Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

sroshka

Schlecker - praca

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
A co ktos znow otrzymal wypowiedzenie?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
164 sklepy na umow臋 na zlecenie?? a ma kto艣 wi臋cej tych og艂osze艅 z worka? poza wielkopolsk膮???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 GOLLL
Widz臋,偶e zarz膮dzaj膮cy firm膮 dayli pr贸buj膮 za wszelk膮 cen臋 zminimalizowa膰 wszelkie koszty, tak aby firma mia艂a jak najwi臋ksze dochody...tylko problem tkwi w tym,偶e stan臋li na rozdro偶u dr贸g i nie wiedz膮 kt贸r臋dy droga...bo na pewno nie t臋dy, kt贸r臋dy krocz膮...ja niczego podpisywa膰 nie b臋d臋, 艢mieszy mnie ca艂a ta ich zabawa w sklep- bo tak to wygl膮da z mojego punktu widzenia... Pan Bromboszcz i pozostali z jego "teamu" raczej nie s膮 poinformowani o konsekwencjach tych czyn贸w...Dayli to statek na pe艂nym oceanie, kt贸ry idzie na dno- niestety moje Drogie i my r贸wnie偶 si臋 na nim znajdujemy...ja dziewczyny skacz臋 do wody i p艂yn臋 ile si艂, aby ucieka膰 od tego ca艂ego "g贸wna"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kto ma dosta膰 w og贸le umowy zlecenie? wszyscy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a czy mog膮 nam z dnia na dzie艅 zmieni膰 z umowy o prac臋 na zlecenie? jakie w og贸le sklepy w wielkopolsce dostan膮 zlecenie? i sk膮d wiecie 偶e ma by膰 a偶 164 sklepy? pyta艂 kto艣 kr?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wszelkie info o umowach zapraszam do swoich KR贸w... Po co si臋 domy艣la膰 skoro oni wszystko wyja艣ni膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a co oni wyja艣nia? ka偶dy zostanie postawiony przed faktem dokonanym albo podpisze umow臋 zlecenie albo podziekuja mu! tak samo by艂o z regionalnymi nie pami臋tacie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wog贸le to powinny艣my rozmawia膰 ze swoj膮 kierowniczk膮 a KR to nie powinien nas interesowa膰. Tylko nikt nie ma odwagi zapyta膰 bo dostanie zaraz opierdol tak jak zawsze i za nic. Praktyka zastraszania.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a ja tez nic nie podpisuje i zycze wam szczescia w tym syfie mam dosc i bez bicia poddaje sie...nie dalam rady....:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja r贸wnie偶 :) jak kole偶anka wy偶ej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To jest mobbing. Zapewne jesli firma dostalaby pare spraw z tego powodu moze w koncu cos by sie zmienilo. Dziewczyny czy jest tu choc jedna osoba ktora nie czuje sie wykorzystana, pomiatana i ponizona...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nikt sie nie bedzie z nimi szarpa艂 o mobing,olac to i lepiej odejsc niz tonac i szrpac nerwy z bankrutem,lepiej juz nie bedzie otworzcie oczy swiat na DAYLI sie nie konczy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pewnie lepiej im wszystko plazem puscic niech robia co chca

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czy ktoras podpisala?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no przecie偶 by艂 @ 偶e sprawa odwo艂ana do powrotu szanownego B

