Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmiszka

wesele tuz przed okresem, jak zapobiec skazom na urodzie???

Polecane posty

Gość mmiszka

jak w temacie:) jestem swiadkiem na weselu za 3 tyg, ktore wypada na 3 dni przed moim okresem, wiemy co to znaczy, wieksza waga, problemy z cera:/ jestem zalamana, jak temu choc troche zapobiec?? cere mam ogolnie ok ale ZAWSZE w tym czasie wyskakuja mi male bolace pryszczyki( troche jak opryszczka) na brodzie, nie biore tabletek anty( wtedy bym po prostu przesunela okres) prosze o jakiekolwiek rady, bo wiem ze jak to sie stanie znowu nie bede sie dobrze czula i z super zabawy nici;///

Gość taka taka..........
nie wiem, moze staraj sie jesc zdrowiej, tzn zero slodyczy, duzo warzyw i pij duzo wody mineralnej.

Gość taka jedna ja co wie
Jeśli bierzesz tabsy możesz np wziąc dwa opakowania bez 7 dniowej przerwy na "krwawienie z odstawienia" czyli wybierzesz oba opakowania tabsów czyli 21 +21 dni. Zatrzyma to miesiaczkę, ewentualnie moze zdarzyc się drobne plamienie. Potem już zrobisz normalną przerwę. Polecam też lekką dietę tuż przed, czyli na jakieś 7-10 dni przed imprezką dużo warzyw owoców, chude mięsko, babiał, jogurty. Unikaj pieczywa, nadmiaru soli i tłustych mięs, smażeniny. Możesz pic zieloną lub czerwoną herbatę, obie polepszaja przemiane materii. Mnie na niespodzianki przed okresem pomogła herbatka z Bratka (dostaniesz w aptece, koszt ok 4 złote za opakowanie 20 torebek) Wystraczyło wypic dwa opakowania i juz mi nie wychodzą pryszcze. Pijesz ta herbatkę 3 razy dziennie. By nie puchnąc mozesz też pic herbatkę drenującą Figura Slim System Faza 3 Oczyszczenie. Zawiera wyciągi ziołowe które usuwają toksyny i nadmiar wody. Ta herbatka nei działa przeczyszczjąco. Na poprawę cery i urody mozesz też spóbowac tabletek z drożdżami, skrzypem i pokrzywą, z tych polecanych na cerę,w łosy i paznokcie. Baw sie dobrze na imprezce !!!!

A ja mogę polecić maseczkę z drożdży :) Na ćwierć kostki dodajesz ok łyżeczkę/dwie mleka.Zobaczysz czy papka będzie dla Ciebie za gęsta czy ok i nakladasz na twarz.Skoro ciebie zwykle wysypuje na brodzie to stosuj ją właśnie w tym miejscu.Nawet codzienne używanie nie zaszkodzi,a pomaga naprawdę :) Ja mam trądzik i mnie pomaga.Wiec Tobie już w ogóle powinno. Miłej zabawy

Gość mmiszka
ufff:) dzieki za rady, sprobuje bratka i tej herbatki na oczyszczanie bo reszta i tak stosuje tzn. mam dobra diete pije duzo zielonej herbaty i biopre tabletki h-pantoten mam nadzieje ze pomoze na to paskudztwo:D