Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sroshka

Schlecker - praca

Polecane posty

Gość gość
Sprawdzają listę kradzieży co się wpisuje?

Gość gość
Duże braki były u was?

Gość gość
A jak liczyłyście? np lakiery z ingrit w tej samej cenie razem czy każdy kolor osobno ? jak razem to owiele szybciej

Gość gość
przecież trzeba każdy kolor liczyć osobno skoro wprowadzają to do kompa bo później nie będzie ci dany kolor wchodził na kasę....przecież to logiczne. Im nie chodzi o kwotę ale o to aby każdy produkt wchodził na kasę, oni dobrze wiedzą że będzie bałagan z tym bo zdarzało się że pod jeden produkt (czyt. kod produktu) wchodziło kilka innych produktów dlatego się nie zgadzały stany...

Gość gość
ty też nie douczona bo nie piszemy "karzdym" tylko "każdym" jak już...

Gość gość
Oj dziewczyny zamiast trzymać się razem to jedziecie po sobie.Gramy w jednej drużynie, wyluzujcie.

Gość gość
Kobitki z tego co mi wiadomo to wczytujemy kaźdy kod osobno bo to w kompie będzie,robi się na 4 nowe kolektory.Poukładajcie sobie na magazynach ,towar na sklepie tak jak za schleckera.Jak macie porządek to powinno być ok

Gość gość
Troche mi przykro jak czytam złośliwe wypowiedzi jak jedna wyzywa drugą,jest wam lepiej jak od idiotek itp sie wyzywacie.Dla mnie jest proste jak mi coś nie pasuje to potrafie to wyrazić w sposób zgodny z moją kulturą a czy wy ją macie to sobie na to odpowiedzcie.Tylko szkoda źe jak ktoś to czyta i nie zna tej firmy to co sobie musi myśleć kto tu pracuje:-(

Gość gość
pracują tu normalni ludzie. znalazła się ta kulturalna.... pffff :) a tak nawiasem to pieprzyć kulturę nauczcie się wreszcie pisać po ludzku i bez błędów bo jak czytam to szczena mi opada, że takie stare baby a takie niedouczone :)

Gość gość
i pieprzyć inwentaryzację. Będziecie się martwić dopiero jak wyjdą niezłe jaja :) PAPAPA

Gość gość
tandeta i beznadzieja z wami...

Gość gość
Inwetaryzacje sie robi po to aby od tego towaru spisanego zapłaciła firma podatek. Nie robią go bo chcą tylko muszą go zrobić. To co tu sie dzieje to góra nawet nie ma zielonego pojęcia a jak wejdzie kontrola ze skarbówki to nawet nie wyobrażam sobie dalej tego burdelu. Sklepy rządzą się swoim życiem. W żadnej firmie tak nie widziałam,żeby nie dbać o swoje sklepy. A puste półki są objawem zbliżającej się likwidacji. Bo nie ma środków na towar. Konkurencja się cieszy.

Gość gość
a dajcie spokój po co lamentować ? aż mi się tego forum nie chce czytać .. Co ma być to będzie . Nie srajcie już tak ...

Gość gość
koszmarne pipy

Gość gość
Macie klasę dziewczyny .Cieszę się,że już tutaj nie pracuję.Pozdrawiam stare koleżanki z czasów SCHLECKERA,jeśli jeszcze jakieś tu pracują.Była kierowniczka z regionu Zachód.

Gość gość
Inwentaryzacja jak każda inna skanujecie towar każdy kod osobno później regionalny podpina kolektory informatyk to wczytuje i koniec.Kierowniczka pisze protokoły z kas i sejfu i do domu.Jak macie sklep ok to pójdzie szybko.Wyniki na dzień następny;-)

Gość gość
Do"gościa"8;56 chyba ciebie nikt nie pi...ył bo tak piszesz pfff

Gość gość
w mbanku jest już wypłata :)

Gość gość
W bzwbk też jest kasa forsa

Gość gość
w społdzielczym tez

Gość gość
no super ,tylko frajerki zatrudnione na śmieciówce nie mają jeszcze wypłaty ha ha jak zwykle...

Gość gość
Wszystkie bedziecie takimi frajerkami. Takie sa plany tej firmy,ktora i tak sie zamyka.

Gość gość
sama jesteś frajerką :D ty infantylna idiotko, nie pierwsza i nie ostatnia firma :)

Gość gość
Już szuka Policja te mądre Panie które obrażają wulgaryzmem... także radzę komputery wyrzucić do śmietnika,te mądre co mają 1 % kultury w sobie.... Akcja trwa u mnie już sprawdzanie było z czyjego kompa idą te PIĘKNE SŁOWA dobrze bardzo dobrze

Gość gość
Chyba ktoś forum Rossmanna czyta:-). Kris?

Gość gość
Mam pytanko-jak dlugo trwala u was inwentaryzacja i ile bylo osob?

Gość gość
u nas 10godz. ale musicie mieć w miarę towar poukładany . liczyłyśmy go w czwórkę .

Gość gość
do 21:16 - akurat mnie narzeczona piep*** wiec nie musisz się martwic ;) pfff

Gość gość
A jakie wyniki u was inwentaryzacji