Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sroshka

Schlecker - praca

Polecane posty

Gość gość
serio dostałyście dziewczyny przelew?

Gość gość
Ja zadnego przelewu nie mam, po co klamiecie dziewczyny? weszlam w enove i zastanawia mnie jedna rzecz- nie mam zadnego urlopu...a wczesniej mialam...a jest u Was? sprawdzcie prosze...

Gość gość
Ja mam w banku pocztowym i oczywiście nie mam nadal pensji :( A jutro mam otworzyc sklep....

Gość gość
W systemie sa i to juz od 8.01 ale to nie zmienia faktu ze zadnych przelewow nie ma. . .

Gość gość
Bo pewnie nikt nie dostal wyplaty a te co pisza ze maja chca nas tylko jeszcze bardziej zdenerwowac i zdolowac...trzeba byc niezle chorym by to robic...wstyd...te co to pisza napewno nie sa z mojego rejonu i bardzo sie ciesze ze mam normalne kolezanki i znajome chocby ze slyszenia, jakos u nas portafimy sie dzielic info i to bez klamstw i sciemy tylko by miec satysfakcje ze kogos jeszcze bardziej zdolujemy czy przestraszymy....i to pisza niby dorosle kobiety????

Gość gość
W systemie sa juz pensje od 08.01 ale to nie zmienia faktu ze zadnych przelewow nie ma i nie wiadomo kiedy beda. . .

Gość gość
Ja nie mam ani w Enovie, ani na koncie... Ale podobno Vattax i tak już nas nie rozlicza z wypłat tylko Dayli...

Gość gość
Tak w systemie.były pensje od 08 ,później było pusto i dopiero dziś są naliczone, śledzę na bierzaco, co nie zmienia faktu iż mam 200 zł mniej policzone i pensji na koncie brak.

Gość gość
Co mi po tej naliczonej wypłacie w Enova ,której znowu jest mniej o 100zł tak jak w tamtym miesiącu i brak dodatku za pranie jak nie mam jej na koncie! Nasz nowy Pan pseudo PREZESIK i cały nowy zarząd robi debila z Naszego Dyrektora wciskając mu kity,że wypłaty wyszły na Nasze konta w co już nikt z pracowników z GÓRY nie wierzy,ani regionalni,ani Ja! Każdy robi od poniedziałku za free tylko, dlatego żeby nie dostać dyscyplinarki,sami się nie zwolnimy bo nawet głupiego "kuronia" wtedy nie dostaniemy. Na L4 nie warto iść bo też za to nie zapłacą - znam osoby,które są na L4 i też nie dostały wynagrodzenia za grudzień.Całe info jest sprawdzone nic wyssanego z palca. Idzie już zwariować całą tą niewiadomą,nikt nic nie wie , zero konkretnych informacji co dalej.Firma przez rok nietykalna nikt jej nic nie zrobi po złożeniu przez nich wniosku w sądzie 5 stycznia nawet PIP :/

Gość gość
dziewczyny ale sprzedawca nie może wejść na enovę tylko kierownik tak? Kierownik może zobaczyć podgląd wypłaty pracownika?

Gość gość
Ja dostałam info źe podobno jutro mają nam przelać na konto,zobaczcie sobie info o merlin.pl pracownicy od października kasy nie dostają i podobna sytuacja jak u nas:-(

Gość gość
Skąd masz takie info?

Gość gość
A od kogo masz takie info

Gość gość
Ja miałam info ze dziś , ale widzę ze to był bajer. W enovie jest tylko wypłata kierownika.

Gość gość
Przecież oni muszą nam zapłacić!

Gość gość
ja dostałam kase jak juz wczesniej pisalam poco mam kłamac dostala, 8 01 2016 godz 11,35 niewiem czemu wy nie dostajecie i jestem w banku inteligo

Gość gość
A jesteś zatrudniona przez Dayli czy ws?

Gość gość
W Enovie tylko kierownicy mają wgląd do swoich wypłat do pracowników już nie.

Gość gość
Z worka już dawno dostały dziewczyny wypłaty tylko z Dayli NIE!

Gość gość
Dlatego dostałas wypłatę!my jesteśmy zatrudnione przez Dayli i żadna z nas nie ma wypłaty!

Gość gość
tu macie co obejmuje postępowanie sanacyjne Natomiast układ nie obejmuje: wierzytelności alimentacyjnych oraz rent odszkodowawczych, roszczeń o wydanie mienia i zaniechanie naruszania praw, wierzytelności związanych z nabyciem spadku po dniu otwarcia postępowania restrukturyzacyjnego, wierzytelności z tytułu składek na ubezpieczenia społeczne, wierzytelności ze stosunku pracy, wierzytelności zabezpieczonej na mieniu dłużnika hipoteką, zastawem, zastawem rejestrowym, zastawem skarbowym lub hipoteką morską, w części znajdującej pokrycie w wartości przedmiotu zabezpieczenia, chyba że wierzyciel wyraził zgodę na objęcie jej układem. Restrukturyzacja zobowiązań dłużnika na mocy układu może obejmować w szczególności: odroczenie terminu wykonania, rozłożenie spłaty na raty, zmniejszenie wysokości, konwersję wierzytelności na udziały lub akcje, zmianę, zamianę lub uchylenie prawa zabezpieczającego określoną wierzytelność.

Gość gość
Koordynatorka dzisiaj przekazywała nam wiadomość od Dyrektora ,że do końca tygodnia wypłaty będą wypłacone Szkoda że nie było tam info że odebrali nam premię

Gość gość
wypłata już jest

Gość gość
mi już dzisiaj wpłynęła wypłata,właśnie sprawdzałam konto i wszystko się o dziwo zgadza z Enova. W końcu się doczekałyśmy,a te co dostały za małą szybko niech zgłaszają do księgowości!

Gość gość
Nie siejcie zamentu i nie klamcie nie ma zadnych wypłat

Gość gość
Potwierdzam wypłata jest pomniejszona o premię !

Gość gość
Ciekawe czy sobie też premię zabrali ...

Gość gość
jest wypłata

Gość gość
dziewczyny, co dalej z nami będzie? będziemy istniec czy raczej nie, bo jak na razie to nieciekawie wygląda.