Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sroshka

Schlecker - praca

Polecane posty

Gość gość
Eee mówił że ma żonę

Gość gość
Witam Czy któraś z Was może pomóc mi w programie Karo tzn. czym różni się grafik od rozliczenia czasu pracy? Czy mogę prosić o przykład na dwóch dniach. Niestety nikt mnie w tym kierunku nie przeszkolił. Szkoda że takich rzeczy musimy uczyć się od siebie Pozdrawiam

Gość gość
Ja rozpisałam grafik w Karo ale jak wpisać urlopy,wolne -proszę o dokładną pomoc?

Gość gość
napiszcie maila do wszystkich sklepów, na pewno ktoś to umie i wam pomoże, przecież codziennie jest kilkanaście maili "dziewczyny to a dziewczyny tamto" ;) tylko tam będzie widać kto tego nie umie zrobić i wyjdzie na jaw a tu na forum to po cichu się wszystko załatwi, co wam stoi na przeszkodzie, dołączcie do grupy kilkunastu sklepów, piszcie, piszcie i jeszcze raz piszcie, zamiast zadzwonić do swojego regionalnego i przyznać się, że się czegoś nie potrafi ;p, co gwiazdeczki?

Gość gość
do żony malarza, czy wczesniejsze wpisy na temat pana M. NIE DALY PANI DO MYSLENIA? chyba ze nie chce pani wiedziec....czasem lepiej nie wiedziec po co pytac....

Gość gość
też tak myślę że niektóre dziewczyny sięgnęły dna... na szczęście u nas malarze byli dawno, zrobili co mieli zrobić i sobie pojechali :-) a resztę my sprzątałyśmy...

Gość gość
Hej laseczki, dostałyście maila dotyczącego pakowania towaru, który ma niby iść na inne sklepy na których się dwa razy lepiej sprzedaje? Jak to ma wyglądać, bez żadnego potwierdzenia o przerzucie na inny sklep? Coś mi tu nie pasuje? My dostałyśmy i tak się zastanawiamy ,czy aby to nie zamknięcie naszego sklepu, a co najlepsze to po zabraniu towaru mamy mieć inwenturę.

Gość gość
no to mm musicie zrobic na inny sklep i tyle...

Gość gość
pytanie do magazynu : wiecie może coś czy zamykają jakiś sklep w najbliższym czasie?

Gość MŻonaM
To nie jest żart - jak jedna forumowiczka zasugerowała - jestem żoną pana o którym tutaj panie piszą i on także już widział to forum. Ale niestety nie chce mi wytłumaczyć tej sytuacji, więc może któraś z pan mi to wyjaśni - tylko proszę o konkrety jeśli będzie ktoś takowe miał - to podam maila kontaktowego żebyśmy porozmawiały prywatnie.

Gość gość
Dziewczyny,czy my dalej będziemy wysyłać ewidencję czasu pracy do KR? Czy może będzie rozliczane to na podstawie irracjonalnego programu Karo?

Gość gość
W mailu miałysmy zaznaczone,że tylko mamy pakować ten towar, a nic o mm do magazynu nie pisali, czeski film normalnie........ A jak wy miałyście jak Wam zamykali sklep? Też pakowałyście, a potem przyjechał gościu i to zabrał, czy jak?

Gość gość
a w ostatnim czasie cos zamkneli???

Gość gość
Skoro kazali Wam pakować towar to Was zamykają bo nikt inny takiego meila nie otrzymał :/

Gość gość
To zajeb.... Najpierw był mail żebyśmy nie odsyłali na magazyn pustych wózków i skrzynek czarnych ,bo będą nam potrzebne. Tak właśnie myślałyśmy że to zamknięcie. Masakra...........:-(((

Gość gość
My też takiego maila nie dostałyśmy...

Gość gość
Lepiej uciekajcie teraz na L4, niech region pakuje i zamyka sklep

Gość gość
Dziewczyny!Przestańcie panikować i czytajcie ze zrozumieniem!Bedziecie musiały oddac towar podany z listy,która zostanie wysłana jutro.Są to zapewne nadstany towarowe.Poza tym,ten e-mail był wysłany tylko do wybranych sklepów.

Gość gość
A co myślicie o Przemku K.???teraz ma nasz region....

Gość gość
jakie nadstany towarowe jak sklep swieci pustkami przy takich dostawach jak teraz sa

Gość gość
Dokładnie, jakie nad stany jak my nawet Mr House nie mamy, no może parę sztuk o i jeszcze worki na śmieci pp. Tak się zaczyna,że przerzut na inny sklep, a potem wręczą wypowiedzenie!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Nad stany są, ale przeterminowanych produktów na magazynie, których nie można odesłać!

Gość gość
Dzisiaj dostały WSZYSTKIE sklepy e maila o pakowaniu towaru... i nie rozumiem o co kaman???

Gość gość
no to chyba logiczne że z mm trzeba to zrobić wszystkie? my nie dostałyśmy takowego....

Gość gość
Co do grafikow jak jest urlop to tez wpisujesz godziny jakbys byla w pracy wiem bezsensu ale dzis wyslalam emaila do tego pana ktory stworzyl ten system karo jesli masz 40 h tygodniowo to wpisujesz jeden dzien urlopu 8h jesli 31 h tygodniowo to jeden dzien urlopu 6 h itp

Gość gość
Soboty i niedzieli nie wpisujesz bo to dni wolne

Gość gość
a ja nic nie wpisałam bo mi nikt tego nie powiedział ale wpisałam osobno urlop ... i zaznaczyło sie na grafiku wy ... wiec do jasnej ch...... czy ktoś nas wreszcie jednolicie przeszkoli albo przysle chocby jednolite wytyczne mailem!!!!!!!!!!!!! ? jak tam działac??????

Gość gość
Ja nic nie wpisałam i po złożeniu wniosku o urlop w tych dniach jest WY.

Gość gość
Tak owszem po wyslaniu wnioskow pojawia sie wy ale czy godziny miesiecznie ci sie zgadzaja nie masz na minusie