Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namiętna Trzydziestoletnia

celibat czy nie?

Polecane posty

Gość aaa kotki dwa aaa kotki dwa
popieram Cie autorko za zasady..ja mam podobie i uznaje tylko sex polaczony z uczuciem,bez milosci to tak jak calowac sie przez szybe..po co?

zmykam

Gość Pewien__Pan
Ależ zostań, Trzydziestoletnia. Zostań. A może Ty uciekasz po to, żeby potem mieć pretekst do biadolenia, że nie możesz spotkać nikogo ciekawego?

Gość jasamatakafajna
Wartościowi, czyli tacy którzy nie będą ze mną sypiać nie kochając mnie?

Gość Pewien__Pan
Między innymi. Mężczyzna, który idzie do łóżka z kobietą, której nie kocha, sam sobie wystawia jak najgorsze świadectwo.

Wybacz, ale ja nie biadole. Nie wiem czy zauważyłeś, ale ma tutaj miejsce wymiana poglądów, nigdzie nie ma narzekania z mojej strony. Uciekam, bo nie samą namiętnością człowiek żyje ;-) Pracować też czasami trzeba.Pa

Gość Pewien__Pan
NIe zawsze jednak praca jest nadrzędnym priorytem, Trzydzistoletnia. Praca, taka czy inna, jest do znalezienia bez większego trudu. Mężczyzna, którego pragniesz, jak widać nie. Przynajmniej wg Ciebie...

Gość Pewien__Pan
(Za byczki przepraszam. One się biorą niezborności paluszków oraz szybkości wystukiwania literek.)

Gość a ryży
dostawca pstrąga był?

Gość Pewien__Pan
:-))))) Był, ale bez jajek :-(((

Gość Merdana
Hmmm Autorko topiku- czyżbyś nie zauważyła, ze ktoś tu bardzo reklamuje swoja osobę? A Ty uciekasz w pracę :P. Mądry, wrażliwy, pracowity - kiedy trzeba, oczytany, świadomy swojej wartości.Co do wyglądu nie wiem, ale w sumie to nie jest najważniejsze :)>

Gość Pewien__Pan
~:-) Masz siebie na myśli, Merdana? Wiesz co, wolałbym, żebyś była atrakcyjną fizycznie osobą!

Gość Pewien__Pan
~:-) Masz siebie na myśli, Merdana? Wiesz co, wolałbym, żebyś była atrakcyjną fizycznie osobą!

Gość Pewien__Pan

Ależ oczywiście, widzę; biorę kandydaturę pod uwagę ;-)

Wiecie co, ja chyba jednak zerwę tę zieloną truskawkę (tę z imprezy). Czasami tak bardzo czekamy na truskawki, taką mamy na nie ochotę, że zrywamy zielone zanim dojrzeją. To nie to samo co dojrzała, ale zawsze truskawka. :-) A ja tak często myślę o truskawkach ;-)

Wykorzystam faceta, który zwykle wykorzystuje kobiety. Hmmm, co Wy na to?

Gość Rzycie erotyczne
:-) Jednakowoż, Trzydziestoletnia, musisz pamiętać, że jedzenie niedojrzałych, znaczy zielonych owoców, bardzo często kończy się - pardon za wyrażenie - kończy się sraczką. Uważam, że jedzenie zielonych truskawek jest skórką niegodną wyprawki.

Gość Rzycie erotyczne
Phi! Babska mścicielka wykorzystywanych kobiet...

Cóż, jest tylko namiastką, ale czasami lepsze to niż nic. A na mnie chyba taki właśnie czas przyszedł...

