Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niepewny i nieufny

Czy nie urażę kobiety pytaniem o liczbę byłych partnerów seksualnych?

Polecane posty

Gość gig
osoby co miała wielu partnerów :)

lepszy prawiczek, weź pod uwagę, że większość z nas poszło do łózka z mężczyznami, z którymi chciałyśmy spędzić życie.

Gość lepszy prawiczek
a to cos zlego, ze jestem idealista i perfekcjonista?

Gość lepszy prawiczek
poki jeszcze jestem prawiczkiem mam prawo stawiac wymaganie i szukac dziewicy

Gość lepszy prawiczek
dla mnie wielu to wiecej niz 3, ale to tez zalezy od wieku

Gość gig
niema tak dobrze dziewczyny

Gość lepszy prawiczek
nie jestem tchorzem, po prostu czekam na milosc i wartosciowe uczucie

Gość gig
wielu np 4 wole iśc na dziwki niż miec świadomośc że mam dziewczynę co miała wielu facetów

Gość lepszy prawiczek
Skoro ja jestem prawiczkiem, to logiczne, ze pasuje do mnie dziewica

obserwuje podszywacza i prawiczka i odnoszę wrażenie że jest to ciągle ten sam facet co jak meteor wraca ze swoimi dziewiczymi obsesjami. Dochodzę do wniosku że człowiek ma spore problemy sam ze sobą, w tym amniakalnym uporze

lepszy prawiczek, Co w tym logicznego? gig, napisałeś \"np.\" a ja cię pytam o granicę czyli od ilu.

przypominam sobie inny temat, ten sam maniakalny upór, człowieka obładniętego obsesyjnym szukaniem dziewicy, jako że jestem tępym inż to nie potrafię tego wyjaśnić, ale student psychologii po I roku postawił by diagnoze bezbłędną

Gość gig
granica to max 5 ale zakładając że facet też miał chociarz 1 dziewczynę a ja wole iśc kilka razy na dziwki i miec kobietę po przejściach niż miec jedną co miała kilku facetów . niema tak dobrze

gig Komu\" nie ma tak dobrze\"? Chyba tobie, bo sam się ograniczasz. Myślisz, że kobiety to rusza, myślisz, że żałują, że nie mogą z tobą pójść do łózka? Prędzej ciebie do niego nie wpuszczą choćbyś chciał. Ale ty pewnie uważasz, że jako prawiczek będziesz w nim pożądany. Nic z tego. Chociaż kobieta ma wielu partnerów wcale nie przed każdym nogi rozkłada, jak lubisz pisać. Przed tobą tego nie (z)robi. Ps. miałam 2 partnerów, więc jak już uprzesz się kogoś obrażać, to upewnij się, że używasz właściwych argumentów.

Gość lepszy prawiczek
Czekam na milosc, dlatego chce zeby los wynagrodzil mi to czekanie wartosciowa, wyjatkowa kobieta Jestem honorowy, poki co seksu bez milosci nie zamierzam uprawiac Jak strace prawictwo to nie bede juz niewinny, bede nieco inny, nie bede mial prawa stawiac juz takich wymagan

Gość gig
ja wolę iśc chociaż raz na dziwki i potem szukac kobiety doświadczonej najwyżej sam przejdę przez życie :)

Gość lepszy prawiczek
Chce po prostu wartosciowej milosci, tyle juz na nia czekam

Gość Albo...
jedna skrajnosc albo druga. Kazdy ma wolna wole i wlasne sumienie i robi jak uwaza i z kim uwaza! Nie wiedze nic zlego w tym, ze jak ktos nie mial zadnych partnerow, to chce miec partnera bez przeszlosci seksualnej. Nie widze nic zlego w tym jak ktos mial wiele partnerow, ze chce partnera co mial wielu partnerow. Itd. KAZDY ROBI JAK UWAZA!!!

Gość gig
a jak żadna mnie nie będzie chciała to sam przejdę przez życie

lepszy prawiczek, piszesz: \" nie jestem tchorzem, po prostu czekam na milosc i wartosciowe uczucie\". To w końcu na dziewicę czekasz czy na miłość? 10. Skąd u ciebie myślenie, że miłość i wartościowe uczucie może być tylko z dziewicą? I jak to się ma do chodzenia do łóżka z byle kim (a potem powrót do szukania dziewicy)? 11. Skąd wiesz, że pójdziesz tylko 1 raz? Może ci się spodoba? Skoro czegoś nie doświadczyłeś to skąd możesz wiedzieć jak zareagujesz?

Gość gig
wirtualnie .. to twierdzisz że przeszłośc sexualna nie ma znaczenia

albo... zgadzam się. Nie ma w tym nic złego. Ale dużo złego jest w obrażaniu innych, moralności Kalego, którą prezentuje lepszy prawiczek, która z prawdziwą moralnością nie ma nic wspólnego. Jak można pisać o kobiecie per szmata, dziwka, kurwa?! Jak można uzależniać od ilości jej partnerów jej wartość? To mnie razi.

Gość lepszy prawiczek
uwazam, ze zle bym sie czul sypiajac tylko z jedna kobieta przez cale zycie, a dla niej nie bylbym pierwszym. dla mnie to niemeskie, taka postawa to ponizanie samego siebie i nie szanowanie sie. stac mnie na lepsza sytuacje w zyciu. uwazam, ze prawiczek z kobieta, ktora nie jest juz dziewica bardzo rzadko w stanie stworzyc super zwiazek i wielka milosc. Seksu bez milosci poki co nie mam jeszcze zamiaru uprawiac, wole poczekac na milosc. nie pojde do lozka tylko raz, ale nigdzie nie pytalem. te 11 pytanie to chyba nie do mnie