Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona27jfaskr

trafia mnie szlag kiedy widze jak innym idiotkom sie udaje

Polecane posty

Gość ona27jfaskr
ciekawe co byscie zrobili jakbyscie bylio w mojej sytuacji, niech sie wypowie ktos kto ma taka sytuacje jak ja

A dlaczego jak ja chcę zbliżyć się do dziewczyny, to trafiam na same \"problematyczne\"? W Twoim przypadku też tak jest. Gdybyś chciała mieć faceta, to byś go miała. Tylko czasami trzeba dać nam szansę, a nie grać taką niedostępną i czekać na kogoś, kto Cię zdobędzie :) Zdobywcy zdobywają i potem zreguły odchodzą... Weź to pod uwagę. Pozdrawiam.

moja siostra ma teraz 30 lat :D i od kilku lat jest sama:D tzn nie no teraz sie zaczela z kims spotykac ale nigdy przenigdy nie wyzywala kutwa tak ja Ty :o innych dziewczyn od idiotek tylko dlatego ze one maja chlopakow a ona nie.... jestes zgorzkniala..........zawistna......... nikt by tak na Ciebie nie naskoczyl jakbys tak durnowalato nie pisala na poczatku a teraz sie juz nie pograzaj bardziej🖐️

Gość tak mozna
ja miałam - byłam sama 2,5 roku własnie dlatego, że nie chciałam się angazować w byle co, z braku lako. lekko nie było, bo oczywiście wszystkie koleżanki w szczęśliwych związkach. Zajęłam sie sobą, poświeciłam ten czas na uporzadkowanie sobie życia, przemyslenie różnych kwestii, tego co było złe w moich poprzednich związkach. Byłam otwarta na ludzi, bywałam na imprezach, u znajomych, wyjedżalismy cała paczką - znajomi jakos troskliweij sie mną zajeli bo wiedzieli ze nie jest mi lekko. A teraz od ponad 2 lat jestemw szcześliwym związku.:) i znalazłam tego jednynego.

Gość tak mozna
sobie ktoś - trafna uwaga ;) autorko mniej goryczy zalecam i przemysl sobie wszystko - bo byc może to jednak w Tobie leży problem a nie w reszcie świata.

Najbardziej podoba mi się ten post autorki w którym jednocześnie pisze: \"(...)ale kiedy widze na ulicy jakie \"tragedie\"kogos maja to mnie trafia szlag\" oraz stwierdza: \"(...)ja mysle ze nie tylko wyglad sie liczy\" Kto ma rozdwojenie jaźni - ja czy ona?

dobre spostrzezenie podobna rzecz zaobserwowałam w niedzielę - patrze jedym okiem na wybory miss świata na scenę wchodzi zajebiście ale i niexle zrobiona piekna miss mexyku i bredzi: liczy się piekno wewnętrzne :D :p

Gość mrowkojadka
te misskiii to wwszystkie bredza mi sie smiac chcialo jak jedna grala pieknie w tenisa przezd kamera z kilogramem tapety........... miala slicznie zrobione i wytuszowane oczka:P

zawze chcą zajmowas się działalnościa charytatywną, pomagac glodującym itp. zadna nie jest normalna i z jajem :D

Gość rzeczywiscie macie racje
Tak ,tylko głupie kobiety maja szanse na udany zwiazek:-o Spadniejcie wreszcie z obloków,wypisujecie bzdury i tyle. Moze warto zastanowic sie nad soba,a nie obrazac innych.

Na to, żeby tak się zachowywać. Nie lubię generalizować, ale takie laleczki mają tendencję do takiego bycia. Zdają sobie sprawę, że urodą nadrobią braki w inteligencji :) Oczywiście nie wszystkie ładne dziewczyny takie są, ale taki jest stereotyp, który często się potwierdza. Inna sprawa, że te konkursy misek są z góry ułożone i wyreżyserowane, więc pewnie nie mogą mówić tego co chcą...

pewnie tak juz widze co by było jakby tak powiedziały co myslą: pozdrawiam tego grubego pana z jury, który wczoraj próbował zmusic mnie do sexu oralnego :p

Gość zuzaaaaaaaa
pozdrawiam taże tego pana który jest znanym lowelasem i w którym podkochiwałam się jako mała dziewczynka a który zmusił mnie do stosunku analnego w zamian za obietnicę minimum IV wicemiss :)