Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namiętna Trzydziestoletnia

celibat czy nie?

Polecane posty

Gość Uwodziciel*
Ja także jestem nieśmiały i samotny. Wystarczy po prostu poznać mnie i tyle. :-)

Gość zagubiony i załamany
autorko poszukaj sobie kogoś fajnego a nie szukaj przykód :O napewno kogoś poznasz fajnego ale potrzeba na to czasu chyba że masz kogoś na oku ;)

Gość Diascja
Uwodziciel z założenia nie jest porządnym mężczyzną. ja chcę poznać kogoś porządnego z kim mogłabym stworzyć ciepły dobry związek. Erotyczne przygody mnie nie interesują. Już sie kiedyś na czymś takim mocno przejechałam i to nie dla mnie.

Gość Porządny mężczyzna
Ależ, proszę uprzejmie. Czy teraz już lepiej?

Gość Stokrotka no
podaj gg

Gość Porządny mężczyzna
Nie posiadam gg :-(.

Gość Diascja
Porządny ale w jakim wieku? Czy nie za młody dla mnie przypadkiem?

Witam Was serdecznie. Proszę nie używać takich nacechowanych pejoratywnie słów :-) Pewnie kiedyś sobie znajdę kogoś odpowiedniego i porządnego. Czekam już parę lat, czasami mam dosyć tych wszystkich niewypałów i już nawet nie chce mi się chodzić na randki i po raz kolejny przekonywać się, że to nie TO, a jeśli już TO, to np żonaty. Mam czasami zwyczajnie dość... Tymczasem postanowiłam sobie przypomnieć co to jest fizyczna bliskość, nie żałuję. Nie uważam bym zrobiła coś złego. Miłego wieczorku.

Każdemu z Was życzę takiej eksplozji namiętności jaką sobie ostatnio zafundowałam, to było coś niesamowitego.

Gość Diascja
Namiętna a można wiedzieć gdzie poznałaś tego kogoś?

Zwyczajnie w knajpie. Tydzień temu byłam ze znajomymi, tańczyliśmy, oczekiwał czegoś więcej, wtedy się wymiksowałam. W tym tygodniu poszłam na całość :-)

Gość a będzie powtórka
będzie?:)

hehe, ciekawskich tu nie brakuje, widzę :-) Może będzie może nie, to zależy tylko ode mnie. Powiem tak: rozważam to. Ale rozsądek podpowiada żeby uważać, bo można się przywiazać.

Gość a będzie powtórka
własnie. ciekawskich/a na co liczyłas?skoro mówisz publicznie o swoim zyciu erotycznym. Nie chcesz odpowiadac, nie odpowiadasz, proste, nie znaczy, że mam nie pytac.

Jasne, jestem dziwka. Chyba tylko zakonnice nie są dziwkami w takim układzie. Tak to już jest w naszym społeczeństwie, kobieta nie ma prawa mieć ochoty na sex, a już nie daj Boże realizować swoje pragnienia, bo jest od razu dziwką. Najlepiej jak się czerwieni mówiąc słowo sex i dziwictwo trzyma do dnia ślubu. A potem mężowie żalą sie na forum, że mają oziębłe żonki... Bo dzieci już są, więc po co takiej żonie sex, przecież ona nie jest dziwką, nie ma potrzeb. Wystarczy 3 razy prokreacyjnie w pozycji po bożemu...

Gość właśnie.....
a większośc facetów ma seks na lewo i prawo i co???wolno?głupie stereotypy. każdy realizuje swoje potrzeby jak cche...z miłościa, bez miłości, w dwójkę, w trójkę.....

Czy nie lepiej jest żyć w zgodzie ze sobą tak by jednocześnie nie krzywdzić nikogo dookoła?

Gość Diascja
a jak sobie radzisz z emocjami? Kurcze ja jak pójdę do łóżka to niestety wpadam po uszy. Eh, naiwna baba ze mnie.

Gość Diascja
a i nie przejmuj siię obelgami. Jakbyś napisała że w wieku 30 lat jestes dziewicą najpierw by Cię wyzwali od psychopatek a potem też od dzi.wek

Ależ oczywiście ja się nie przejmuję, prymitywna mentalność mnie tylko bawi. Mogłabym się przejąć gdyby źle oceniał mnie ktoś, kto stanowi dla mnie autorytet.

Nie opierałam się ani trochę, no może troszkę się droczyłam żeby dodać pikanterii :-D Też byś tak chciał: "namietna dziwka jestes", co? Zmykam już dzisiaj z kafeterii, życzę wszystkim miłego wieczoru i spokojnej/upojnej nocy (właściwe zaznaczyć) papa

Kobietki kochane, pamiętajcie, że grzeczne dziwczynki pójdą do nieba, a niegrzeczne tam gdzie zechcą.

Gość do do do
Autorko, twoje życie-twoje decyzje. Po co o tym piszesz? Kogo obchodzi z kim sypiasz? To prywatna sprawa każdego.. Chcesz pochwały, nagany, zachwytu/ Żalisz się czy chwalisz? Nie masz się komu wygadać w realu? Może psycholog?

A Ty nie masz się kogo czepieć w realu?

Tak nudzi Ci się w życiu, że czytasz o życiu innych na kafeterii? :-D Dobra ludziska, dyskutujcie, obrażajcie się beze mnie. pap

Gość do do do
"Kobietki kochane, pamiętajcie, że grzeczne dziwczynki pójdą do nieba, a niegrzeczne tam gdzie zechcą'---> oj, głupia jesteś głosząc ten wyświechtany slogan...głupia i naiwna dziewucha..

Gość do do do
poza tym prawdziwa kobieta, nie opowiada NIGDY o tym czy i z kim sypia ale ty jesteś zwykłą nawiedzoną nieprzedymaną nieudacznicą.

Gość właśnie.....
ludzie, dlaczego nie chcecie uszanowac czyjegos wyboru?? czytam topik od początku, autorka duża częsc zycia miala seks tylko z uczuciem. Ale miłośc czasem nie przychodzi. wybrała więc jakis półśrodek. i tyle. masa ludzi tak robi. nic nikomu do tego.

Gość Czoi
skoro ci sie spodobalo, to zrobisz to drugi raz, trzeci, itd. Ciekawe, ilu facetow bedziesz miala za rok? A moze rob to czesciej? Raz w tygodniu to za rzadko.

Gość właśnie.....
i jeszcze jedno... jesli trzydziestoletnia utożsamia seks z uczuciem, to taka relacja bez zobowiązań szybko ją znudzi:). zmęczy i tyle. jestesmy istotami psychofizycznymi i dbanie o jedną tylko ze sfer szybko się mści. niestety. dlaczego niestety?ano dlatego, że w dzisiejszym świecie znależc uczucie to nie lada wyczyn. a seks jest na wyciągnięcie ręki.