Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panjan

Więcej tłuszczu mniej seksu i zrób loda bo odejdę!

Polecane posty

Witajcie, dziękuję za wasze odpowiedzi :) Zapowiedziałem poważny temat.. rozmowa, pierwsze co zrobiłem to zapytałem czy ma do mnie jakieś uwagi i czy jej coś przeszkadza. W sumie nic nie powiedziała, więc byłem trochę zawiedziony ;] Powiedziałem że się bardzo zaniedbała i pewnie wynika to z przyzwyczajenia że jesteśmy już razem tyle i wydaje nam sie że nic tego nie zmieni. Potem że zaniedbała również mnie. Jakoś to przyjęła, choć pierwsze co to pytała czy ja nie chce z nią właśnie zerwać.. Z racji tego że lubimy seks i że od chyba 6 dni nic nie było (#$@$@#$!!!!) trochę się poparzyliśmy ;). Ale w sumie żadna rewelacja. Dzień następny: ona je pełen obiad, oczywiście standardowe hasła w ciągu dnia \'dieta od jutra\', \'nie żałuj mi\' jakby tej rozmowy nie bylo. Zanim ja zrobiłem się głodny po obiedzie ona zdążyła zjeść 2 bułki :| Poprosiłem żeby się zważyła bo jak ma sie odchudzać to trzeba wiedzieć z czego... ciekawe ile dokładnie wyjdzie. Szczerze mówiąc to teraz nastawiam się na \'nie\' dla tego związku, jesteśmy super przyjaciółmi dobrze nam razem ale związek to coś więcej. Pożycie jest takim elementem związku który można określić jako spoiwo, brak seksu to nie tylko \'brak dupczonka\' tylko smutek i poczucie odrzucenia. No i oczywiście z jej strony TOTALNY brak spontaniczności, mnie męczy. Skoro po takiej rozmowie nic się nie zmieniło?? Poczekam jeszcze trochę, szykuje się do odejścia, teraz to on musi mnie przekonać.

przemysl spokojnie swoją decyzje. był juz podobny temat. prawda jest taka, ze kobiety bardzo alergicznie reagują na takie teksty o odchudzaniu. Wydaje sie ze moga wygladac jak wieloryby a i tak facet musi byc zakochany bla bla bla. Dobrze robisz - musizsz dojrzec w sobie do odejścia. to juz chyba nie jest to, prawda?

dziwne,że nie chce schudnąć ?jak można sorki za wyrażenie być tucznikiem i kochać jeść i uważać ,że to jest sens życia ?Powinieneś ja zostawić jak najprędzej najlepiej dla szczupłej fajnej laski która lubi sport ;)

Gość zgadzam sie z wami
fakt, nie chcialabym zeby facet zostawil mnie gdybym przytayla, ale gdybym przytayla i nic sobie z tego nie robila to chyba mialabym cos z glowa. roznie to ze mna bywa , czasem przytyję ale w koncu dojrzewam do tego aby schudnąć. a juz na pewno gdybym mi facet powiedzial , ze sie zapuscilam.. uuu! chociaz z drugiej strony, moze ona teraz robi ci na zlosc?glupie to, bo bardziej szkodzi sobie!

Ja bym sie po prostu wstydzil z kims takim byc - a do tego jeszcze uprawiac seks z kaszalotem ? FUJ !! To jest wypowiedź mądrego faceta??? Współczuję obojgu.

Nie wypowiedziałam się na temat sytuacji opisywanej przez Autora, choć jest dosyć szczególna, odniosłam się do wypowiedzi Twojej i japonki. I tyle. Dla mnie Twoje słowa, nie są słowami \"mądrego faceta\", normalnego tym bardziej. A jeśli wygląd świadczy o człowieku, to jego słowa świadczą o klasie i poziomie. Ty dla mnie klasy nie pokazałeś. Dbanie o wygląd zewnętrzny to nie wszystko, zapewniam Cię. 🖐️

ostro reagują laski które kiedys lub obecnie mają problemy z nadwagą. to barrrrrdzo drażliwy temat na który nie potrafią rozmawiac racjonalnie, spokojnie bez złosci i agresji;)

nie mam, nigdy nie miałam problemu z nadwagą. Zawsze byłam w normie, nigdy nie byłam na diecie odchudzającej. Chociaż faktycznie, mam ciotkę, która osoby z różnych powodów większe wyzywała od wielorybów, swoim dzieciom wpajała, że powinny jeść mało itp. Może faktycznie mam uraz do podobnego oceniania.

