Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panjan

Więcej tłuszczu mniej seksu i zrób loda bo odejdę!

Polecane posty

Gość ale przecież..
aaaaaaaaaaaa...żalosny typ, widąc od początku przecież:D

na tym temacie wiele podszywaczy. tak jak wczoraj jedna i ta sama osoba na pomarańczowo próbowała sie na mnie wyżywać. Ale co mi tam:D Kilogramów jej przez to nie ubędzie:P

Gość nieladnie
panjan ewidentnie jest pustym facetem, w tej mu nie pasuje, ze przytyla w nastepnej to ze pojawia sie zmarszczki itd itd... jestes mocno zmanierowanym gosciem, nie tylko ty jak widze.. jestes kobieta poprosyu znudzony bo tak cie" wychowala" kultura zachodnia i wlasnie dlatego ze teraz ludzie patrza na siebie przez pryzmat... wielkosci fiuta lub cyckow a nie tego jakimi sa ludzmi, taka mamy trwalosc zwiazkow. nic z tego nie bedzie wiec odpusc lepiej i daj dziewczynie byc soba. kto wymyslil ze o klasie czlowieka swiadczy tusza?.... czy wasze babcie badz matki sa zaniedbanymi glupimi ciemnymi babami?.... czy moze kazda jest szczupla? i udaje nastolatke.... daliscie sie zlapac! modzie czasom... wszechobecny pęd do bycia mlodym chudym gladkim... a czemu? nabijanie kasy tym od srodkow odchudzajacych, kremow, maszynek, zorganizowanych cwiczen... trzeba chdzic na solarium zeby ladnie wygladac? to wymysliliscie zdrowe podejscie... dziewczyna musi sie kiepsko czuc psychicznie... nawet jesli nic bys nie mowil, ona to widzi i czuje i juz tak jej sie nie chce starac bo twoja ocena ja przygnebia.... tylko rodzaj ludzki moze byc tak glupi!!! od kazdego znajdzie sie mlodszy, ladniejszy, szczuplejszy a jedzenie i odkladajacy sie tluszc sa naturalne w przeciwienstwie do glodzenia sie i proby wygladania na 16 lat cale zycie. ciekawe jak pan wyglada..... moze to jakies kompleksy... nie ma lepiej zbudwanego?? przystojniejszego? obarczasz wina dziewczyne i mozesz jej zrobic powazna krzywde psychiczna!! bo boisz sie przyznac jakim jestes czlowiekiem a tu szukasz potwierdzenia dla swojego mocno nieeleganckiego zachowania.

Gość zazazaz
super wpowiedz popieram

Gość
Jasne, jeśli baba pasztecieje, a fecetowi się nie podoba, to już gościu jest \"BE\"? Otóż, jeśli ma się na początku piękne dziewczę to i oczekiwać można, że będzie się starać urodę zachować. Jeśli nie to jest po prostu oszustwo i skurwycórstwo. Chłopina poleciał na tak, a nie inaczej wygladające dziewcze A tu raptem słoń mu rośnie bo tak się złożyło, że dziewczęciu nie chce się dbać o siebie. Facet schwytane i wszystko wolno? Trzeba też czasem się postarać, a nie tylko wymagać tolerancji dla własnego nic nie robienie i krzyczeć na tych, którzy maja całkiem uzasadnione wymagania względem partnera.

Gość myślę że szukasz pretekstu
By zakończyc ten związek. Zblizacie sie do magicznej 30chy gdy wypada zalegalizowac związek a ty sie boisz więc dajesz dyla. Masz dobry pretekst: nudny seks i laska zbrzydła. Ruszaj wiec w poszukiwaniu nastolatek, będą zgrabniejsze, młodsze i na jakis czas kupisz sobie trochę czasu zanim zaczną myślec i mówic o zaręczynowym pierscionku i slubie.....A któregoś dnia obudzisz się spojrzysz w lustro i zobaczysz ze jesteś łysiejacym starym piernikiem, starym kawalerem jak Kubuś Wojewódzki....Tylko gratulowac Twojej dojrzałosci.

