Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znafca klobiet

Kobiety są samotne bo wydaje im się, że mogą wybierać w wyższel lidze..

Polecane posty

Gość znafca klobiet

niz same sa ! Mysli ze jak sie fajnie ubeirze i ogolnie " jest srednia" to moze sobie wybierac w fajnych facetach...a potem zal ze faceci sie mnie "boja" czy inne bzdury na usprawiedliwienie swojej samotnosci.... Cosmopolitan zrobilo wam wode z mozgu ze mozecie miec kazdego a wy w to wierzycie...

Gość znafca klobiet
jak czekam u fryzjera to czytam ;]

Gość zaginął odkurzacz w akcji
taki czerwony widzieliście zginął mi niedawno ktoś pożyczał z kafe ale nie pamiętam

a ja wybrałam z wyzszej lidze i nie załuje , choc przyznaje poszukiwania nie trwaly krótko

facet z wyższej ligi to dla kobiet prawdziwy mężczyzna - wysoki, przystojny, inteligentny, bogaty i dobry w łóżku. ja nie należę do żadnej ligi gdyż nie jestem mężczyzną :-O

Ja tez mam faceta z wyzzszej ligii i mysle ze warto bylo czekac wlasnie na tego wyjatkowego niz zadawalac sie byle kim:))

Gość elissss
bo aby trafic do celu trzeba celowac ponad cel

Gość a co to jest znaFca
:/

Gość pasztet dietetyczny 0tłuszczu
mój np we wszystkim jest kochany i się we wszystkim bardzo stara jak chodzi o sex to też ;)

Gość mój też
jest taki- I liga! i podobnie jak agnesnkka mogę stwierdzić, że warto było czekać!

Gość
no pochwalcie się, pochwalcie - będzie się można pośmiać :D który jeszcze jest z extraligi

no dobra mam pytanie a takie cechy jak ktoś nie grzeszy ani życzliwościa i jest fałszywy zarozumiały wredny to co (mimo przymiotów kasa i super wykształcenie to która liga)

Gość znafca klobiet
wyzsza ligia to partner ktory jest uznawany za atrakcyjnieszego od nas, albo ogolnie jest uznawany za atrakcyjnego...czesto kobiety chca miec atrakcyjnego , reprezentujac ledwo sredni poziom

musi byc i z kasą i z wykształceniem a do tego przede wszystkim czuły, kochajacy, opiekunczy i masie rozumiec przystojny i oczywiscie swietny w luzku

Tylko w przypadku ullalanki prosze nie mylic wyksztalcenia z inteligencja ;) Wstyd,takie orty robic.Niektorym przydaloby sie kilka lekcji jezyka polskiego jesli chca faceta z ,,wyzszej ,, polki

ULLANKA - ty jakas nienormalna jestes... \"musi byc i z kasą i z wykształceniem a do tego przede wszystkim czuły, kochajacy, opiekunczy i masie rozumiec przystojny i oczywiscie swietny w luzku \" nie dość, że analfabetka, to jeszcze śmierdząca materialistyczna szmata:classic_cool: moge sie zalozyc ze jestes z najnizszej ligi bo tylko kaszaloty chca miec przystojniejszych facetow aby sie dowartosciowac chcesz goscia z kasa - czyli bedziesz sie puszczac za jego kase ? utrzymanka czy zwykla zdzira ? :classic_cool:

moj partner nie jest atrakcyjniejszy ode mnie, jesta rownie atrakcyjny jak ja!!!!

Persona chyba Ci sie zla wydaje ;) Nalezy rozrozniac tez takie pojecie jak inteligencja emocjonalna,bo zdarza sie,ze lekarze bija swoje zonya na rynku sa tyowarem z najwyzszej polki

Jako b. młoda osoba wyszłam za kogoś z \"niższej ligi\".On błagał ,szantażował , płakał ..Teraz nie ma dnia żebym nie żałowała , nie ten poziom , nie mój świat. Zdradzał mnie z prostą dziwczyną . ODRADZAM!!