Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namiętna Trzydziestoletnia

celibat czy nie?

Polecane posty

Gość Psełdonim
Ejże, proszę się nie nabijać z Trzydziestoletniej!

Gość raport
a kto sie nabija?

Gość Psełdonim
Ja się nie nabijam...

Witam ponownie. Dziękuję wszystkim za obronę swojej osoby przed atakami niektórych bywalców. Nie dziwi mnie wcale treść ich wypowiedzi, jak wiadomo ludzie reprezentują sobą różny poziom... Dziwne jest wręcz to, że ich tak mało. Kobieta wypowiada się śmiało w sprawach seksu, ba śmie uprawiać ten seks z kim jej się podoba, to aż dziw bierze, że jednak niektórzy mężczyźni napiszą coś innego niż: Ty szmato... Może porozmawiajmy o Was szanowni oceniający, opowiedzcie co nieco, zwłaszcza o tym jak szczęśliwe są z Wami Wasze kobiety... Może porozmawiajmy o tym co się dzieje pod przykrywką tzw miłości w świętych związkach małżeńskich. Może porozmawiajmy np o prostytucji małżeńskiej, słyszeliście kiedyś o tym?

-> raport Mój kochanek musiałby reprezentować Twój poziom.... Z takimi zdecydowanie nie sypiam...

Gość namiętnaaa
skąd u ciebie ten ekshibicjonizm i zachęcanie innych do niego?? podnieca cię to? mowi ci cos termin zycie INTYMNE?

Tak bardzo mnie podnieca. Szkoda, że nie ma kamerki, bo bym się jeszcze rozebrała... :-/

Gość namiętnaaa
moze zamiast o tym pisać na forum sprobuj sobie przemyslec swoj stosunek do wlasnej plciowosci a takze lęk przed bliskością - moze masz niedobre wspomnienia ?

Gość Psełdonim
Tak jest, Trzydziestolatka. Kamerki potrzebujesz, a tymczasem nie chcesz mnie zwizytować. Dobre sobie...

hehehe Psełdonim Co do moich sugerowanych problemów natury psychiczno-emocjonalnej, to dziękuję za troskę :-) ale niestety nie mam na co/kogo zwalić tego, że kocham się z kimś, do kogo nie czuję nic prócz pociągu fizycznego... Regularnie sprzątam w swoim ogródku po uprzednio przeprowadzonej refleksji nad swoją ułomną, skromną osobą. :-)

Gość namiętnaaa
co nie zmienia faktu, że jest z tobą coś nie tak :)

Ale tak w ogóle, to słuchajcie ludziska, forum jest po to by się na nim wypowiadać i myślę, że nie tylko w sprawie autora topiku. Można równie dobrze pisać coś o sobie, jako autorka niniejszym pozwalam. :-)

->namiętnaaa No coż pewnie jak z każdym z nas... Nie mniej i nie więcej. Chociaż nam też takich, co więcej...

Gość namiętnaaa
masz na mysli swoich kochasiow na NIEKOCHANIE? ;)

-> namietnaaa a co tak naprawdę Ty masz na myśli. Jakie są intencje Twoich wypowiedzi kierowanych do mnie?

Gość namiętnaaa
fajnie gdyby wypowiedzi osob na forum dały ci do myslenia, to wystarczy! papa:)

Gość Diascja
Trzydziestolatko, a jak sobie radzisz z uczuciami? Co robisz żeby się nie zaangażować? Bardzo chciałabym chłodno patrzeć na zwiazek z mężczyzną, niestety mimo moich 30 lat, nie potrafie i wiele na tym tracę.

To bardzo proste,disacjo!:) Po prostu musisz stać się cyniczna...

Gość Psełdonim
Właśnie! Oto podstawowy przymiot nowoczesnej kobiety: cynizm...

Gość Psełdonim
Idę w czorty spać. Trzydziestoletnia, przewiduję, że z takimi poglądami nie pozostanie Ci nic innego niż uprawa seksu na zasadzie zabawy z maszyną. Życzę powodzenia. Adieu!

Chciałam tylko zgłosić podszywacza. To nie ja pisałam tę wypowiedź powyżej. Ja już zmykam spać. Dobranoc

ale szybki \"postęp\"...topik ma kilka raptem stron, na pierwszej było o wątpliwościach,a teraz juz od razu cynizm:)szybka zmiana:)

Jakaś bezsenność mnie dopadła, chyba kawka wypita zbyt późno... Tak się właśnie zastanawiam, że topik nie ma już racji bytu. Wygadałam się, kiedy miałam swój mały dylemat, coś zdecydowałam, następnie to zrealizowałam... Piszcie, jeśli macie jeszcze ochotę tu zaglądać, ale już nie zastanawiajmy się czy Namiętna Trzydziestoletnia powinna skorzystać z okazji... Możemy założyć jakiś nowy topik zawsze :-)

Gość coz prawda w oczy kole

Gość do do zwiazku nadaja sie tylko
Twierdzenie niektórych kobiet- że one mogą uprawiać seks bez zobowiązań, bo potrafią oddzielać go od uczuć i są na tyle dojrzałe emocjonalnie, że nie czują się wykorzystane ale wręcz same wykorzystują -jest naciągane...mocno naciągane:O

Gość żadna sztuka
Moim skromnym zdaniem każdy porzadny i normalny facet odczuwa podobnie jak kobieta. Zakochuje sie, przywiazuje, chce z nią być, założyć rodzinę. Popularni bzykacze, to dewianci, którzy zdajać sobie sprawę ze swojej ułomności, uczynili ją normą i obecnie większosć takowych bzykaczy, którzy powinnu być marginesem społecznym szczyci się ilością swoich zdobyczy, brakiem zaangażowania emocjonalnego za to gotowością do seksu bez uczuć w każdej chwili. szkoda że cywilizacja pozwala na istnienie tego zboczenia. Gdyby takich ludzi można było wyeliminować, świat byłby dużo lepszy.

żadna sztuka---> jak świat światem mężczyżni zawsze szukali okazji. Dla nich seks to potrzeba fizjologiczna....i czy chcemy czy nie natura ich jakoś usprawiedliwia, kobiet natomiast nie, bo one mogą obyć się bez seksu nie wariując przy tym.

Piszę tu o wolnych facetach, ci w związkach szukający jeszcze czegos ekstra na boku to po prostu dranie.

Nasi żołnierze na misjach biorą prochy, bo nie mają seksu a nie chcą się wściec. Ale kobiety nie muszą!!!

Gość żadna sztuka
Jest to zwyczajne pójście na łatwiznę. Zresztą to kobiety same sobie gotują taki los, troche pewnie przez zazdrosć, troche przez co innego. Są faceci, którzy przez całe życie pozostają wierni swojej miłości, nie uprawiają przygodnego seksu i bardzo sznują kobiety i śmiem twierdzić że jest ich niemało, tylko oni nie manifestują swojego stylu życia, bo nie jest popularny. Lepiej jest się pochwalić ile 'suczek' się zaliczyło, a potem zmieszać z błotem tę która straciła cnotę przed ślubem. Cóż jest to zwykłe wygodnictwo, brak zasad, słabosć charakteru i niestety.... głośne przyzwolenie kobiet na takie zachowanie i takie ich traktowanie.