Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce o neee

zdalalam sobie sprawe, ze nie nadaje sie kompletnie do zwizku

Polecane posty

Gość nie chce o neee

jak ktos zaczyna sie mna interesowac to zwiewam, nawet nie mam ochoty by kogos miec, a mam 20 lat:O nie mam zadnych doswiadczen za soba. kto ma tak jeszcze?

Gość sexualna
ja:(ale czekam jak facet mnie oleje -robie Mu tyle świnstw ze sam rezygnuje,a potem szukam nowego obiektu mam22 lata

Gość nie chce o neee
za to mam prawdziwego przyjaciela, kolka osinowego, ktorego sobie codziennie wkladam na wieczor do pupy. kto ma tak jeszcze?

Gość sexualna
ja:(

Gość ja mam podobnieee
nie narzekam na brak zainteresowania tyle że gy czuje ze ktos ma wobec mnie jakies zamiary to wole sie wycofać, bo sie boje :o no co :P

Gość ja mam podobnieee
za to w łóżku mam codziennie innego :p

Gość buybubu
Ja miałam podobnie. Gdy ktoś się mną interesował, wolałam go zniechęcić, wręcz bałam się. I tak to trwało do mojego 25 roku życia aż poczułam że zaczyna mi być źle (bo nie mam gdzie wyjść, bo ja zawsze sama, bo wszystko jest dla sparowanych, i fajne obozy, i dobre imprezy itp). I wtedy odkryłam że nie boję się gdy to ja sama wybieram sobie faceta. I tak kilka prób, fajnych spotkań i moich rezygnacji, aż znalazłam sobie takiego który mi odpowiadał i... nie dał się łatwo spławić. I teraz jesteśmy razem i nigdy z nikim tak dobrze się nie czułam.

ja mam taki okropny problem z chamsetwem, jak ktoś mnie chociaż trochę zdenerwuje to zaraz tak po nim jadę że aż go w ziemię wgniatam... i tak jakoś wszyscy się zniechęcają.... bo najłatwiej im uciekać!!! szczury cholerne!!!

Gość nie chce o neee
no ja tez boje sie byc chyba w zwiazku, alebo nie spotkalam odpowiedniego-nie wiem:O ale jak na razie to wszystkich splawiam ale nie wiem czy ze strachu czy dlatego, ze sa nieodpowiedni.:O zostane stara panna🖐️

Gość jhryjry
Ssilly, bo ty chyba szukasz dla siebie psychoterapeuty i wybawcy w jednym a nie partnera. Nie dziw się że nikt nie chce robić za psychiatrę dla ciebie.

Gość nalesnik
do sisili ja tez mam podobnie . ja np nie potrafie byc mila tylko naburmuszam sie i zaraz patrze na kogos z gory ... to mnie przeraza. bo w sumie usmiech mam ładny a tak zadko pokazuje go....takim zachowaniem to sobie moge ...