Gość to ja sie wypowiem
***Japonka*** A Ty chwalisz sie swoim opanowaniem i jestes dumna z tego ze nie mialas nigdy problemow z nadwaga, czujesz sie lepsza od nich :D

musztardo, szanuje twoja wypowiedz. kazdy z nas ma swoje zdanie. ale naprawde nie musisz tego komentowac. Po jaka cholere ? Sama o sobie dajesz swiadectwo podejrzewam ze sama tez jestes gruba, zresz jak swinia i moje slowa cie po prostu zabolaly bo wlasnie uswiadomilas sobie ze robisz tak samo jak laska z tematu. Mam racje ? No sam powiedz czy to jest wypowiedź mądrego i normalnego faceta? :D Dobrze mówisz, sam sobie wystawiasz świadectwo. Jak facet na poziomie może powiedzieć o kobiecie per kaszalot albo żresz jak świnia? Tak mówią tylko zakompleksieni pryszczaci onaniści z penisem 11 centymetrów w porywach. :P Mam rację?

;)taki kraj niestety ze ludzie mają tu prpblemy z nadwagą. Kraj myslenia stereotypowo ze \"kochanego ciała nigdy za wiele\" to juz w ogóle porazka a spotkałam sie z takimi okresleniami. no i oczywiscie ze kazdy facet który lubi szczupłe jest onanista z małym fiutem. porazka. takie myślenie, ale co zrobic. Niech sobie sami drogi prostują na drogowcy na walcach zaoszczędzą

Nie masz racji. :) Ale żebyś mógł poczuć się komfortowo, pozwolę Ci tkwić w takim przekonaniu. A jeśli chodzi o ulżenie, to naprawdę znam dużo lepsze sposoby. Zresztą Ty też, onanisto. :P Mylę się? 🖐️

no i oczywiscie ze kazdy facet który lubi szczupłe jest onanista z małym fiutem. porazka. takie myślenie, ale co zrobic. Niech sobie sami drogi prostują na drogowcy na walcach zaoszczędzą No cóż, są ludzie i parapety.

Gość porownanie cennn
dokładnie - jakis ty glupi jest... japonka o tobie szkoda sie wypowiadac do autora - zostaw ta dziewczyne - znajdzie sobie takiego co ja bedzie akceptowal i bedzie szczesliwa - z toba nigdy nie bedzie

\"Byle kto - czyli w tym przypadku Ty, Musztardo - mnie nie obrazi\". Wybacz ze wtracilem do tego cytatu Twoj nick - ale chcialbym aby bylo to dla Ciebie jasne. Bo co do normalnosci twojego stanu umyslowego to mam powazne watpliwosci Przeczytaj całą swoją wypowiedź, końcówkę szczególnie. :D I ty masz wątpliwości co do MOJEGO stanu umysłowego? Dobre... Nie dość, że Jesteś jakiś ograniczony umysłowo, nie potrafisz wyczuć ani ironii, ani przekąsu, o szerszym kontekście wypowiedzi, nie wspominając, to w dodatku masz jakieś kompleksy. \"Znam swoją wartość, \"byle kto mnie nie obrazi\"... o matko... :D Jaki śmieszny ludek z Ciebie. Zostawiam Cię w doborowym towarzystwie, \"porządny\" człowieku. {czesc] 🖐️

Gość zabawneeeeeeee
dokładnie i japonka,,,towarzystwo wzajemniej adoracji, ale bardzo do siebie pasujące:D poziom wypowiedzi, słownictwo na poziomie, klasa , że hej:D wolne żarty.....

Gość zabawneeeeeeee
nie, nie dlatego jestes krytykowany. jestes krytykowany przede wszystkim za to, że piszesz o drugim człowieku - pasztet, tucznik, kaszalot, żrejąca świnia....widzisz róznicę?:)facet z klasą powie o tym samym w zupełnie inny sposób. i tyle. i jeszcze jedno.....to jest jej sprawa czy się zanidbała czy nie...oraz...nikt z nas nie wie co siedzi w jej głowie. nikt.

pewnie siedzi to ze lubie jeść i ma gdzies jak wyglada poniewaz ma umysł wyprany przez takie osoby jak wy które mówią ze cżlowieka nie ocenia sie po wygladzie, ze miłosc nie patrzy na kg, ze kochaneog ciała nigdy za wiele:O itp. Dlatego lubi jeść i je. Naje sie na noc i idzie spać... lenistwo zaniedbanie próżniactwo i pewnosć siebie nieadekwatna do wyglądu

Gość zabawneeeeeeee
a skąd ty wiesz o tym japonka???siedzisz w jej głowie??bzdury.... oczywiscie, że dbanie o wygląd jest wazne, także dla siebie samego. i oczywiscie, że związek dwojga ludzi to nie tylko wygląd.

Gość zabawneeeeeeee
a my smiejemy się z Ciebie. proste:) w sumie dobrze, bo wszystkim jest wesoło:D

Gość do dokladnie..
no nie moge sam sie broni na pomaranczowo LOL z poważaniem moderator.