Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sroshka

Schlecker - praca

Polecane posty

Gość gość
Dziewczyny po co nam pensja, nie wystarczy satysfakcja z pracy ;) a tak serio czekam do jutra.

Gość gość
Moj tez nie mial-poludnie

Gość gość
Czekajcie do jutra i przestańcie przeżywać

Gość gość
Ją swoją wypłatę dostała w piątek wieczór. Także moze to wina banków. Pozdrawiam. Mam nadzieję że się polepszy w naszej daylowskiej rodzinie.

Gość gość
a w jakim masz banku jeżeli można zapytać?

Gość gość
Jedna dostała reszta nie dziwne pewnie kret z góry

Gość gość
jak wy się nakręcacie jedna drugą... żadna nie pisze prawdy czy sprawdzonych informacji tylko same domysły, plotki i teksty typu "mi się wydaje"... Nic nie wiecie i tyle... piszecie to żeby wkur*** ludzi? tylko co wam to daje? nie jesteśmy jedyne, które w piątek nie dostały wypłaty... Często się tak dzieje kiedy 10 wypada w weekend, to nie pierwsza taka sytuacja, przestańcie przeżywać nie macie nic innego do robienia? PS założę się, że większość jak nie wszystkie, które tak hucznie ogłaszają szukanie nowej pracy nie wysłała przez weekend ani jednego CV... Opanujcie się!!! A i jeszcze jedno: to, że nie będziecie miały wypłat o 8 rano nie oznacza, że nie wpłynie o 12 Miłej niedzieli :)

Gość gość
daylowska rodzina hahaaahhaha zbiorowiszko tępych szm@t i leniwych k00rew które wcale sie nie przejmuja losem tej zapyziałej firemki tylko nie macie choty ruszyć d0pska poszukac nowej NORMALNEJ roboty wolicie sie op:erd@lac za 600 zl/mies niz normalnie pracowac tak wam wygodnie i na reke nic kompletnie NIC nie robicie a 6 stowek wpadnie, męzus pojdzie do roboty na 12h zeby was utyrzymac a wy popijacie kawke na zapleczu i placzecie bo w firmie zle sie dzieje. jest zle, nie ma wyplat, nic nie wiem co bedzie jutro, nie mam towaru ? -TO JAK NAJSZYBCIEJ STAMTAD SP!ERD@LAM

Gość gość
Kur*w i szmatk poszukaj sobie wśród bliskich znajomych. Nie życzę sobie żeby ktoś nas tak obrażal bo to raczej nie ta branża

Gość gość
Weźcie się za normalną pracę a nie kawkę na zapleczu i biadolenie. Myślicie że ile może taka chora firma istnieć na rynku 2 lata to aż za dużo . Jeżeli macie urojenia i myślicie że nic nie robiąc można żyć to współczuję mężom

Gość gość
Dokładnie kur@y i szmaty szukaj sobie wśród znajomych.. No chyba,że sama nią jesteś i nie musisz już szukać.

Gość gość
posłuchaj,piszesz ,że 10-ego wypadło w weekend ale to nikogo nie obchodzi każdy ma wydatki i zobowiązania finansowe ,które musi uregulować ,a ci na górze mają kalendarze i wiedzieli kiedy wypada dzień wypłat

Gość gość
Wiecie co ja wam powiem tak. Firma jest w ciężkim dołku i oni starali się robić wszystko żeby wyjść jakoś z tego, w końcu nikt nie lubi mieć długów. Pewnie o was zapomnieli, bo niestety firma sama w sobie jest ważniejsza niż wasze wypłaty. A jeśli ogłoszą upadłość to nie macie na co liczyć od nich bo nie będą mieli wam z czego dać.

Gość gość
My teź mamy taką kartke bo kaźdy sklep miał taką wywiesić,zawsze jakaś zgnilizna i obgniłek się trafi ja takie olewam i wy teź je ignorujcie pewnie ratlerek z wariatkowa na przepustke wyszedł:-D

Gość gość
Kierowniczka Karolina brawo dla Krakowa.. Nie wiedziałam, że pani kierownikiem regionu jest jeszcze J.Dziedzic.. Dziewicie się,że centrala ma Was w tyłku.. Jak takie kompetentne kierowniczki sklepu pracują.. Brawo

Gość gość
W każdym sklepie ma być inwentaryzacja..to zdjęcie nie nie daje nowego..na Balickiej tez, wiec nie rozumiem dlaczego miałby sklep być otwarty.

Gość gość
Tylko ciekawe czemu na tej kartce jest kontakt do centrali której już de facto nie ma?!

Gość gość
Dziewczyny a może poczekamy do wtorku i jak wypłaty nie będzie to otwieramy sklepy i robimy przez parę dni a z utargów robimy sobie wypłaty.Przecież góra i tak ma wszystko w d***e to problemu nie będzie

Gość gość
Ja mam jeszcze kasę w Sejfie. Jak kasy nie będzie to zadzwonię do regionu, że wypłacenia sobie wypłatę.

Gość gość
Ja teź o tym myślałam ale lepiej sie dowiedzieć np w sadzie pracy źeby potem nam czegoś nie wpisali w świadectwie pracy,poczekajmy do jutra a potem zaczne działać.

Gość gość
Ja bym brała kasę :D skoro i tak mają długi, a nie mają kamer na sklepach to żadnych dowodów mieć nie będą ;)

Gość gość
Będą mieć musisz zrobić wypłatę z sejfu

Gość gość
chcecie byc oskarżone o defraudacje pieniedzy

Gość gość
Dziewczyny nie dajcie się zwariować!jakie wyplaty z sejfu! Życzę powodzenia

Gość gość
to jest namawianie do przestępstwa. Jest ścigane z urzędu. Mają twój IP komputera.

Gość gość
Jeszcze nie wszystko przesadzone,budzicie się jutro a tu cyk...wypłata na koncie! Nakręcamy się wzajemnie a potem dziwne pomysły padają jak wypłacenie wypłaty z sejfu!!! Ja też czekam na wypłatę i dwumiesięczną odprawę i co...pozostaje czekać do jutra a jak jutro nie będzie to zaczniemy działać i wspierać się wzajemnie.Pozdrawiam

Gość gość
Nie wplacalyscie pieniędzy? Przecież było polecenie!

Gość gość
Nie wplacalyscie pieniędzy? Przecież było polecenie!

Gość gość
Nadzieja umiera ostatnia! Moja zyje do jutra!!