Gość
Jadem od Ciebie wieje obrażona na świat (a na facetów szczególnie) kobiecino. Seksu brak? :P

apostole przeczytaj mnie uwaznie. nieladnie- na gorze. a jak facet bierze mlode ladne dziewcze a ono nie dba o siebie na tyle zeby nie przytyc i sie starzeje w dodatku, to go oszukalo? tak sie sklada, ze i panie i panowie zdobywaja na poczatku, zwracaja czyms uwage... co nie znaczy ze zawsze beda tacy sami, szczupli, mlodzi, pachnacy, niezmeczeni, zadowoleni, panie umalowane itd

Gość
W moim mniemaniu tak. Mnie niestety sadło nie podnieca. A jeśli dziewczę tyje, czemu miałbym cierpieć celibat? Nie dba o siebie = nie troszczy się o moje potrzeby = nie zależy jej na mnie wystarczająco. Poza tym tycie nie jest związane z wiekiem. Jeno z brakiem ruchu i żarciem w zbyt dużych ilościach.

a odnosnie uzasadnionych wymagan.... wzgledem wygladu?... partner ma byc czysty schludny i tyle. o ile sie go kocha. za uzasadnione uwazam wymaganie szczerosci, uczciwosci i szacunku. nowa moda-!!!!- stary=glupi!, gruby=glupi!, wierzacy=glupi!, niewierny=instynkt!, zonaty=glupi!, szczuply, wulgarny, bezczelny, prozny, wyuzdany= ===wartosciowy! I TO SIE NAZYWA UPADEK

Strasznie się uzalacie nad tym biednym facetem co mu tak laska utyła. A tak naprawde nikt nie wie jak to jest. Relacja jest jednej osoby. Może prawdziwa, moze przesadzona... Otyłośc rodzi sie w mózgu. Dziwczyna zajada coś. Nie panuje nad tym, wie o tym ale nie jest w stanie nad tym zapanować. Co zajada.. nie weim. Ale jeśli jej nie jest w stanie zmobilizowac slub to znaczy że problem jest duuuuużo głębszy niz zaniedbanie i lenistwo. Ale lepiej powyzywac kogoś, tak jest latwiej...

Gość
Brzydkie ciało nie podnieca, więc wymaganie co do wyglądu jest uzasadnione. Kobiety patrzą na tę sprawę trochę inaczej. Facetowi musi jeszcze kawał mięsa drgnąć, gdy kobietka musi się tylko położyć i rozchylić nóżki. Nie dbanie o siebie jest moim zdaniem wystarczającym powodem do rozstania, czy zdrady. Wiem, wiem, obrzydliwe i niemoralne, ale prawdziwe. Z idealizmu już dawno się wyleczyłem.

kobitce nie wystarczy nog rozchylic, znawco kobiet. chodzi o to jak mamy poustawiane priorytety, nie chodzi o idealizm. przyznajesz ze jestes niemoralny?... no i dobrze sa i tacy... niektorzy sie \"nawracaja\" mam nadzieje ze Ciebie tez to spotka to zrozumiesz i sie obudzisz ;) a jesli tak podchodzisz do tematu to pewnie sam masz 188cm wzrostu, 90kilo, 115 w klacie, 90 w pupce, i 18 w zwisie. gratuluje. bo jesli nie to powinienes byc sam, badz przedluzyc kosci nog, i wszczepic silikon w bicepsy i interes, noi moze w kosci policzkowe czy brode zeby wygladac bardziej mesko i seksownie... i tyczy to kazdego pana, zwlaszcza jana... a moze wtym tkwi jego problem! ona widzi takich jak opisalam i jego...i sie dziewczynie nawet seksu nie chce...

ogolnie to ten watek nie w \"uczuciach\" byc powinien, niech sobie panyjany poczytaja i spadaja. pozdrawiam. pa

Gość gościu
Od laski wymagasz a sam nawet poprawnie pisac nie umiesz "nie dbanie" i "niedbanie" mają rózne znaczenia, porównaj: Nie samo dbanie o siebie jest wytyczną atrakcyjności ale Niedbanie i higienę może byc objawem choroby psychicznej.

własnie o to chodzi ze ciało podnieca, psycha jest dalej... jesli tego nie rozumiecie.. widac nie spotkaliscie człowieka który naprawde na was działał.... i co sie tego loda czepiacie:O to wyraz pożądania i namiętności.

