Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kali100

geje i lesbijki = są normalni czy chorzy psychicznie...jestem gejem...

Polecane posty

Gość Agaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie. wkurwia mnie nietolerancja. gej to TAKI SAM czlowiek jak heteryk. mnostwo heterykow jest zjebami i tak samo mnostwo jest normalnych. podobhnie rzecz sie ma z gejami i less. spierdalaj na bambus. ale jestes tepa..

Gość GEJ MARCIN 26
żeby sperma miała miły smaczek trzeba jeść dużo ananasa

Gość Agaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:D nie wyzywaja mnie a szkoda, byloby milo. a wogole to milego dnia, niech cie zlapie jakis pedofil i przerznie. moze ci sie w glowie pouklada. krzyzyk na droge, jak chcesz mam tel do Rydzyka.

I ty chcesz uchodzić za taką nowoczesną, tolerancyjną ? Ty idź dziecko najpierw do szkoły, do ludzi .. nabierz jakiegoś obycia i naucz się odzywać.

rosalinda - dwulicowych ludzi znajdziesz zarowno pomiedzy hetero jak i homo,nie musze zagladac na zadna stronke,aby o tym wiedziec a uogolnianie jest przejawem ograniczenia - i to jest fakt

jeszcze raz - nie musze wchodzic na zadna stronke,aby wiedziec, ze wsrod ludzi - zarowno homo jak i hetero - znajdziesz osoby zaklamane, a przez ciebie momentami przemawia brak wiedzy po prostu :(, bo jezeli twierdzisz,ze homo interesuje tylko jaki smak ma sperma (zeby byl lepszy i ble ble), to akurat z moich obserwacji wynika - pierwszy przyklad masz na kafe co chwile- ze czesciej na ten temat rozmawiaja laski - - i jezeli to mialby byc powod do tego,aby nie miec dzieci, to wiele bedzie tu matek,ktore wedlug Ciebie nie powinny nimi byc - i jaki w tym sens?

rosalindo - to nie jest argument, a wiesz czemu? bo kazdy czlowiek - nie istotne czy hetero czy homo - wchodzac na stronke o konkretnej tematyce, bedzie sie wypowiadal na konkretny temat, czyli w tym wypadku seks, poza tym tam nie siedza wszyscy ludzie z calego swiata, wiec nie mozesz uogolniac znam - roznych ludzi - niektorzy homo sa ok,a niektorzy do bani - tak samo sprawa sie tyczy hetero

\"Uznajcie to za perwersję, proszę bardzo - ale ja kupiłem sobie plastikowy miecz świetlny z Gwiezdnych Wojen teleskopowy. Najpierw sobie rozluźniam zwieracze ciepłą wodą a potem wsuwam w dziurkę końcówkę miecza i drążę nią później jak już się podniecę to wkładam coraz więcej... efekt świet(l)ny - po kilkunastu sekundach cały jestem w spermie \" :) :) :)

i dokladnie to samo moglaby napisac osoba hetero,rosalinda - to nie jest argument

trafiaja sie ludzie - i wcale nie sa gejami, co wkladaja sobie wibratory - tak - roznych ludzi rozne rzeczy podniecaja - i to nie jest odkrycie ameryki

a co robi dziecko jakichkolwiek rodzicow,kiedy ci wkladaja sobie cokolwiek gdziekolwiek - juz tak trywialnie nawijajac? no pomysl rosalindo sama?pomysl.

\"Hej, strasznie mnie kreci jak jakis facet daje mi do obciagania nieswiezego kutasa... nie chodzi mi o kutasa bardzo brudnego z serem pod napletem, ale taki 1-2dniowy nieswiezy kutas z takim fajnym meskim zapachem moczu, spermy... Kogo kreci to samo?? \" Fajnych masz kolegów. I to kobieta :) Nie brzydzisz się ich ?

ale akurat - tych kolegow,badz te kolezanki - niekoniecznie musza \"krecic\" te rzeczy , ktore ty przytoczylas :D - nie pomyslalas o tym>?

akurat nieswieze narzady nie kreca moich znajomych - zarowno kobiet, jak i mezczyzn , jak i homo i hetero, przynajmniej tych, co znam :D

..ale przyznasz, że forum jest fajne prawda ? :) \"Witam W marcu przeszedłem operacje przetoli okołoodbytniczej metoda Hipoktatesa. Załozono mi wtedy dumkę, która podwiązywano i jakiś tydzień temu gumka już odpadła i wydaje się, że przetoka sie zarosła. W związku z tym ma pytanie: ponieważ lubię seks analny, czy i kiedy będe mógł znów dawać d... chłopakowi i czy to nie spowoduje nawrotu choroby. Z góry dzięuję za odpowiedź i pozdrawiam\"

\"witam ! od jakiegoś czasu zauważyłem iż na moim ciele (najwiecej w okolicach intymnych) zasiadlają się u mnie jakieś robaczki ? co to jest jakieś wszy czy co? zawsze się kąpie codziennie , wszystko było zawsze dobrze , może ktos mnie cyzmś zaraził? zobaczcie foto co to może byc i jak sobie z tym poradzić\"