Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona27jfaskr

trafia mnie szlag kiedy widze jak innym idiotkom sie udaje

Polecane posty

Gość ona27jfaskr

i jak sa szczesliwe w zwiazkach a ja oczywiscie sama, nie jestem brzydka dziewczyna tylko przecietna , mam 27 lat od 5 lat jestem sama bo tak akurat wyszlo, a wszyscy wogol mnie ukladaja sobie zycie, wszytskie moje glupie kolezanki sobie znalazly facetow a to z "braku laku", a to zonaty itp a ja nadal sama, chyba powinna sie zachowywac jak idiotka bo takie kobiety lubia faceci. Zreszta gdzie ja mam kogos poznac, bo teraz to juz prawie wszyscy zajeci, zreszta ja nigdy nie startuje pierwsza do faceta tylko czekam az mnie ktos zdobedzie, nie chce wychodzic na zdesperowana dziewczyne ktora ugania sie za facetami. Dlaczego to zawsze tak musi byc ze mi sie nie udaje, przeciez znam swoja wartosc, nie mam kompeleksow to dlaczego facecie nie zwracaja na mnie uwagi dlaczego nie moge nikogo znalezc

Gość ona27jfaskr
chyba tez sie zwiaze z kims z braku laku i bede szczesliwa jak moje kolezanki

Gość vvvvv
Kwestia szczęścia.

Ale dlaczego wyzywasz inne od idiotek? Co one są winne? Poza tym nie rozumiem dlazcego fakt posiadania faceta (wszystko jedno jaki, byle był), powoduje, że kobieta jest lepsza niż ta, która jest sama??? Średniowiecze, czy jak???

Gość ona27jfaskr
owszem jestem przecietna ale kiedy widze na ulicy jakie "tragedie"kogos maja to mnie trafia szlag, zreszta kto powiedzial ze faceci leca tylko na laski typu miss polonia, wcale tak nie jest kazdy ma swoj gust, mi tez sie nie raz podobal facet ktory nie byl przystojny, ja mysle ze nie tylko wyglad sie liczy

Gość haa***
mężczyźni nie znoszą kobiet mądrzejszych od siebie biorą sobie słodkie idiotki za żony a potem płaczą ze ich takie dziwadła tylko po kieszeni trzepią ;)

Gość ona27jfaskr
do Laura Diaz: a czy wedlug ciebie zdecydowanie sie na zwiazek z facetem ktory mnie nie pociaga i mi sie nie podoba jest normalne, czy to nie jest przejaw idiotyzmu??bo wedlug mnie jes

Gość barbara z katowic
ja wzielam los w swoje rece,nie czekalam az milosc sama mnie znajdzie w 4 scianach...i udalo sie-zawsze sie udaje,trzeba szukac,starac sie,wiedziec czego sie chce...

Gość ona27jfaskr
tak sie sklada ze ja nie siedze w 4 scianach, tylko wychodze do ludzi, na imprezy kiedy jest okazja

Gość ona27jfaskr
tylko wiadomo jak to na imprezach bywa, przychodza z reguly faceci ktorzy szukaja laski na chwile, do lozka, a nie na powaznie

Gość barbara z katowic
no jasne,bo n imprezach sie nie szuka,chyba ze imprezach u znajomych,gdzie sa znajomi znajomych ale nie obcy modele w lokalu

to ze dziwadlo ma chlopaka to znaczy ze ma dosc ciekawa osobowsc ja mam kolezanka ktora piekna nie jest ma dosc duza nadwage a acetow ma na peczki........ czyli autorka wynika z tego ze Ty nie masz tej ossobowosci a do tego brak inteligencji i pokazujesz to wyzywajac inne od gorszych od siebie jezuuuuu:o

Gość ona27jfaskr
jakie to wszystko niesprawiedliwe, chodzisz na imprezy, jestes towarzyska, umawiasz sie na randki z facetami z netu a taka laska ktora siedzi w 4 scanach wyjdzie raz i pozna kogos. Sory ze tak pisze ale musze sie gdzies wygadac a gdzie jak nie na forum:)

Gość sama jestes idiotką

Gość ona27jfaskr
kazdy ma swoja osobowosc i jest ona dobra na swoj sposob, ludzie sa rozni wiadomo, owszem nie jestem dusza towarzystwa, tak sie sklada ze jestem troche niesmiala, ale co stego, a pisze tak bo uwazam ze jest to wszysko niesprawiedliwe, zreszta jak uwazasz-(tak jak pisalam wczesniej ) bycie z kims z braku laku kto mi sie nie podoba jest normalne??wedlug mnie nie i to wlasnie o takie laski mi chodzi bo dla mnie to jest idotyczne

Gość jestes zgorzkniala
moze dlatego ;P "wszytskie moje glupie kolezanki sobie znalazly facetow" - a co to w ogole za tekst jest? gratuluje koleżanek :O juz nie mowiac ze skoro masz same glupie koleznaki to i o tobie za dobrze to nie swiadczy

Gość ona27jfaskr
pisze raz jeszcze zeby wszytsko bylo jasne o jakie dziewczyny mi chodzi: idotki czyli takie ktore biora facetow z braku laku czyli koles mi sie nie podoba, nie pocaga mnie ale bede z nim bo nie che byc sama albo laski ktore sa z zonatymi facetami i rozwalaja komus rodzine bo nie chca byc same a stac je na innych kolesi

Gość Zosiasamosia76
jestes tak zawistna, ze nigdy ni bedziesz miala facetya.

Gość ona27jfaskr
nie jestem zgorzkniala, jestem mila i sympatyczna dla innych nawet dla nieznajomych a swoj zal wylewam tu a nie przy innych

Gość sama jestes idiotką
to po im się wg Ciebie udaje ???? i sa szczęsliwe ???? hm dziwne pojęcie szczęścia...

s;uchaj ja Cis ie staram wytlumaczyc ze jestes delikatnie mowiac \"glupia\" skoro wlasnie wyzywasz wszystkie te tylko dlatego bo maja chlopakow a chlopakow maja dlatego ze sa sympatyczniejsze od Ciebie............i n ie wyzywaja tak swoich kiolezanek i nie sa tak zgozkniałe oooooooo:P

Gość ona27jfaskr
a jak mam nie byc zazdrosna kiedy mi sie nie udaje chociaz sie staram

Gość Idiotki pozdrawiaja
starą samotną zgorzkniałą klempę 🖐️ :classic_cool:

Gość ona27jfaskr
tak wlasnie takich opinii moglam sie zpodziewac na necie, na forum kiedy rozni ludzi tu bywaja, ale juz z stad znikm, piszce co chcecie, nie bede tego czytac.

Gość Idiotki pozdrawiaja
to po chuj się odzywałas skoro tak dobrze znasz forum...zycie...związki...i w ogóle :O

Gość ona27jfaskr
odzywalam sie bo mialam nadzieje ze ktos mnie zrozumie i ze moze dziewczyny bedace w takiej sytuacji tez sie odezwa ale sie przeliczylam