Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niepewny i nieufny

Czy nie urażę kobiety pytaniem o liczbę byłych partnerów seksualnych?

Polecane posty

Mazgaj w dodatku. Bez dumy. Jakby mnie tak obrazali jak ja ciebie to bym dawno zareagowala, a ty chcesz pogadac z byle kim, nawet jak rzucaja w ciebie blotem. Samotny jestes? Dobrze ci tak. Nie chce mi sie z tobą gadac.

Gość lepszy prawiczek +prawdziwy+
zalosna jestes glupia pindo, widzisz ja po prostu lubie sie sprzeczac z ludzmi i konstruktywnie prowadzic spor. poza tym jestem dumny z moich pogladow, bo dzieki nim "prowadze selekcje" odpowiedniej kobiety i dzieki temu wybiore prawdziwa perle, wartosciowa i wyjatkowo i bede najbardziej kochajacym czlowiekiem na swiecie

Gość upupupupupupuppu...

Gość upupupupupupuppu...

Gość upupupupupupuppu...

kazdy ma prawo do szczescia, wy sie zachowujecie jakbyscie chcieli mi te prawo odebrac, albo zmusic mnie do wiekszej tolerancji, zebym sie zakochal w kobiecie, ktora juz "troche" przeszla i mial ja za jakas boginie, ale ja sie nie dam

Gość upupupupupupuppu...

Do prawiczka: A co bys powiedzial na dziewice,ktora uprawiala seks oralny i analny ale jej pochwa zostala nietknieta? :) czy to tez dziewica?Wszak kobitki sie tak bawia,a faceci na tyle glupi sa ze mysla,ze one to takie niewinne.

dla mnie to zadna dziewica:(

poza tym kobieta, ktora miala kilku partnerow seksualnych nie chcialaby mnie tak jak ja bym nie chcial jej, bo sama pewnie by tez dobrze wiedziala, ze po prostu bysmy do siebie nie pasowali, to jest sprawa wrecz oczywista. prawiczek nie pasuje do kobiety co miala kilu partnerow i na odwrot

Gość gościu ty
jesteś nienormalny, sam sobie "upupupasz" sam sobie piszesz, sam sobie odpowiadasz...

tu jest bardziej poważna sprawa, niż sądziłam na początku. Niepewny i nieufny to jesteś, ale w stosunku sam do siebie, ty nie wiesz czego chcesz, Musiałeś zostać skrzywdzony... ale o tym nie piszesz, jesteś typem niebezpiecznym /to tacy jak ty wpadają z bronią i strzelają na oślep/ myślę, że jakaś terapia jest wskazana! A zastanawiałeś się nad wstąpieniem do zakonu???

Zgadzam się z kobietą 2007 z jednym zastrzeżeniem. Zakon nie jest miejscem, gdzie trafiać powinny osoby sfrustrowane (tylko z powołaniem). Współczuję ci prawiczek, naprawdę.

Gość przeciez on prawde mowi
czy to, ze chcialby zeby jego wybranka byla dziewica (w pelnym tego slowa rozumieniu, juz nie biorac pod uwage innych zboczen) to dziwne? I prawda jest tez to, ze taka ktora juz miala wielu partnerow seksualnych wolalaby bardziej doswiadczonego :)

wirtalnie - masz rację, dlatego sądzę, że ma problem.... nie potrafi czytać ze zrozumieniem - w kółko powtarza jak mantrę, że płakałby całymi nocami.... poza tym co najważniejsze: dziewczyny nazywa szmatami.... wcale się nie zdziwię jak zechce jeszcze niepokalanego poczęcia ;)

Ano, nie wiem skąd ta nienawiść do kobiet u niego. Albo ktoś go skrzywdził (czyt. odrzucił jego zaloty), albo się nasłuchał takich rzeczy w domu. To nie są słowa przemyślane, to papuzie powtarzanie. Pisze, że lubi konstruktywne rozmowy, a wszystko jak grochem o ścianę. Gdybym kiedykolwiek spotkała takiego jak on na swojej drodze w realu, gdyby mi wyjechał choć raz ze "szmatą" (mówiąc o jakiejkolwiek kobiecie) to bym się momentalnie wycofała ze znajomości. Typ, na którego szkoda czasu i tyle.

Taki człowiek może sobie być piekielnie przystojny, pewny siebie, bogaty i inteligentny, ale to go dyskwalifikuje (nie prawictwo, tylko takie podejście do kobiet oczywiście). Znam kilku prawiczków. Mają różne problemy, ale żaden nie ma takiego podejścia jak ten tu i takiego problemu. Normalni ludzie, którzy jeszcze nie trafili na odpowiednią osobę.

hihihi no to troszkę przesadziłas.... z inteligencją ;) to zwykły, zadufany w sobie chłopaczek i albo wymyślił sobie temat z nudów albo faktycznie potrzebuje pomocy fachowca :)

Pisałam \"taki człowiek\" a nie lepszy prawiczek. O jego inteligencji istotnie, nie mam dobrego zdania;) Nie wiem jaki jest ten tu egzemplarz, podejrzewam że absolutny mitoman. Jest tak niepoukładany wewnętrznie, że się w głowie nie mieści. Raz \"zlewam kobiety, bo nie chcę kłopotu\" a potem zaraz \"czekam na prawdziwą miłość\", raz \"kobieta, która się puściła, to szmata\" a za chwilę \"prześpię się z jakąś bez miłości i ją rzucę\". Co za cynizm, co za egoizm, co za ignorancja. Zdecydowanie nie w moim typie. Choćby miał włosy jak Winnetou, 190 i boskie ciało + 10/10 w rzeczach, których tu sprawdzić się nie da, nie miałby zwyczajnie szans.

Gość Halinikahxc

Gość Marzenka242

Gość zazazaz
wciskacie dziewczynom kity jakie to sa wspaniale a jak juz sie zgodzi pojsc do lozka bo sie rozkochala w takim frajeze to pozniej opowiada o niej ze suka nogi rozklada przed kazdym a pozniej facetowi opowiada cos innego tempic takich skurwieli

Gość Marzenka242
W miom miescie była dziewczyna która wybawiła sie za młodu wczesnie zaczynała pozniej zaczeła wybrzydzac i w koncu znalazłą super meza sa po slubie kilka lat i tworza udana pare

Gość gig
każdy ma prawo szukac swojej drugiej połówki i do prawiczków żenic się z pierwszą niemusicie .należy robic tak aby nie przeginac (zaliczac panny na umów) bo większośc dziewczyn jest normalna tak samo jak faceci :) więcej wiary w siebie :)

Gość Marzenka242
to prawda

Gość gig
ten topik powinien się zakończyc już bo wszystko zostało powiedziane wnioski faceci nie puszczac się dziewczyny nie puszczac się i rozsądek w wyborze partnera

denerwuje mnie, ze kobiety sa coraz mniej moralne, ze nie moge odnalezc odpowiedniej dla siebie drugiej polowki

Gość kobieta powinna sie szanowac
i dac swojemu mezowi w prezencie dobra przeszlosc seksualna