Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

sroshka

Schlecker - praca

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Pamietajcie,偶e ka偶da zmiana warunk贸w umowy, a zabranie godzin do tego si臋 zalicza musi by膰 poprzedzona odpowiednim okresem wypowiedzenia! Nie podpisujcie tych zmian!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
jakiego ma prosiaka ....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
chyba troch臋 przeginacie!!!mo偶e same si臋 tu poka偶ecie-takie jeste艣cie idealne,偶eby krytykowa膰 innych?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Raporty o w po艂owie dnia tracimy czas kt贸ry mo偶na by by艂o przeznaczy膰 na obs艂ug臋 klient贸w to jest chore !!!! Do艂o偶臋 jeszcze e bambino ludzie przysy艂a ja takie listy ze trzeba by by艂o jeszcze jedna osob臋 zatrudni膰 by chodzi艂a i tylko tym si臋 zajmowa艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
My na e bambino wole nie odpowiadamy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
MY tez nie he he :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Po co odpisywa膰 jak i tak z tego nic nie wynika,nikt od nas towaru i tak nie chce.To po co na to marnowa膰 czas.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
my najzwyczajniej w swiecie na to czasu nie mamy :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
WY tu pitu pitu a maj膮 zamyka膰 wszystkie plac贸wki, kt贸re targuj膮 poni偶ej 3 ty艣 z艂 dziennie. brak rentowno艣ci. u nas to si臋 szykuje. nie wyrabiamy nawet 2,5 ty艣.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
I u nas

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To b臋d膮 musieli zamkn膮膰 3\4 sklep贸w :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
edit: 3/ 4

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dok艂膮dnie to jakie艣 3/4plac贸wek do zamkni臋cia !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o jaaaaaaaaaaaaaaa
Ciekawe...To w moim regionie zostania 3sklepy :-P ,bo nikt nie wyci膮ga z pozosta艂ych tych 3 tysiak贸w.......... he he he

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziwne a sk膮d takie informacje ?!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a co z ebambino? do nas w ogle nie pisze, a po co to ebambino? dayli wspolpracuje z ebambino?? wyjasnijcie o co z tym chodzi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moze F ma szalona koncepcje zeby zrobic z Dayli ekskluzywne drogerie tylko w duzych miastach albo inny niedorzeczny pomysl.....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziewczyny a tak z ca艂kiem innej beczki, czy macie w sklepach muzyk臋? S艂ysza艂yscie co艣 o radiu Dayli?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nic o radiu dayli mi nie wiadomo ale mi chyba by nie przeszkadza艂o,w Pepco co艣 takiego maj膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a u nas ledwo 1 do 1,5 ty艣 z艂 dziennie. masakra. nawet wystawiaja przed sklep czerwone dywany z muzyk膮 i nic nie pomaga

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
gdzie tylko 1,5 tys z艂? Ko艣cian? Lesko ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak twierdzisz 藕e dziadostwo to nie chodz do dayli ja robie zakupy u nas jak mamy promocj臋,i uwa藕am 藕e warto w auchanie s膮 wy藕sze ceny.My nie mamy drogo a chodze po sklepach,towar te藕 mamy coraz lepszy.Pasty te np z benda-med mamy po 4.99 w rossmanie i auchanie w promocji 7.99.Ka藕dy ma wyb贸r i mo藕e chodzi膰 gdzie chce :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie ukrywajmy jest coraz gorzej,godziny zabrane a obowi膮zk贸w wi臋cej..kilka godzin same na zmianie co jest niewyobra偶alne nawet dla klient贸w,nie wiem czy pan dyrektor jest 艣wiadomy tego co wymaga i jak te zmiany maj膮 dzia艂a膰 na korzy艣膰 firmy..im nas mniej tym samym klient贸w obs艂uzonych .I to tego Przebudowa do pi膮tku! kiedy pytam si臋????dostawa,promocja a my same ..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja nic nie przebudowane za chwile b臋dzie nowy towar i znowu b臋d臋 szuka膰 na to miejsca. Niech zrobi bia艂e pasy tak jak by艂o za antena i b臋dzie wszystko mia艂o swoje miejsce

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a szukanie miejsca na nowy towar to swoja drog膮,planogramy ,planogramy a w nich nie uwzgl臋dnione nowo艣ci wi臋c towar wyk艂adamy kilka dni ,szkoda s艂ow ,nerw贸w i cierpliwo艣ci brak, a to wszystko za jedyne 600z艂 :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W moim sklepie radio jest od ponad roku I wszystkich okolicznych r贸wnie偶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A co to za radio??Nowe sklepy??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Radio Dayli Stary sklep jeszcze po Schleckerze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
My teraz mamy fajnie 艣niadanie jemy na kasie no bo ci膮gle same na zmianie... kaw臋 tez i herbatke niech zamontuj膮 jeszcze toalete przy kasie i FUUU b臋dzie szcz臋艣liwy. Oszcz臋dno艣膰 jest???? pytam jest????? JEST !!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
1. O 12 sms 2. O 15 sms. 3. O 18 sms. Dzwoni telefon.. "Gdzie sms o kt贸ry prosi艂am!!!?" Ja: Przecie偶 pisa艂am sms z raportem.... Ona: Pisa艂am meila. Ja: Ale nie odczyta艂am. Ona: A to z jakiego powodu (s艂ysz臋 w jej g艂osie nienawi艣膰) Ja: Bo OBS艁UGUJE KLIENT脫W, ROZK艁ADAM TOWAR, MYJE POD艁OGE BO KTOS NACHLAPA艁 NAPOJEM SOKIEM ITD, PISZE SMS DO WAS,ROZK艁ADAM PROMOCJ臉 itp... NIE MIALAM KIEDY WEJSC NA POCZTE. Ona: Aha. Okej... Koniec rozmowy... To Jest jaka艣 masakra.. A Regionalna to ju偶 wgl wymiata hahah... A.P pozdrawiamy . Wymagaj膮 wymagaj膮 a gdzie troszk臋 szacunku do nas ???

Udost臋pnij ten post