Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natalia z Bydgoszczy

Czy moze byc krocej?

Polecane posty

Wszedzie jest napisane i Wy tez tak sugerujecie, ze jesli sa mdlosci i wymioty to potrfaja tak ze 3 miesiace. A czy jaest taka opcja, ze bedzie to trfac krocej? Tydzien czy dwa? Ktoras tak miala? Prosze o odpowiedz.

Gość tak. może ich nawet w ogóle
nie być. każda reaguje inaczej.

troche to dziwne ale ja w drugiej ciazy mialam okropne mdlosci i nagle przeszly co sie okazalo powinnam wtedy zareagowac bo to byl 8 tydzien i dziecku przestalo bic serducho wiec zmniejszenie odruchu mdlosci powinno sie kontrolowac bo ten odruch powoduja hormony.

Mi lekarz powiedział, że dobrze, że mam mdłości i wymiotuję i przejdą po 12 tygodniu. Dodał, ż ejelsi ustąpią wcześniej to może być to sygnał niepokojący i abym sie wtedy zgłosiłą do lekarza.

Gość U mnie
trwały 2 miesiące i ani dnia krócej.

ja wymiotowałam do połowy 4 miesiąca. ale znam kobietki które zemdliło moze 3 razy w ciązy, i znam też takie które poza rosnącym brzuchem i brakiem okresu nie miały zadnych innych objawów przez całą ciąże- także to nie reguła ze kazda ma mdłości.

Gość Oczywiście że może być
krócej. Ja miałam mdłości 2 tygdonie, w okolicach 6-8 tygodnia. Wymiotowałam w ciąży tylko raz. To naprawdę wszystko kwestia indywidualna.

Pytam, bo chce zeby mdlosci i wymioty przeszly mi predzej niz po 3ecim miesiacu, bo jestem po prostu juz tym wykonczona. Ale z drugiej strony jakby przeszly to od´razu myslalabym ze to poronienie - bo wiele kobiet na kafe wlasnie to sugeruje. Jak narazie mdlosci sa... wymioty... Jest okropnie. Lepiej chyba jak przejda dopiero po 3ecim miesiacu. bede mogla spokojnie spac. Dziekuje Wam za odpowiedzi.