Gość Alabamaxxx
Hmmm..tak czytam to co piszecie i dochodze do wniosku ze wedlug co drugiej tutaj osoby prawo do udanego zwiazku,dobrego sexu i milosci maja osoby wylacznie mlode,zadbane i piekne...no coz niestety natura rzadzi sie swoimi prawami,czlowiek sie starzeje a co za tym idzie,poprostu brzydnie,a co powiecie na slicznotke,mloda,szczupla,pachnaca,opalonadobrze ubrana,a pod ubraniem...na calym jej ciele widac rozstepy po niedawno urodzonym dziecku(one nigdy nie zejda!).Jesli celem zwiazku jest ograniczenie sie do odbioru wizualnego partnera,to moze po co tracic czas na nazywanie tego zwiazkiem,moze lepiej pojsc od razu do agencji towarzyskiej???tam drogi kolego bez owijania w bawelne dostaniesz to czego naprawde oczekujesz...no i co najwazniejsze nikogo nie bedzie obchodzil twoj wyglad:)Pani Miecia ze skarbowki nie byla otyla baba cale zycie,to samo z sasiadka spod nr.4,jej maz tez nie byl lysym grubasem jak sie poznali,ale dla nich widocznie sex i atrakcyjnosc byla jedynie dopelnieniem zwiazku opartego na milosci i partnerstwie,przyzwyczajeniu i zlosci,kompromisach i klotniach i dlatego sa razem od 35lat

Gość
Alabamaxxx=> pamiętam takie zdanie z \"Życia seksualnego ziemian\", że samica chce się z samcem ozenić, żeby sobie odpuścić i utyć. Człowiek się starzeje i brzydnie... Bo ja wiem? Mój znajomek w wieku lat 55 jest dla mnie ideałem starzenia. Wysportowany żylasty, i choć nie żaden już z niego amant (raczej family guy) to 5 lat temu młode dzierlatki rwał. Od przytoczonego pana Miecia różni się tym, że nie chlał za dużo, ni nie folgował podniebieniu. A pani Halince już dawno nikt rury nie przeczyścił i temu taka dla petentów \"miła\".... Zadziwiające ilu starym jędzom można takim tekstem dowalić i najczęściej się zamykają. Raczej nie brak kultury zwykle je ustawia, bo i kobiecie do której tak się odezwać jestem w stanie do kultury daleko. Po prostu niektórzy starzenie się jakoś dziwnie z hodowaniem sadła sobie kojarzą. Łażeniem po domu w podkoszulce i rozdeptanych kapciach. Niemało kobiet wyrzuca małżonkom zbytnią opieszałość na polu seksualnym, ale szzerze powiedziawszy, któż by i na takich polach siać by chciałby? Nieużytek trza wpierw zaorać :P Ślub znaczy można sobie odpuścić i powiedzieć \"że człowiek z wiekiem wszak brzydnie\". Swego profa (200 lat życzę) szanuję nie tylko za ogromną kulturę i rzadkie w dzisiejszych czasach maniery, ale i za to, ze na starość nie zapuścił wielkiego kałduna, niczym dziekan, który już tylko w towarzystwie kobiet dowcipem może nadrabiać. Burdel burdelem. Nie wiem nie byłem, do tej pory płacić nie musiałem i dalej nie zamierzam. Odwracasz kota ogonem kobieto. Cóż podobnegonego w byciu dla partnera atrakcyjnym fizycznie i tejże atrakcyjności wymaganiu od partnera, do płatnego seksu? Wszak nie na duszę człowiek się spuszcza, ale, kiedy już na tak przyziemne i jakże ordynarne porównania wchodzimy, do pizdy, która - jak przypominam dla latających na wyżynach na skrzydłach idei cudnych, a czystych - przyczepiona jest do ciała kobiety. A ciało owo, jeśli nie zadbane, tylko duszą pociągać może DUSZĘ właśnie mężczyzny. Związek tedy miłością czystą, a duchową już tylko stoi. A co jeśli ciało któregoś miłości fizycznej pożąda? Cóż, może za miesiąc, jak się coś uda skubnąć z wypłaty uda i dziwkę płci żeńskiej, czy odmiennej (coby się mnie o mizoginizm nie czepiano) zamówić uda. Seks jest czynnością fizjologiczną. Ze względu na osobowość to ja mogę sobie porozmawiać ew. lampkę z kimś wychylić. Bardzo łatwo przebacza się zmarszczki, które pojawiły się na skutek lat wspólnie spędzonych. Kocha się rozstępy, których NIE UDAŁO SIĘ zaleczyć po ciąży. Ale czy już koniecznie zwały zbędnego sadła, których nie chciało się zrzucić. Niekoniecznie worki pod oczyma od przepicia. Czy impotencję, która często u mężczyzn na skutek nie dbania o własne zdrowie i kondycję się pojawia. Mylisz poziomy ontyczne moja szanowna interlokutorko. A łysina? Hej! Zawsze można sobie fryzurę jak Heihaczi mishima sprawić Tekkena. Nie dość, że szykowna, to jeszcze fantazją na milę traci :D :). aniacama=> wygladać wyglądam, wymagać wymagam. Nie standardów, czy innych miar (bo jeśli takowe posiadam to i przez skromność - jeśli nie wrodzoną, to wyrobioną ciężką pracą :P nie wypada), ale dbania o sylwetkę i zdrowy wygląd. Nie wymagam prostego nosa, równych zębów wielkości cyca (nie znam się na miseczkach i rozmiarach), równych nóg itd. Ale ciała szczupłego i zadbanego już tak. Ogólnie: jeśli podszedłem właśnie do Niej, bo wyglądała tak a tak, to oczekuję, aby taką starała się pozostać. I ona ma prawo oczekiwać, że wysportowany, uśmiechnięty facet, nie zamieni się w gościa z nawisem inflacyjnym (ew. tzw zaawansowaną lustrzycą), z resztkami spuchniałych zębów w popękanych wargach i wieczną deprechą. Nie daj Boze, okazać się może, że owo monstrum zawsze tak chciało wygladać jeno na chwilę przybrało postać Adonisa (no dobrze niech już będzie Endymion - bardziej pasuje do snu nieprzespanego :P), aby ja ucapić i z ramion swych poczwarnych nie wypuścić. A niechze teraz pierze i sprzata mu głupia :P

