Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kali100

geje i lesbijki = są normalni czy chorzy psychicznie...jestem gejem...

Polecane posty

Gość kali100

jestem gejem i wiele razy juz słyszałem że homoseksualizm jest chorobą... czy może mi to ktoś udowodnić??? a może ktoś zna lekarstwo na "tą chorobę"???

Gość kali100
mówisz samobójstwo...hm... a dlaczego?? bo jakoś nie mogę zrozumieć?? kochana rosalindo

chory psychicznie to chory psychicznie, a homo to homo , jak sama nazwa wskazuje - homosapiens rosalinda,ale polecialas :o

Gość kinky
moim zdaniem jest to pewna "anormalna norma". anormalna- gdyż, jak wiadomo, większość ludzi jest straight, a ponadto jednak tylko pary heteroseksualne mogą spłodzić dzieci drogą, że tak powiem, naturalną. norma - bo jest to zjawisko stałe,obserwowane także w innych gatunkach. natura ewoluuje, szuka kolejnych mutacji (nie w sensie wynaturzenia chorobowego, bo nie to mam na myśli, ale w sensie ewolucji właśnie). Być może ma to związek z tym, że planeta jest przeludniona? Lub z tym, że ludzie homoseksualni mają inną wrazliwość, inaczej się poświęcają innym rzeczom? Jednego nie zaakceptuję - żądania bezwarunkowej akceptacji na zasadzie "bo my homo jesteśmy święte krowy". Nie jesteście. Jeśli chcecie byc akceptowani, zachowujcie się jak inni. Mam wielu znajomych homo, kilku drag queens. I czasem obserwuję w tym środowisku pewną zuchwałość, lekceważenie dla "heteryków", czasem uważa się ich wręcz za głupszych czy bardziej prymitywnych. Dopóki jednak się szanujemy i żyjemy w symbiozie, jest świetnie.

Gość kali100
ja bym chciał mieć dzieci... ale powstrzymuje nas to że ludzie tak w anglii jak i w polsce są do tego nastawieni negatywnie... nie chcę żeby moje dziecko było wyzywane czy w inny sposób krzywdzone tylko dlatego że jego rodzice są kim są... drugi powód to taki że dziecko powinno mieć matkę... jakkolwiek byśmy się nie starali nie zastąpimy dziecku matki więc tego dziecka mieć nie będziemy...

rzeczywiscie dzieciak potrzebuje obojga rodzicow - w sensie matki i ojca, ale przeciez jest wiele samotnych matek i samotnych ojcow i potrafia super dzieciaka wychowac, choc nie wiem jakby wygladala sprawa wychowywania dziecka przed dwoch gosci - czy tez dwoch lasek - musieli by byc to naprawde ludzie,co maja poukladane w glowie, zeby dbali o to,aby dzieciak mial rowniez staly kontakt z jakas para hetero moze (wujki ciotki?) - z reszta sama nie wiem..tak sobie gdybam..

niektorzy uzywaja ironii w wypowiedziach inni obrazaja w stylu \"jestes cipa\".

nadal nie jestem za wychowywaniem dzieci przez pary homoseksualne. i zdania swojego co do tej kwestii nie zmienie. milosc jest pieknym uczuciem wiec tu jestem bardzo tolerancyjna, ale faktem jest ze natura obdarzyla zdolnoscia przetrwalnia gatunku poprzez stosunek faceta z kobieta.

Gość ****abc
słyszałam jak mówili kiedyś w telewizorze, że jest "leczona" taka przypadłość o ile ktoś chce.

Gość bo Polska to kraj
ciemnoty, jak oni mają być tolerancyjni ...... :O

Gość Rosalinda dziecko drogie
u ciebie ciemnota objawia się tym, że mylisz pojęcia homoseksualiści się kochają, obaj partnerzy zgadzają się na miłość, seks i wszystko, co do tego należy pedofila i zoofilia to wykorzystywanie kogoś, kto nie ma na to ochoty i cierpi skumałaś?????????

Gość Rosalinda dziecko drogie
Kuraiko -

jasne, jasne.. nie ma nic wspólnego ale to nie ja mieszam dzieci w to wszystko tylko ktoś wyżej. To już jest po prostu niesmaczne i obrzydliwe. Nie lubie pedałów, ale niech sobie tam żyją jak chcą. Tylko po co mieszać w to dzieci ?!!! Myślicie troche ? Te rodzinne święta, wakacje z dwoma tatusiami :) normalnie odjazd.

troche to ograniczenie mowic,iz pedofil traktuje dzieci jak homo - - to tak nie dziala :o

Jeden i drugi nie myśli o dziecku tylko o swoich zachciankach. To, że on (gej) jest wykolejeńcem znaczy, że dziecko też ma mieć chorą rodzine z dwoma tatusiami ?

czlowiek myslacy o swoich zachciankach wcale nie musi byc homo badz hetero ... poza tym juz ktos wczesniej napisal specjalnie dla Ciebie zasadnicza roznice pomiedzy pedofilem a czlowiekiem w zwiazku (niewazne czy homo czy hetero), a Ty dalej swoje - dalsza dyskusje - w zwiazku z tym - uwazam za zbedna w tym temacie

Oczywiście, że dyskusja jest zbędna. Nie wiem ilu chłopców chciało by mieć dwóch tatusiów i chwalić się nimi przed kolegami ;) a co dopiero dziewczynki ... to jeszcze bardziej niesmaczne. Zajrzyj na gejowo.pl czy jakoś tak. Zobacz kim są ci ludzie, jakie mają tematy i problemy. Ich jedynym dylematem jest co zrobić, żeby sperma miała lepszy smak. Widzisz wśród nich dziecko ? małą dziewczynke ?

Gość Agaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ty jestes pierdolnieta. znasz osobiscie jakiegos geja? nie? a ja tak. i moge powiedziec ze w 100% nadawalby sie na tatusia. o wiele bardziej niz niejeden heteryk. puknij sie w leb pusta lafiryndo i nie wrzycaj wszystkich do jednego wora.

Gość Agaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a to porownaniu do pedofila... bozeeee, zycze ci tego, aby ktos z twojego otoczenia sie okazalam PEDALEM. a moze twoj synus co? wteyd wyslalabys go za kratki bo musi byc tez pedofilem? idiotttttttkaaaaaaaaaaaaaa