Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strasznie cierpiaca

OKROPNY KAC MACIE JAKIES SPOSOBY?

Polecane posty

Gość gosci ewa
Nie rozumie tego.. Co czytam o kacu to każdy o tym mcdonaldzie – przecież to jest okropne.. jak to normalnie można jeść a co dopiero wymęczonym po alkoholu. Czytam o tym alcovicie i to faktycznie może fajnie podziałać. Coś jak witaminka c tylko lepiej i bardziej. Ciekawe jak w praktyce.

Gość Paweł Płock
Kac kacowi nie równy.Jak mam taki że jeść sie nie chce i pełny brzuch sie czuje nie jedząc to SODA.Odbije sie i kilka razy i cacy.Dwa kąpiel gorącej na max wody że pot czolem płynie strumieniem.Ale jak nie musze iść do pracy to sącze piwko w spadku nastroju.SĄCZE po łyczku.Albo po polsku 200ml czystej na raz.

Gość KasiaMalasia
Gorąca kąpiel to raczej nie pomoże, niepotrzebnie rozszerza naczynia, a przez to głowa boli jeszcze bardziej ;) Dobrym sposobem jest zakupienie sylimarolu vita - leku, który dobrze zrobi naszej wątrobie, a właściwie sylimaryna, główny jego składnik.

Gość gość
mi zawsze pomaga piwko z rana,od razu ulga :) potem drugie i trzecie i ide spac,budze sie po poludniu i jest lepiej.Najgorzej jak do pracy trzeba isc ale rzadko mi sie zdarza pic wiedzac ze drugiego dnia pracuje

Gość gość
Nie pij wódy, a pij bimber nie będziesz miał tych problemów, co opisujesz. Sam to spraktykowałem i nie mam tych problemów.

Gość gość
Prawda z tym bimbrem,moj tesc robi z******ty,zero bolu glowy na drugi dzien

Gość gość
Znam jeden doskonały sposób, często( a nawet bardzo często) stosuję- dzień przed kacem nie piję alkoholu. 100% skuteczności :)

Gość gość
Polecam herbatę z pokrzywy. Przyspiesza wydalanie z organizmu toksyn, kac szybciej po niej odpuszcza.

Gość gość
U mnie na kaca pomaga orsalit, nawadnia i uzupełnia utracone elektrolity. Zawarta w nim glukoza stawia na nogi i przyśpiesza trawienie alkoholu. Dobry ma smak wersja nutris, ponieważ słonawy smak nie jest wyczuwalny.

Gość Poled
Rano zupka i sylimarol vita z apteczki. Dżemka i spacerek, w trakcie imprezy dużo ruchu i długie sączenie alkoholu.

Gość gość
Poled jeśli impreza jest typową nasiadówką to może być problem z ruchem, nie co weekend się chodzi na wesela ;D ale rzeczywiście sylimarol vita dzięki zawartości sylimaryny dobrze się sprawdza, bo pomaga wątrobie w regeneracji.

Gość gość
Ktoś wspominał o Alcovit Med. Wiecie w praktyce jaka dawka i kiedy lepiej wypić? Kupiłam w promocji 3 saszetki i jutro szykuje się impreza i chciałbym wiedzieć jak to wygląda.

Gość alpaga
najlepsza na kaca:lufa+fizyczna praca...podobno powietrze z materaca ok. ...ale lansem bije!

Gość Danek74
Pierwsze co to zimny prysznic. Nie mam czasami siły, ale wiem, że bez niego będzie trudno. Ostatnio dodałem jeszcze do tego taki specyfik: http://www.aptekaprima24.pl/riposton-pr-do-p-roztw-2-sasz. Kupiłem nie dawno, użyłem raz i się sprawdził. Może ktoś z Was też już go używał? Ma jakieś zdanie na ten temat?

Gość be_or_not_to_be
Danek74, stosuję riposton zawsze, kiedy przegniemy z ziomkami ;) Sam się zdziwiłem, jak szybko działa. Wypijasz dwie saszetki i wracasz do gry;) Co ważne też, da się go wypić, bo niektore srodki… powiem tak – od samego wachania robi ci się gorzej…

Gość flynn
Alkohol zmniejsza nasz metabolizm i wypłukuje minerały powodując u nas niekorzystne odczucia. Fajnym sposobem jest tlen OXYWatt, trzy cząstki tlenu spalają jedną alkoholu, co przynoś ulgę, oraz daje zastrzyk energii. http://oxywatt.com

Gość wieliczkowa
soki naturalne ekologiczne oczyszczaja organizm i u mnie zawsze sie sprawdzają. mamy w domu zapas soków rabenhorst roznych i na kaca tez sprawdzaja sie zarabiscie. one sa ekologiczne, wiec moze przez to działaja lepiej.

Gość Halyna999
Tabletki na kaca działają z tym, że trzeba wiedzieć jak je stosować :D zwykłe 2KC trzeba brać przed piciem i w trakcie bo po fakcie to już raczej nie zadziała ale jest to wyraźnie napisane w ulotce :D są też saszetki bodajże restart i je się pije jak już morduje :P znam je bo kumpel pił raz na mega kacu i rzeczywiście trochę lepiej później wyglądał i przestał haftować więc jak na tą ilość alko którą wypił dzień wcześniej to super sobie poradziły :D A z 2KC korzystam dość regularnie bo głowy do picia to ja niestety nie mam także przed większymi imprezami się nimi zabezpieczam i jeszcze mnie nie zawiodły :D

Gość gość
ja poszlam na skroty, zalatwilam sobie lorazepam, biore elegancko pod jezyk i w max. 30 min kac znika, lomotanie serca, moralniak i wszystkie te inne dolegliwosci. tylko trzeba uwazac, bo czasami pomaga az za skutecznie i jest chcec picia dalej :P