Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kto z Was uzywal biodermy

kosmetykow na tradzik prosze wejdzcie

Polecane posty

Gość Kto z Was uzywal biodermy

Jakies 3 tygodnie temu kupilam sobie plyn micelarny sebium h2o i krem sebium akn biodermy. Przez pierwsze 3 dni stosowania moja cera byla ladna po tych kosmetychach ale potem zaczely mi sie rozbic grudki pod skora i jak by wypryskow wiecej dostalam. No i zauwazylam ze moja skora zeczela sie luszczyc! Nie wiem co robic zaprzestac stosowania tych kosmetykow czy jakos to wytrzymac i uzywac dalej? Przeczytalam kilka pozytywnych opini ich dotyczacych i niektore dziewczyny pisaly ze na poczatku cera sie jak by psuje po nich i wychodza pryszcze ale ze to jest normalne, taki jest etap ich leczenia. Co o tym myslicie? Prosze doradzcie mi!

Gość nikt nie uzywal
???

to normalna reakcja skóry na tego rodzaju kosmetyki, po pewnym czasie powinno się uormować radze wybrać się do dermatolga

to reakcja na kwasy - normalna, tyle, że lepiej takie cuda stosować w porozumieniu z dermatologiem

Witam! Jesteśmy hurtownią Kosmetyków Profesjonalnych. Zaopatrujemy Gabinety kosmetyczne, Spa&Welnes oraz wiele szkół kosmetycznych w całej Polsce. Jesteśmy dystrybutorem wielu znanych i liczących się firm kosmetycznych m.in BIELENDA, AA PRESTIGE, PAYOT. DEPILEVE, BELNATUR, ACADEMIE, ZIAJA, NAILS COMPANY, SORAYA oraz Epilar System!!! Sprzęt Kosmetyczny firmy BAYLLASPA www.bayllaspa.eu Zamówiony towar dostajecie państwo w ciągu 48 h. Do każdego zamówienia dokladamy Gratisy w postaci Próbek, kapcie, ręczników, opasek itp Serdecznie Zapraszam na stronę www.monimar.pl Monimar-hurtownia kosmetyczna ul.Wyglendy 1 44-200 Rybnik tel/fax 032 42 39 920

Masque Irradié 125ml nr.ref. 153960 Aktywna maseczka o działaniu ściagającym do cery mieszanej i tłustej ... więcej na stronie www.monimar.pl