Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anice

no i kolejny mnie olał

Polecane posty

Gość Karmelka21
Jedna rada jesli facet nie umie nic robic nie nalezy sie narzucac i pomagac mu to przyniesie odwrotny skutek on stanie sie jeszcze bardziej bierny i w dodatku zły na to ze za niego"odwalasz robote"

dzięki, nie potrzebuję ;-) moja narzeczona ma 34 i przy 160 cm waży 45 - 47 kg czyli tyle ile powinna ważyć zadbana dziewczyna przy tym wzroście ;-) do tego ma piękne stojące piersi 75 C :-D i jest kochana i wspaniala nie chce żadnej innej :-) NIGDY

KARMELKA - to działa w obie strony ;-) moja niunia ma koleżankę 160 cm 90 kg a jaka ona jest - szkoda mówić... wymagania co do faceta ma straszliwe... ma być bogaty, przystojny itd... i oczywiscie ma za nia placic za kazdym razem !!! nawet jak ona gdzies zaprasza to on ma placic... a sama wyglada jak TUCZNIK i nim jest wiec jak widzisz to dziala w obie strony:classic_cool:

no i oczywiscie ma ja akceptowac taka jaka jest.... ciagle narzeka ze jest gruba, zazdrosci innym dziewczynom wszystkiego, a nie wychodzi nigdzie z domu, siedzi przed kompem na necie i na \"druga kolacje\" zjada cala blache marcepanu ktory sama sobie robi :-o

SunsetSuit - z calym szacunkiem, ale mam 28 lat, skonczone wyzsze studia i dobra prace a moja niunia konczy wlasnie studia ma 24 lata i ma poukladane w glowie... wcale nie jestem naiwny kolego:-)

Heheh jestem w Twoim wiekuu, tez po studiach, mam żonę na wysokim stanowisku, sam też nie narzekam i uważałem przed ślubem tak samo jak Ty :D Może naiwny to złe określenie ale zapatrzony ty Ty jesteś na pewno :)

wiktor - jezu facet ale ty masz pusto w głowie - żeby tak przeliczać kobiety na kilogramy i rozmiary, aż zaczęłam wątpić czy jesteś facetem bo z reguły to kobiety się wyzywają od grubych. a po za tym jeśli twoja laska ma 75 pod biustem to nie ma szans żeby nosiła rozmiar 34, w 36 to może bym uwierzyła bardziej :)

chyba wiem jaka bielizne nosi moja niunia - bez przesady :-p a wlasnie taki rozmiar nosi, jesli chodzi o bielizne to ma xs wiec nie dziwcie sie po prostu jest szczupla i ma super piersiatka ;-) Anice - rozumiem ze ty przy swoich wymiarach masz miseczke D ? ;-)

no i właśnie Wiktor - chyba jednak ktoś tu cię robi w balona - 75 to jest obwód ciała pod biustem, nie przekłada się on w żaden sposób na rozmiar piersi. Ja ważąc o wiele więcej mam 75 pod biustem. a poza tym bielizna xs to jest rozmiar A czyli po prostu mówiąc brak biustu ;)

Ama _leta: popieram w 100 %. Ważne jest żeby być zdrowym, dobrym dla ludzi, sympatycznym. Ludzie maja prawdziwe problemy a nie wydumane dodatkowe 3 kilo. Nie należy popadać w skrajności!

Gość karolinaKFJZoipnk V
coz,Wiktor Wackomerdacz po prostu jak pies-leci na kosci...smutne to ale prawdziwe...Rozumiem ze przy tym sam jest modelem,zero tluszczu,wysortowany,umiesniony oczywiscie,opalony, lecacy na tlenione lalkie barbie z silikonowym biustem i pomarszczona po przesadzonym solarium skora...pozazdroscic gustu,jednak na swiecie sa tez normalne kobiety-kobiety a nie LALKI BARBIE i wiesz co?-one tez zasluguja na milosc i ja maja-tu Cie zaskocze.wiesz co? -Ty naprawde nic madrego nie potrafisz napisac wiec najlepiej daj sobie spokoj

Gość versace333333
55kg przy 160 to ona wyglada normalnie!!!!!! ja mam164 i 55kg i nosze rozmiar s-m, wiec nie chodziło mu chyba o twoja wage, moze rozmowa sie nie kleiła??? albo sie toba nie zauroczyl