Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karenina

9tc, brązowa wydzielina. Martwię się.

Polecane posty

Gość karenina

Nie wiem czy to normalne, że w takim okresie ciąży pojawia się brązowa wydzielina. Nie jest tego dużo, wygląda jak normalna wydzielina z pochwy. Tylko ten kolor. Czy ktoś może mnie trochę uspokoić?

Gość nie czekaj
idź do lekarza czasem to objaw obumierającej ciąży :(

Gość karenina
To mnie nie pocieszyłąś. Wizytę mam we wtorek.

Gość nie czekaj
wiem że to szok ale sama straciłam dwoje dzieci więc odpowiadam na twoje pytanie, u mnie była tylko brązowa wydzielina, objawem było również brak objawów ciążowych

Gość karenina
Dzięki za odpowiedź.

popieram wcześniejszą wypowiedz moja szwagierka pod koniec 3mca tez niepokoiła sie bo miała takie własnie plamienia jak ty-okazało się ze była martwa ciąza od 6tygodnia:( czyli jak robiła test ciązowy...a przez ten czas wogóle nie miała zrobionego usg :(

A ja cię pociesze. Takie plamienie nie zawsze jest wyrokiem. Ja od 6 do 12 tygodnia tak krwawilam a teraz jestem juz w 31 tc. Bralam leki na podtrzymanie, dlugo lezalam w lózku a teraz jest ok. Powodzenia! Będzie dobrze.

Gość DO Siwek
to straszne co napisałaś:( jak to w ogóle możliwe by tyle czasu nosić martwy płód? czy ta Twoja szwagierka nic nie czuła? miała normalne objawy ciążowe? boze nei wiem jak do czegos takiego w ogóle może dojść:( bardzo smutne

Ja plamiłam od 5 do 15 tygodnia teraz dzięki bogu nie plamię juz od 6 tygodni...do lekarza radzę isć jak najprędzej bo nie ma na co czekać ja odrazu dostałam tabletki, nakaz leżenia i jak narazie wszystko jest ok:)

ja plamiłam i znalazłam sie w szpitalu ...ciąże donosiłam ale nie było łatwo...leć czym predzej do gin!!!!!!!!!nie musi to być objaw zagorzenia ale najczęściej jest.

Gość Ludmiła_bez_oka_nogi_i_cycka
fuuuuuuuuuuujjjjjjjjj ohydztwo to moze kał ci sie uplynnia bleeeeeee rzygac sie chce

pewnie sie puszczala dlatewgo sie uplynnia fuuuuuuuuuu

a moze i sie nie puszczala ktoz to wie jaki ten swiat jest ale i tak nadal fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Nie czekaj na wizytę, tylko idź czym prędzej do lekarza prywatnie. Niech sprawdzi co sie dzieje i da ewentualnie leki na podtrzymanie, Poza tym - mozesz juz zrobic usg na tym etapie by zobaczyc czy jest serduszko. :) A co do objawow - ja nie mialam zadnych objawow przez cala ciąże. ;)