To nie będzie żadna zemsta tylko seks bez zobowiązań, w końcu to jego specjalność :-)

Ja tez jestem kobieta o dosc duzym temperamencie. Mimo to naleze tez do osob co szybko sie angazuja wiec zanim poznalam mego meza wolalam poczekac i teraz jestem z tego dumna choc wczesniej zdarzalo sie ze troche zalowalam \"a bo taki kasek mi przeszedl kolo nosa\". Teraz jednak ciesze sie ze sie wstrzymywalam bo majac u boku ukochanego sex to zarowno przyjemnosc cielesna jak i wyrazenie uczuc. A po kazdym stosunku to cudne moc sie przytulic do ukochanego czujac sie bezpiecznie i kochanym. To moje osobiste zdanie ale poniewaz ja jestem bardzo uczuciowa zle bym sie czula budzac u boku kogos obcego bo albo bym sie mogla zakochac bez wzajemnosci albo czulabym sie zle ze zrobilam to z kims do ktorego nic nie czuje.

Gość Rzycie erotyczne
Hm, Trzydziestoletnia. Zdumiewasz mnie coraz bardziej. Perspektywa sraczki, skoro nic się ciekawszego nie kroi. No cóż, co kto lubi...

Zakochania się nie boję, bo świetnie znam i rozumiem siebie samą. Zawsze wyczuwam moment kiedy może dojść do zaangażowania z mojej strony, to jest ostatni dzwonek by coś przerwać. Być może przez jakieś 2 tygodnie będzie jakaś tęsknota, ale to minie. Nie ma sensu też przesadzanie i traktowanie swojej cnoty jak jakiegoś skarbu. Takie podejście paradoksalnie stawia własną osobę na pozycji przedmiotu, który się komuś daje. A seks dla kobiety to też branie, branie z dawaniem po 50%

Gość Rzycie erotyczne
A czy ktoś się upiera, że seks dla kobiety to jednocześnie dawanie oraz branie? Zresztą, w przypadku mężczyzny jest identycznie.

Może nie będzie tak źle z tą sraczką... A swoją drogą może właśnie tego mi potrzeba, będę miała dość facetów na długo :-) I założę topik: "mam wstręt do seksu" To też jakieś rozwiązanie, pozwoli przetrwać kilka następnych lat :-D

Gość Rzycie erotyczne
To samo dotyczy również istoty miłości: z jednej strony miłość jest ukochanej osobie ofiarowywana, jednocześnie ukachana osoba miłością obdarza.

Gość Rzycie erotyczne
E tam, Trzydziestoletnia. Skoro planujeszt takie ułożenie sobie życia, to proponuję połączyć przyjemne z pożytecznym. Czyli podejście jeszcze bardziej pragmatyczne. Będziesz czuła się zaspokojona a jednocześnie stan Twojego rachunku się polepszy. Od przybytku głowa nie boli...

Ja nie traktowalam nigdy mojej cnoty jak jakiegos skarbu, po prostu znam siebie i wiem ze w przypadku \"sexu na jedna noc\" moglabym sie szybko zaangazowac nieszczesliwie lub tez miec poczucie niesmaku. Dlatego osobiscie wiem ze nigdy bym nie byla zdolna do sexu bez uczucia. Na szczescie ten problem mnie ominal. I ciesze sie ze poczekalam bo teraz jestem w cudownym zwiazku gdzie sex jest dla mnie po prostu dopelnieniem uczucia. A moj partner choc wczesniej nie dowierzal ze gdy mnie poznal bylam dziewica to teraz to docenia bo wie ze dla mnie kochanie sie to jest to samo co wyrazenie uczucia.

-> agniesinnka No fajnie bardzo, tylko gdybyś musiała na tego męża czekać jeszcze parę lat? Jak długo można? Kobiety też czują pożądanie, czasami opieranie się komuś, kto jest niesamowicie pociągający w sytuacji kiedy jest się wolnym jest bardzo trudne. U mnie z uczuciami jeszcze długo może być problem, jestem wciąż zaangażowana emocjonalnie w czymś z czego nie mam kompletnie nic ani fizycznie ani emocjonalnie. Statystycznie jakieś 2 lata mogę mieć problem z zaangażowaniem, zwłaszcza, że pana, którego darzę uczuciem widuję codziennie...