Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

sroshka

Schlecker - praca

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Hej dziewczyny ;) mam pytanie do tych zatrudnionych na umow臋 zlecenie w Worku, jak sprawdzacie czy wyp艂ata si臋 zgadza z godzinami, czy s膮 jakie艣 paski ?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Klient umie my艣le膰 mia艂 czeka膰 miesi膮cami a偶 przywi膮z膮 farby albo kolor贸wk臋 poszed艂 tam gdzie dostanie bez problemu wszystko i w dobrej cenie bo my mamy drogo.Raz towar jest raz nie ma nie wiadomo co mamy w asortymecie sta艂ym .Jak idzie sprzeda偶 mat do yogi .Bo pan D.B ostro 膰wiczy co pomys艂 to falstart!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
czy u Was tez regionalna dzwoni艂a w zwiazku z ochrona?bo ponoc w sklepach o nizszych obrotach ma jej nie byc...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak dzwoni艂 regionalny z takim pytaniem chyba planuj膮 skraca膰 godziny otwarcia sklep贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
az takie niskie te obroty macie? u nas jest ponad 3 tys z艂 kazdego dnia klient贸w jest do艣膰 du偶o, chyba u was nie jest gorzej niz by艂o na poczatku roku albo w wakacje? ja mam wrazenie ze si臋 rozkreca ta drogeria, a u was jakie wrazenia? pewnie w wiekszych miastach idzie to lepiej, w tych mniejszych to i ludzie maja mniej kasy? jak jest w Poznaniu, Krakowie i Zabrzu i Opolu. Mo偶e kt贸ras z was mi napisze czy w wiekszych maistach idzie lepiej ni偶 u nas w Pucku?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
my mamy miasto oko艂o 100 tys i przychody 2 tys, trzeba przyzna膰 ze teraz jes lepiej ni偶 na poczatku roku, powod jest prozaiczny... DOWIE殴LI TOWAR:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Du偶e miasto obroty do d**y....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
do d...py to znaczy jakie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mniej ni偶 1000 dziennie cz臋sto

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
1000 to naprawde nie wielu, musicie mie膰 nie z艂y luzik

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
czyli chc膮 si臋 pozby膰 ca艂kowicie ochrony w sklepie czy j膮 zredukowa膰 ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pewnie ca艂kowicie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
u nas w sklepie mamy taki luzik 偶e nic nie robimy wog贸le naprawde pomysl sobie ze sklep otwarty od 8 a pierwszy klient jest o 10;30 a nastepny o 11 wiec przez ca艂y dzien jest oko艂o 45 os贸b lub mniej obroty to 700, 600, czasami 500 偶adko kiedy 1000, raz w miesi膮ci 1200, koszmar ochrony nie ma kamery jako tako dzia艂aj膮 ale raz w tygodniu cos ginie i nie zawsze wychwycimy kto ukrad艂 ale policja jest co drugi tydzien , wiecej po s膮dach latamy ni偶 w sklepie siedzimy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A jak to wygl膮da w por贸wnaniu do poprzednich miesi臋cy? czy utrzymuje si臋 to na tym samym poziomie czy spadaj膮 obroty?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
u nas minimalnie rosn膮 bo towaru mamy na sklepie wi臋cej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
u nas tez jakby troch臋 lepiej si臋 to kr臋ci ale co b臋dzie jak obok postawi膮 Rossmana albo biedronke ktora tez ma proszki i kosmetyki? czy ktos zauwa偶y艂 偶e klient贸w jest co raz mniej w sklepie? Chyba takiej sytuacji nikt nie ma wi臋c moze jak b臋da wieksze obroty z miesi膮ca na miesi膮c to i pensj臋 troch臋 podnios膮? tak my艣l臋, chcialabym bo na razie to s艂abo p艂ac膮, ciekawe jak p艂aci si臋 w Rosmanie? Mo偶e kto艣 wie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Hahaha, pensj臋 podnios膮...dobre. To si臋 u艣mia艂am.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
u nas odkad jest to dayli nie schlecker jest z miesi膮ca na miesi膮c gorzej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
by艂am ostatnio w dayli nie powiem gdzie ....mysle zobacz臋 jak pracuj膮 kole偶anki po fachu przecie偶 mnie nie znaja ....wchodz臋 do sklepu siedzi matrona i pi艂uje paznokcie muwie dzie艅 dobry matrona odpowiada ale nawet nie spojrzy obesz艂am sklep (pustki ,偶e chocho )mysle sobie ze nie dziwie si臋 ze nikttam zakup贸w nie robi szmata w dlo艅 i p贸艂ki zakurzone wyciera膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A mo藕e kole藕anko ta matrona to tylko osoba kt贸ra nie dostaje wyp艂aty i ja wy....li to si臋 nie dziw 藕e jaka p艂ava taka praca:-P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No jak MUWI艁A艢 to mo藕e dlatego cie nie zauwa藕y艂a:-):-):-o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja musze zg艂osi膰 te b艂臋dy, a偶 偶al patrze膰 na wasz膮 ortografi臋. Zamiast jecha膰 si臋 nawzajem to we藕cie si臋 za ksi膮偶ki skoro w pracy nie macie co robi膰 ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
22:48 - dok艂adnie tak si臋 dzieje. Ja osobi艣cie jestem zadowolona z pracy w tym sklepie. Boski stan przychodz膮c do domu i wzi膮膰 si臋 za inne czynno艣ci bo nie jest si臋 zmeczonym. Pracowa艂am w sklepie spo偶ywczym. Wraca艂am do domu padni臋ta bo co chwile lata膰 dok艂ada膰 itp. Nie by艂o chwili na bu艂k臋, a teraz mog臋 zje艣膰 sobie co艣, napi膰 si臋 zapali膰 - i to wszystko bez stresu. Mog臋 wprost powiedzie膰, 偶e lubi臋 t膮 prac臋 i chcia艂abym pracowa膰 ile si臋 da. Zarobki wcale nie s膮 z艂e w por贸wnaniu do innych warunk贸w w innym miejscu pracy :) pozdr贸wki :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
呕y膰 , nie umiera膰 :) kochamy prac臋 w Dayli :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ah ironia.... ja tam nie narzekam i 3mac si臋 chce p贸ki Dayli istnieje :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Oj dziewczyny zale偶y kto jak膮 prac臋 lubi, ja wole jak jest ruch bo czas leci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a co wiecie na temat tych skr贸conych godzin otwarcia? kto je ma i od kiedy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A co z poszukiwaniem prywatnych drogerii kto艣 ju偶 zg艂asza艂 jakie艣 lokalizacje?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no w艂a艣nie kto艣 ju偶 co艣 wie?? i co z niedzielami tam gdzie jeszcze s膮 otwarte?? u nas ruch spad艂 pomimo ostatnio lepszych dostaw, nadal jest du偶o towar贸w, kt贸rych brakuje a klienci odchodz膮, bo ile mo偶na s艂ysze膰 "nie ma"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
niech sami sobie szukaj膮

Udost臋pnij ten post