Gość
gościu=> masz już słuszną próbkę mojej radosnej twórczości na tym forum. Znajdziesz w niej zapewne niemałą liczbę błędów interpunkcyjnych, moze kilka ortografów, dziesiatki brakujacych znaków diakrytycznych, setki zamienionych liter, odtępów źle zrobionych niemało, może i ze dwa, czy trzy, błędne odwołania do źródeł. Czuj się mym gościem, i niechże Ci ma gościna służy! Skoro nie masz kobiety, miejże chociaż hobby...

Apostoł brawo!!! To wam powiem coś... w odniesieniu do słow apostoła - w Tatrach czesto bywam ostatnio i zdarzyło mi się widzieć facetów w okolicach 50 tki.... co wiekszosci zdaniem powinien juz brzucha zapusćcić, łysine, zmarchy no i włozyc kapcie i wnuki kołysać. moi drodzy nic z tych rzeczy! ci kolesie których w górach widywałam a mieli juz lekki szron na włoasach i z twarzy wygladali na jakies 40-50 lat, byli szczupli, żylaści własnie, silni i z ZAJEBISTĄ KONDYCHĄ - i tacy sa własnie dla mnie wzorem starzenia, ze darli ostro na grani Tatr w miejscach gdzie zatłuszczeni zapuszczeni odpadliby na progu. chcieć to móc. aktywny wypoczynek, sport, dobre żarcie (czyli dobre a nie macshitdonald, fastshitfody , czipsy i inne gówna) ale dobre domowe żarcie, duzo miesa i warzyw. Jest sie tym czym sie je i nikt mi kurna nie powie ze hodowany zatłuszczony kałdun jest NORMALNY i ze kazdy bedzie taki miał nikt mi nie powie ze kobita z wałkami tłuszczu (tak KOBITA) jest seksowna bo nie jest. Kazdy zadbany szczupły facet wybierze swój odpowiednik z zadbanej szczupłej dziewczynie dobieramy sie pod względem wygladu, wiec najczesciej ze spaszteciałą kobietą jest tez spaszteciały facet. KOcham bardzo mojego meżczyznę tez za jego wygląd. Wiem ze nie spasztecieje z wiekiem bo tez lubi sport i aktywnosc fizyczną a nie siedzi przed tv i żre czipsy na noc. Mozna starzec się mądrze a starość nie musi sie równac zagładzie ciała i trafnie sie wyrazil apostoł ze inaczej patrzy sie na zmarszczki jakie pojawiły sie po latach spedzonych razem, na rozstępy które wyszły w ciązy i których ine dało sie zlikwidować. Będe kochac kazdą jego zmarszczkę na twarzy która pojawi sie po latach bycia razem, ale nigdy nie zaakceptuję wała tłuszczu jaki sobie zahoduje z lenistwa czy obżarstwa. A wiem ze tego nie zrobi bo mnie szanuje i chce byc dla mnie jak najbardziej atrakycjny. ja odpłacam tym samym dlatego moze w seksie i relacji jest tak gorąco:P postarajcie sie wiec wszyscy bo nikomu fałdy tluszczu i nadwaga uroku nie dodaje

