Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna_s

MOZE KTOS DORADZI KREM? 22lata, tłusta z suchymi plamami,zmarszczki,brązujący

Polecane posty

Gość czarna_s

Szukam kremu do 20 zł max. Mam 22 lata i troche tłustą cere (ale czasem suche brzydkie plamy) i zmarszczki pod oczami. W dodatku mogłby to byc krem brązujący. Macie jakies pomysły?

Gość No widzisz
jak dla Ciebie to tylko Kolagen naturalny,żadne kremy nie wchodza w rachube

Gość odezwal sie dystrybutor z
allegro :-O proponuje Ziaja Hydro Lipid Comfort - zobacz recenzje na Damskiej Torebce - ja mam cere meiszana i uzywam nawilzajacego pod makijaz a na noc tlustego - balam sie ze bedzie cos wyskakiwac ale nic sie nei dzieje a suche placki i skorki na nosie odeszly raz na zawsze :-) dobry jest tez miraculum Perla&jedwab - mialam na dzien i na noc i oba super ale wole je w lecie, na zime lepsza Ziaja

Gość No widzisz
Co Ty pleciesz???ta wyżej,jaki dystrybutor????radze dziewczynie najlepiej jak tylko mozna a Ty dystrybutorze kremów i chemi z netu

Gość No widzisz
Dlatego też,jak dla Ciebie to tylko Kolagen naturalny,żadne kremy nie wchodza w rachube

Gość No widzisz
teraz nie ma wieku,żyjemy w nieco innych warunkach niz normalne:)

Gość czarna_s
solarium? nieeeee no moze troche przesadzilam- mam cere troche tłustą a te suche plamy a raczej jakas plamka czasem wyskoczy

Gość No widzisz
dlatego polecam Kolagen naturalny,mozna miec cere tłusta a jednocześnie zniszczona,wszelkie naświetlania zabronione

Gość czarna_s
no to ile to kosztuje?

Gość No widzisz
to zależy jak ilosc chcesz kupic,ale to dzis najlepszy produkt na rynku wiec warty swojej ceny

pytam profilaktycznie :) na noc mogę ci polecić krem regenerujący Nivea - nie tłuści skóry ale ładnie nawilża, odżywia i napina (ok 15 zł) za młoda chyba jesteś jeszcze na kremy typowo przeciwzmarszczkowe a co do koloru - ja używam Anti Stress & Lift Astora - to taki lekki podkład o działaniu liftingującym (czytam na damskiej torebce że nawet młode dziewczyny go lubią - ja też nie stara 29 lata mam ;) ) Kosztuje ok 30 zł ale lepiej może gdzieś wysępić próbkę żeby się przekonać jak się z twoją cerą zgra dany kosmetyk zanik kasę wydasz

Gość No widzisz
wogóle za młoda teoretycznie jest na wszelkiego typu kremy,ale i starszym one nie słuza,dlatego najlepszy jest kolagen naturalny jak juz pisałam

Gość czarna_s
czyli pewnie drogi na maxa? canberra - dziekuje

Gość No widzisz
nie masz co dziekować cnaberze,bo ona Cie puszcza w maliny,oj tam na maxa,tanie mieso psy jedza:D

http://www.kolagen.pl/ tańczy, śpiewa, recytuje, daje dupy i gotuje :O jakby to takie genialne było naprawdę to by inne kosmetyki z półek sklepowych poznikały a my chodzilibyśmy wiecznie piękni i młodzi :O

Gość No widzisz
Pod jednym warunkiem tak by było,gdyscie urzywały kolageny prawidłowo i nie dawy sie zwiec kremomo,kremy wbrew pozorom niszcza kolagen,dlatego mnoza sie rózne kremy a nic to nie daje