Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tequilka_22

zagadka

Polecane posty

Gość tequilka_22

Mamy autobus z 7 dziecmi Kazde dziecko ma 7 plecaków W kazdym plecaku jest 7 duzych kotów Kazdy duzy kot ma 7 malych kotów Kazdy kot ma 4 nogi PYTANIE: Ile nóg znajduje sie w autobusie?

phi ! takie proste :P :P w autobusie jest 10 990 :P :P dawaj coś trudniejszego :D

10 990 nóg oczywiście :D :D (łącznie z kocimi, mimo że po mojemu to łapy są a nie nogi ...... :P :D )

Gość ierzx
znowu teoria ze swoimi teoriami :P

Gość stonoga...
koty mają łapy:P

nie chce mi się liczyć :P....to tak jak kiedyś była zagadka ile jesynek jest od 6 do 126....niby było na to łatwe rozwiązanie ale autor nie podał :P:O

Stonoga no ja wiem, ze łapy ale w tej zagadce trzeba liczyć też koty czyli ten kto to wymyslił spierniczył wszystko :D

Gość 766UU7
dawac odpowiedz bo zaraz musze isc do pracy!!!! :P

Gość ierzx
nie mam gula, moja droga, bo tym razem masz racje :)

yhy ---> ja to dostałam ostatnio mailem i razem z tym był załącznik EXCELA, który otworzył sie tylko wtedy jak wpisałaś dobre rozwiązanie wpisałam najpierw 14 plus 2 kierowcy czyli 16 ale się nie otworzyło i dopiero jak policzyłam razem z kotami i wpisałam 10.990 to plik się otworzył i było tam podane jak to obliczyć i koty były wliczone ;)

Gość stonoga...
czyli jak zadanie spierniczone każda odpowiedź będzie dobra:D

Gość ooooooooo oooooooooooo
1414

ja jestem sprytna i wybitna lalalalala :D :D :D :classic_cool: Patty 🖐️ 😘 20 grudnia mam kolejny termin :O podobno już nie odwołalny :D tzn na pewno bo zrobiliśmy bunt i powiedzieliśmy, ze zawiadomi lokalną prasę, telewizję i wszystkich kto mógłby im koło dupy narobić :classic_cool:

ludzie !! 10.990 nóg jest :P :P :P a wy liczycie i liczycie i wam pierdoły wychodzą :P :P :P :O

to już tylko 2 tygodnie w razie takim:D jakrozumiem, to promotor sobie w kule leci? a tak w ogóle,to też dostałam tego maila i nie wiem,czy zauważyłaś,że w załączniku było dziewczyny:P a nie dzieci:D a plecaki wyglądały jak indycze jaja:P

Patty własnie sęk w tym, że teraz to nie wina promotora :D :D tzn jego była cały czas od czerwca a teraz recenzent odpierdala szajs :O :P :P ehhh jak już kiedyś pisałam nie dane mi jest być magazynierem :D :D :D :D no w tym załączniku to tak wytłumaczone było ze nic bym z tego nie zrozumiała :D

Gość ierzx
chyba moj drogi :P

teorka:D a to ci się recenzent udał:D mnie recenzowało straszne babsko😠 a na obronie zadała mi pytanie z kosmosu, na które kompletnie nie znałam odp:o kuźwa i mam 4 na dyplomie😭