Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bfsbsfbs

Niezreczny trojkacik! POMOCY

Polecane posty

Gość bfsbsfbs

Chodze do klasy z chlopakiem, ktory podoba mi sie juz od bardzo dawna. Poczatkowo bylam jedyna dziewczyna jaka miala z nim dobry kontakt w klasie. Potem zaczal rozmawiac z moja najlepsza kolezanka z klasy i stworzylsie jakgdyby taki trojkatcik, bo zawsze jestesmy w szkole razem. Z tym, ze on ma duzo lepszy kontakt z tamta dziewczyna, czasami sie jej zwierza, zartuje. Mnie tak nie traktuje. Co zrobic, zeby zepsuc te dobre stosunki miedzy nimi? Zeby on bardziej zwrocil uwage na mnie i to na mnie sie skupial?

Gość bfsbsfbs
?

Gość bfsbsfbs
odswiezam

Gość znajdz sobie innego chlopaka
:O

Gość a ja se myślę
dziecko, masz 12 lat czy 13?

Gość bfsbsfbs
Mam 17 lat i prosze o jakies wskazowki, porady. Potraktujcie mnie powaznie, bo to jest powazna sprawa.

Gość a ja se myślę
widocznie tamta jest fajniejsza a na to niestety nic nie poradzisz. Próbujesz ingerować w ich znajomość:o jesteś niedojrzała emocjonalnie, ale czego tu oczekiwać od 17-latki:o

Gość bfsbsfbs
On ma wiele takich znajomych, ja sie cce jakos zblizyc do niego, ale ona mi w tym przeszkadza.

Gość a ja se myślę
ma wiele takich znajomych bo fajna z niej dziewczyna musi byc:) A jak ona ci przeszkadza? co takiego robi?

Gość bfsbsfbs
NIe ona ma wiele takich znajomych, tylko on. Tak jestem zazdrosna, bo gdy jestem z nim sam na sam to jest zupelnie inaczej, duzo rozmawiamy, zartujemy. A jak pojawia sie ona to wszystko sie psuje.

Gość a ja se myślę
a faktycznie:) no to on musi być fajnym kolesiem:) Po prostu uważa ją za ciekawszą i woli spędzac czas z nią:) Nic z tym nie zrobisz skoro on nie chce z tym nic zrobić. Gdybyś mu się podobała to sam szukałby kontaktu z Tobą.

Gość a ja se myślę
Widocznie na jej widok zapomina o wszystkim i o wszystkich wokoło.

Gość bfsbsfbs
On ma na oku inna dziewczyne, wiec ona mu sie na pewno nie podoba. Ona jest otwarta i nie wstydzi sie przy nim niczego, ze mna jest inaczej, bo go na prawde kocham i boje sie, ze powiem cos glupiego albo zrobie cos, co jest nie na miejscu i on to dziwnie odbierze. Co zrobic, zeby mu sie spodobac? To trwa juz ponad pol roku. Wszystcy mowia, zebym znalazla innego, ale nie potrafie, odkad go znam to nikt wiecej mi sie nie spodobal. On nie jest nie wiadomo jak przystojny, ja go po prostu bardzo lubie, jego charakter i to przyslania wszystko.

Gość bfsbsfbs
prosze bardzo o jakies porady

Gość bfsbsfbs
??????????

Gość bfsbsfbs
cytaty to mi raczej nie pomoga. Prosze pomozcie, nie mam doswiadczenia z chlopakami, a chce sie mu spodobac, zaczac z nim wiecej rozmawiac, przebywac.

Gość bfsbsfbs
prosze, pomozcie mi, dajcie jakies rady

Gość bfsbsfbs
Nie chodzi mi juz nawet o to, zeby mu sie podobac. On jest zmienny w uczuciach, wiec ta dziewczyna nie bedzie mu sie podobac dlugo. Ja chce byc jego przyjaciolka, czesto z nim rozmawiac, smiac sie, po prostu miec go blisko. Tylko jak?

Gość nuda nuda nuda
dziwi mnie ze osoby po 18 roku zycia tak szybko zapominaja jak to jest miec 16-17. czy zaraz musicie atakowac osobe kotra ma mniej lat ? nie kazdy musi miec problem typu rozwod, zdrada itd ;/ uwazam ze powinnas starac sie zainteresowac chlopaka soba jesli poczatkowo rozmwial z toba a pozniej przerzucil sie na kolezanke , to znaczy ze albo ona mu sie bardziej podoba, wtedy nic nie zrobisz bo sie osmieszysz tylko, albo zainteresowala go soba, albo nagadala na ciebie czegos, rozne sa kolezanki ;P

Gość bfsbsfbs
Na pewno nie nagadala, tylko on jej po prostu wczesniej nie znal. Ja z nim pierwsza zalapalam kontakt. I nie jest tak, ze on mnie ignoruje przy niej, nie, rozmawiamy normalnie. Tylko dziwnie sie czuje jak on z nia zartuje itd. Chcialabym zrobic cos, co go albo zrazi do niej albo przyblizy do mnie. Bardzo sie staram, ale nie chce, zeby zauwazyl, ze on mi sie podoba, bo wtedy nie ma co liczyc na przyjazn. Nie musze z nim byc, chce po prostu z nim spedzac czas, smiac sie, to nie musi byc nic zobowiazujacego. Chcialabym zrobic cos, za co on mi bedzie strasznie wdzieczny, zacznie mnie traktoac tak, jakbym byla dla niego wazna. Niestety nie wiem jak, macie jakies sposoby?

nie zapominamy.. ale rozumiemy zdrowa rywalizacje.. a nie po przez podkladanie nogi drugiej osobie.. rozwijaj sie na swoj sposob.. a nie probuj nieszczyc czegos.. pomiedzy kims..

Gość bfsbsfbs
Ja nie chce nic niszczyc, chce sie z nim zaprzyjaznic. Jestem w nim zauroczona juz ponad pol roku, na poczatku mialam nadzieje, teraz juz ich nie mam. Uwielbiam jego, uwielbiam jego sposob bycia, charakter. Mimo, ze z wygladu nie jest za ciekawy. Chce byc z nim blisko, zrobic cos, zeby traktowal mnie jak kogos waznego. Tylko co moge zrobic?? Widze sie z nim codziennie w szkole, w weekendy tez, bo mamy duza grupe wspolnych znajomych i zawsze gdzies razem wychodzimy. Ale jak zdobyc jego przyjazn?

Gość bfsbsfbs
?

Gość bfsbsfbs
doradzcie mi cos, prosze!

Gość hrshshs
odswiezam

Gość hdfsdfhshs
znowu