Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kali100

geje i lesbijki = są normalni czy chorzy psychicznie...jestem gejem...

Polecane posty

Gość wku...rwiona
a moj manager jest gejem!! i zarabia 15 razy wiecej niz ja a jestem hetero:) nie pracuje w polsce wiec moze dlatego mu ise tu udalo. on jest niemcem. w polsce by to chyba nie przeszlo

o kochankach nie pisalam przeciez,rosalindo :o to kto inny - pomaranczowy :D a do tematu homo caly czas - co jakis post - wracam sumiennie :P

Gość No widzisz
A tam skwitowała.materialistka przekłada pieniadze nad doznaniami i namietnosciami tylko że kasa szczescia jej nie da

No to my też czasem się spotykamy, ale nie za często ... Mamy jeden dzień w tygodniu tylko dla siebie tak od A do Z więc trzeba jechać na zakupy, iść do kawiarnii, pobyć ze sobą ...

Gość No widzisz
No i co ze zarabia 15 razy wiecej,to nie znaczy że jest szczesliwym:)ech pieniadze szczescia nie daja tylko problemy,same nieszczescia:(

Gość No widzisz
pewnie ze nie lubie dlatego nikogo nie bede nimi obarczała,jeszcze sobie cos zrobi i bede miała na sumieniu:(buuuuuuuuuuuuuu

Gość No widzisz
OOO namietnosc tak to ja rozumiem:D

Gość sawantka
dlaczego rozmawiacie z taka osoba jak Rosalinda. takich ludzi powinno sie izolowac, odebrac im prawa wyborcze i prawo do wychowania dzieci. gdyby taka osoba byla wsrod kregu waszych znajomych nawet nie zamienilibyscie z nia slowa - bo ograniczona, durna, nietolerancyjna, paskudny typ po prostu, a w sieci - prosze ilu ma rozmowcow. takich ludzi trzeba izolowac, a nie karmic wlasna uwaga

wystarczy troche cierpliwosci i praktycznie z kazdym mozna dojsc do konsensusu :)

Gość No widzisz
EEEtam konsensusu,jak nie ma ruchania,nie ma konsensusu:(((((((((((

Gość AGATOWIEC..
Nie przeczytalam wszystkich wypowiedzi ,ale chcialabym dodac swoje zdanie. Mam duzo znajomych, ktorzy nie sa heterykami, czesto chodze z nimi na imprezy, czy po prostu spotkykamy sie by porozmawiac. Wyobrazcie sobie, ze to NORMALNI LUDZIE, ktorzy kochaja inaczej. Na szczescie, jesli chodzi o problem wychowywania dzieci w takich zwiazkach, to jestesmy tego samego zdania, mianowicie-brak dzieci !!! Oni sa swiadomi swojej innosci, sa ,,pokorni,,, nie moga byc rodzicami, to sa dobrymi wujkami lub ciociami... Smiesza mnie opinie, ze ,,jak ja bym spotkal geja to bym mu przyje..,, A czy nie zastanawialiscie sie kochani, czy lekarz, ktorego tak chwalicie, albo mila pani w sklepie, albo prawniczka, albo sedzia, albo nauczyciel, albo osoba, ktora codziennie mijacie i mowicie ,,dzien dobry,, , ze te osoby sa homoseksualne? Bo wlasnie moi znajomi to lekarze, prawnicy, kolezanka jest rozchwytywana prawniczka... zastanowcie sie, oni zyja wsrod nas...

Gość zgadzam sie z wypowiedzia
kinky z pierwszej strony. A z Rozalinda faktycznie szkoda gadac, bo głupia do bólu

Gość europejkaaaaa
przez takich jak Rosalinda swiat jest jaki jest - pelen nienawisci, wojen, przemocy. przez takich faszystow jak ja pipa, ludzie drecza innych. tacy jak ta pokraka mysla ze sa lepsi od innych bo sa praktykujacymi katolikami, hetero. nic nie wiedza i nie rozumieja z nauki Jezusa. mysla ze fakt z kim spia i kogo kochaja wystarczy zeby byli wartosciowymi ludzmi. a sa nie tyle zerami ile potworami. sluchaj - to jak postepujesz swiadczy o twojej wartosci jako czlowieka, a nie to, kogo kochasz - kochasz bo takim stworzyl cie bog, czy po prostu taka jest twoja natura. rozumiesz - czy uzywam za trudnych slow? tacy jak ty nie maja moralnego prawa do wychowywania dzieci - bo przekaza im swoje chore poglady na swiat, albo wlasne dzieci je znienawidza - i beda z tym nieszczesliwe, bo to jednak matka. homo, hetero, bi, katol czy ateista - co za roznica jesli przestrzega sie jednego prawa - nie krzywdz innych - slowem, czynem ... o to min chodzi w Karcie Praw Podstawowych - totalny zakaz dyskryminacji, ale ludzie o mentalnosci Rosalindy, tacy ktorzy czuja sie lepsi od innych bedac tak naprawde POTWORAMI i tak nie zrozumieja, biedni, zasciankowi, ograniczeni, nie potrafiacy odroznic faktu od interpretacji, wydajacy sądy nic nie rozumiejac, imbecyle, ktorzy choc nie potrafia myslec, nie wiedza co to empatia, chca glosno wyrazic swoje nic nie warte jadowite zdanie. bez was swiat bylby lepszy, dlatego tez nie powinniscie sie rozmnazac.

Gość alkaaaa
wlasnie takie rosalindy glosowaly na PiS - partie ktora zebrala wszystk co zle w spoleczenstwie

Gość kali100
hm... wpisując ten temat oczekiwałem rzeczowej dyskusji... pomyliłem się...ale fakt faktem dyskusja odbyła się i to momentami zażarta...bardzo mnie to cieszy że są ludzie którzy stają w obronie czci homo...dziękuję...jednocześnie niepokoi mnie fakt osoby...rosalindy paczeko...mało tego że ograniczona, to w dodatku uprzedzona i najwidoczniej nie tylko do homo ale do wszystkich facetów...może miała w dzieciństwie problem z wujkiem bądź sąsiadem?? tego nie wiem ale powinna pójść do seksuologa i może wtedy coś by jej pomogło...

Gość Józef W.Dż.
Jestseście ścierwem i nigdy nie będziecie mieć spokoju w Polsce.Trzeba was leczyć ale nigdy nie pozwalać zajmować się dziećmi i w życiu nie legalizować tych "związków".Najgorsi z was to ci którzy się czegokolwiek domagają i są z siebie dumni.Udawajcie że was nie ma to może przetrwacie-takie coś jeszcze można znieść