Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sroshka

Schlecker - praca

Polecane posty

Gość gość
Dokladnie plan naprawczy= zwolnienie

Gość gość
hej dziewczyny sklep nr 2 niestety z przykrością stwierdzam że nie mogę wysłać dokumentów gdyż nie mogę zakupić znaczków przecież nie możemy wypłacać z kasy pieniążków ja ze swoich płacić nie będę nigdy ! Po drugie nie mamy kodów do sejfu tylko klucze !!!! Po trzecie w sytuacji kiedy koś na mnie napadnie na sklepie to co mam oddać potem gotówkę firmie ?? Kolejna sprawa kiedy mamy zrobić te wszystkie czynności czy szanowny debilny dyrektor wie ile nas jest na zmianie na sklepie nie bo nigdy do nas nie dotarł i nie jest tym zainteresowany

Gość gość
wiecie jak w ogóle drukować te wszystkie raporty ? ja nie mam pojęcia. Z tego pisma wynika też że kierownik np. powinien być kazdego 1 dnia miesiąca w pracy i 3 dni w tygodniu żeby wpłaty robić jasne no i w zasadzie codziennie sklep zamykać tak?

Gość gość
nr 4 tez nie podpisujemy

Gość gość
numer 6-tez nie podpiszemy

Gość gość
od jutra kierowniczki spia w sklepie zeby pilnowac kasy bonow i smiesznych kuponow rabatowych smiechu warte to wszystko a pan dyrektor dobrze ze poszedl na zasluzony urlop bo od takich zajebistych pomyslów nalezy sie odpczynek i to dlugi najlepiej w jakims osrodku zamknietym

Gość gość
ja myśle że guzik nam mogą zrobić za niepodpisanie mogą tylko próbowac zastraszyć jeszcze bardziej bo taką formę przyjeli siać strach i poczucie winy... a gdyby tylko sie z tym wybrać gdzie trzeba... to będą mieli czarno na białym... ze niema podstaw do podpisania... tak więc chcieli wojny... będą ją mieli ... niema nic gorszego niż zrobić sobie wrogów z pracowników.... ps. my też na NIE jesteśmy... !

Gość gość
A propos ogłoszeń o pracy w drogerii na OLX,Jest ogłoszenie o sklepie w Buku ,a tego sklepu już nie ma od stycznia b.r. czy to na pewno ogłoszenia naszego pracodawcy?

Gość gość
znając firme to pewno maja taki burdel że nie zgłosili do worka że sklepu już niema...

Gość gość
u nas nie ma decyzji;/

Gość gość
A jak dziewczyny w 99 sklepie? Podpisujecie?

Gość gość
a kto już podpisał i uważa że słusznie zrobił?

Gość gość
My tez na nie. Juz jest mi wszystko jedno bo albo firma padnie albo mnie zwolnia czekam i przygladam sie temu cyrkowi i przyznam sie ze ciagle mnie zaskakuje pan B coraz to glubszymi pomyslami.

Gość gość
W Buku może i faktycznie nie ma sklepu, ale jeżeli chodzi o inne niektóre miejscowośći, to nie ma opcji, żeby chodziło o inną sieć. Ponadto zakres obowiązków tam napisanych to wypisz wymaluj Dayli. Sprzedaż łączona, sprzedaż przykasowa czy roznoszenie ulotek.

Gość gość
nie wiem jaka osoba chciałaby być na stanowisku kierowniczym, na umowę zlecenie i to jeszcze za 1500 zł (oczywiście jeśli nie wymyślą czegoś i nie zabiorą np. 200 zł premii) tak jak było to 2 miesiące z rzędu;/ przez 2 miesiące pracowałam za 1300 zł;/

Gość gość
Bo te wszystkie standardy,powitania klientów itd. właśnie to jest furtka do zabierania premii.Teraz pomnóżcie sobie te 200zł przez ilość pracowników na sklepie i nastepnie przez ilosc sklepow i od razu widac ile kasy do przodu i wychodzą niezłe pensje dla KRów. Motywacja do pracy w tym obozie jest niesamowita. Bedzie duza rotacja pracownic a wiekszosc to młodziutkie dziewczyny bo ja tu juz przyszlosci nie widze dla siebie.

Gość gość
To jest comiesięczna zrzutka pracownic na pensję dla biura....ja już się zrzucam ostatni miesiąc i już mnie tu nie ma......trochę odetchnę... Zresztą dużo porządnych ludzi odchodzi a osoby na śmieciówkach nigdy nie będą dobrymi pracownikami. Ciekawe czy KR by się zgodził na śmieciówkę?

Gość gość
Mój mąż pracował na umowę-zlecenie i wtedy nie ma urlopu i żadnych innych praw pracownika. Co miesiąc przedłużają i nigdy nie wiesz czy jeszcze pracujesz w następnym miesiącu.To jest doskonałe rozwiązanie dla pracodawcy a dla nas stres i udręka.

Gość gość
Ja pracuje jak większość z Was w małej miejscowości 15tys mieszkańców i nie proponuje klientom żadnych bubli jak mr hause albo te worki bo by mnie palcami pokazywali na ulicy i wyzywali potem,że im wcisnęłam badziewie.A jeżeli chodzi o podpisywanie czegokolwiek ta ja wogóle nie zawracam sobie tym głowy bo jedyne co mam podpisane to umowa o prace.

Gość gość
sklep 10 w piątek wyslałam puste NIE PODPISANE

Gość gość
nr 11 tez nie podpisujemy i wiem ze jeszcze kolejne znajome 5 sklepów też nie podpisuje

Gość gość
Jeśli chodzi o umowy zlecenie, to dla nas najlepiej będzie jak pójdziemy teraz na l4 w tej firmie tak i tak już lepiej nie będzie.

Gość gość
PROPOZYCJA... Niech każdy KR przejdzie na śmieciówe a za nimi My i potem za nie sprzedane woreczki koniec współpracy jak nie umie zapanować nad nami. Przecież łatwiej jast zwolnić jednego z nich niż nas wszystkie.

Gość gość
NIE MA LUDZI NIEZASTĄPIONYCH Cały czas to słyszę odkąd tu pracuje. To i lepszy od Jarusia się znajdzie bo tu nie ma czasu na naukę tylko trzeba firmę z bagna wyciągnąć...

Gość gość
A jaka jest atmosfera w Pabianicach,Koluszkach i Głownie,Poddębicach? Co słychać?

Gość gość
a jakie sklepy mają dostać nowych pracowników na umowę zlecenie?

Gość gość
164 sklepy

Gość gość
dziewczynki czy wypowiedzenie daje KS czy byc zatwierdzone przez KR?

Gość gość
Kr jest egzekutorem jak zawsze. A co za różnica?

Gość gość
Co taka cisza? Już opijacie wypowiedzenia? Na gorszą robotę nie traficie.