, z nikim nie mogłam się spotykać, nigdzie pójść. Nawet na 18-stkę do mojej przyjaciółki mnie nie puścili. Nie mam teraz wiele, ale uważam, że dużo osiągnęłam, dzięki wykształceniu dostałam awans i lepszą pracę, mam stabilny związek,fajnego faceta... Rodzice wszystko co robię krytykują,ale moja sąsiadka (jak rodzina) powiedziała, że mnie podziwia, że tyle lat sobie sama radzę. Zwariowałabym gdybym mieszkała u rodziców dłużej, mam dość u nich po 2 dniach pobytu. Ale ostatnio nagle mnie "pokochali" bo moja rozpieszczona do granic siostrzyczka (od dziecka spełniają jej wszystkie zachcianki, ma kasę na wszystko i wszystko jej wolno)daje im mocno popalić, najchetniej by ich z domem sprzedała... Najciekawsze jest to, że ja mam do nich dużo więcej szacunku, niż ona. Ja mam do nich w sercu żal za to, ze mi wyrwali 10 lat z życiorysu, a ona mi wprost mówi, że ich... nienawidzi. Czemu? Bo nie mają super auta i są starzy, a jej koleżanki mają młodszych rodziców... To są jej wszystkie zarzuty. Ona ma teraz 26 lat. Brak słów...

Gość Julka7896321
Skończyłam 18 lat i daję na lewo i na prawo

Gość uhIUghiubvuirt
łączę sie w bólu bo swoich rodzicow także nienawidze, niecierpię, nieznoszę :) traktuja mnie jakbym miala 15 lat a nie 20 ;]

Gość Sandomierzanka
Kur... To Wy macie kochanych rodziców i nie rozumiecie. Ja nie mówię o łażeniu na dyskoteki, ale MI NIE WOLNO WYJŚĆ NA PODWÓRKO BO MNIE ZGWAŁCĄ. Nawet nie wiecie, co to dla mnie jest. "Znowu przy komputerze? Na dwór byś wyszła" "Mogę wyjść na dwór? - Pewnie, tylko poczekaj XXX z Tobą wyjdzie" Jestem prowadzana jak pies, nigdzie nie mogę iść sama. Szczerze to mam tego kur... dosyć. Spróbujcie sobie siedzieć całe wakacje w domu, to zobaczycie jak to przyjemnie.

Gość ... J
Julka... MAM 17 LAT i najlepiej jak bym była o 20 w domu ja dostaje za to ze nie pójdę do sklepu po to co im się chce wiec nie gadaj głupot bo w życiu t ja mam przejebane . mam brata 5 lat młodszego i ja mam mu śniadanie robić sprzątać za niego jak by on rąk nie miał . w domu tylko ja sprzątam bo matka stwierdziła że ona już się za mnie napracowała i mam sobie sama radzić na wszystko sama muszę sobie zarobić . nic od nich nie dostaje tylko to ze mogę u nich mieszkać . to jest dopiero przejebane kiedy się uczysz i sama musisz na wszystko zarobić .

Widzisz, ja mam 20 lat. Wiem o czym mówisz. Tylko, że u mnie wygląda to trochę gorzej, bo mnie w dodatku biją. Jestem na studiach i dalej nie mogę się od nich uwolnić, bo jestem uzależniona od nich finansowo. Podjęłam poważne kroki i za miesiąc uwolnię się od nich.