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a co myslisz ze pan B uzdrowi system i wymogi ,spodziewasz sie polepszenia sytuacji w firmie czy moze tego ze pan b odwo艂a swoje wypociny,pomysl nikt nie wie o co chodzi w tych dokumentach,i trzeba czekac na BBBBBB,dziwne wprowadzaja cos a tylko jedna osoba rozumie co wprowadzi艂a,chyba ze sam tez nie rozumie o co mu chodzi,ale ja i tak zegnam sie z firma ,tu juz nie mam co liczyc na polepszenie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dzisiejszy mail od pani, kt贸ra zast臋puje B - "Kochani, Og艂aszam MEGA sprzeda偶 work贸w w zwi膮zku z akcj膮, kt贸ra rusza dla wszystkich sprzedawc贸w i kierownik贸w. Wydrukujcie plakat i powie艣cie na zapleczu.Jest do zarobienia kasa dla ka偶dego. Jeden warunek - sprzeda偶 nie mniej ni偶 120 szt tygodniowo. proste prawda?Wystarczy tylko dobra sprzeda偶. Ruszamy do boju! POWODZENIA" - pisownia oryginalna. Ju偶 teraz wiem, 偶e pana B zast臋puje bli藕niaczka jednojajowa! Ona naprawd臋 ma nas za debili (to kochana w dup臋 niech sobie wsadzi! - co to za poufa艂o艣膰???) Dok艂adnie dostaniemy 30 gr od worka, czyli jak sprzedamy 120 tygodniowo to dostaniemy ..36 z艂!!!!!!!!!!!!!!!!!!! rewelacja! i mamy to podzieli膰 na 3?naprawd臋 super kasa!! proste, prawda? Ruszamy do boju! Dziewczynko! (bo jasna sprawa, 偶e czytasz forum) daj spok贸j z pisaniem mail, bo s膮 r贸wnie przemy艣lane, jak ta ca艂a procedura!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
haha ale si臋 u艣mia艂am z kole偶anki powy偶ej :D Szacun :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
"A jaka jest atmosfera w Pabianicach,Koluszkach i G艂ownie,Podd臋bicach? Co s艂ycha膰? " A u nas wszystko w porz膮dku, jak zawsze :) a jak膮 mamy mie膰 niby atmosfer臋?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Znowu fajny konkurs typu: " sprzedajcie, a dostaniecie kas臋" - czy za Agugu kto艣 dosta艂 t臋 obiecan臋 fur臋 pieni臋dzy???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
pewnie! g贸ra!:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
My nadal nie dosta艂y艣my nagrody za drugi konkurs na koszyk w maju. W d**e niech sobie wsadz膮 te swoje konkursy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Uczcie si臋,偶e tu trzeba mie膰 wszystko na pi艣mie ze stempelkiem i podpisem. Tutaj s艂owo nic nie znaczy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a za poprzedni konkurs z workami kto艣 kase dosta艂? a agugu? a za koszyk? za czyste magazyny? my nie, mamy sporo zaleg艂ych nagr贸d, wiec teraz niech sobie to w d...pe wsadza, a tak poza tym ci co chcieli ju偶 worki kupili, 3 tydz pcha膰 to samo pora偶ka!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak sobie wesz艂am na strony forum z 2009 roku, kiedy to zaczyna艂am prac臋 w te firmie. I poczyta艂am, 偶e wtedy dziewczyny narzeka艂y, 偶e mobbing, 偶e wykorzystywanie, 偶e du偶o obowi膮zk贸w...itd. Od tego czasu w tej firmie jest sto razy gorzej, a my nadal w niej tkwimy... Pami臋tam, 偶e ja wtedy bardzo lubi艂am t膮 prac臋...nie by艂o biegania za klientem...wciskania produkt贸w z kasy...dostawa zawsze na czas...i towar jaki si臋 zam贸wi艂o...przeterminowane i uszkodzone odsy艂ane co miesi膮c...kasa na 艣wi臋ta i za urlop, i za basen, i za kino, i za teatr...do regionalnego mo偶na by艂o dzwoni膰 o ka偶dej porze dnia i nocy i zawsze uzyska艂o si臋 odpowied藕 na zadane pytania... 艁ad i porz膮dek. Przez nieca艂e dwa ostatnie lata da艂y艣my si臋 dos艂ownie "zniewoli膰" i "zeszmaci膰". Ja mam do艣膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Regionalny to nied艂ugo bedzie po pyskach nas t艂uk艂. Nie pozwalajcie sobie bo to ,ze to tak daleko zaszlo to tylko wasza wina.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a my we dwie poszlysmy sobie na l4 i mamy to gdzies.znajdziemy prace to damy wypowiedzenie. szok,jak mozna tak traktowac ludzi! g贸ra powinna miec sprawe w sadzie za takie traktowanie i wykorzystywanie ludzi!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak samo uwazam. Dziewczyny jak plan naprawczy? Sa jakies konsekwencje?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czy sa jakies konsekwencje to nie wiem ale jesli z tego powodu zwolnia mi dwie pracownice- dobre pracownice to juz nie bedzie mnie tak naprawde nic trzymalo. Pozdrawiam was .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja te偶 zamierzam si臋 zwolni膰 jak najszybciej, jak tylko znajd臋 co艣 innego, a nawet jak nie znajd臋 to chyba w najbli偶szym czasie si臋 zwolnie bo to jest paranoja co si臋 w tym dayli dzieje. Wi臋kszego syfu dawno nie widzia艂am.. Traktuj膮 pracownik贸w jak wo艂y robocze i to za tak膮 kas臋.

Udost臋pnij ten post