Gość uppppppppppp

Gość Alabamaxxx
Chwileczke,z tego co zauwazylam porownujecie tutaj garstke super-przystojniakow,ktozy jak i za mlodu tak i z wiekiem potrafia wyeksponowac swoje wdzieki,natomiast wiekszosc obrasta sadlem bo...sami z czasem zobaczycie jak to jest.Nonsensem jest tutaj robienie komukolwiek wykladow na temat ,jak powinien zyc zeby innym nie psuc widoku swoja osoba.Obrastanie w tluszcz i ogolna degregolada w zwiazkach o wieloletnim stazu jest o podlozu psychologicznym,to wszystko jest czysta chemia,a efekty znudzenia zwiazkiem i partnerem wlasnie objawiaja sie poprzez zaniedbanie atrakcyjnosci seksualnej.czego jestem najlepszym przykladem,hi,hi:)on przystojniak,opalony,czarnowlosy,muskularny,zywcem zdjety z okladki promujacej CK,Tommy Hilfiger Jeans(to jego ulubione marki) i ja....niegdys opalona,dlugonoga blondynka...dzis tega,baba,przedewszystkim matka,mam gdzies diety,chodzilam po nich glodna i wsciekla na caly swiat.jesli mu sie chce gonic dzien w dzien na silownie ,to niech sobie chodzi:)ja mam swoje hobby,biegam na zakupy i urzadzam dom.Jestem pewna ze oboje juz sie soba znudzilismy,ale taka jest kolej rzeczy,takie jest juz zycie ze stare bedzie starym i nie bedzie tak samo cieszylo jak nowe,ale do tego trzeba dojrzec,dorosnac i zaakceptowac...lub tez szukac,zmieniac,dalej szukac i dopiero przekonac sie po czasie ze to co pisze jest prawda:) i ze w zyciu sa wazniejsze sprawy od wygladu i takich tam chwilowych,ulotnych d...pereli

nie, taka nie jest kolej rzeczy by ludzie się sobą nudzili. Tak moze byc, ale nie musi. Jelsi jestes tęgą babą jak mówisz o sobie i przede wsyzstkim matką to nie dziwię sie czemu sie mu nudzisz... skoro twoim hobby jest bieganie na zakupy i urządzanie domu.

Gość
Ogień gaśnie, ale tylko dlatego, ze się go nie podsyca. A ogień pozera z samej swej natury i w naturze jego lezy szukanie calopalnej ofiary. Rozumiem, ze uparte podtrzymywaniee zdania u niektorych motywuje koniecznosc zachowania zludzen. A te bronia od niszczacego leku. Nemezis. Heh. Uosobienie nieuchronnego gniewu bozego za najbardziej przerazajace zbrodnie. Oj, oj patetyczny sie robie. W koncu zdrada to nic tak wielkiego. Ot, uderzenie we wlasne ego. Niektorzy ja wybaczaja. Gdyby, czego Ci nie życzę dosięgła Ciebie, wybaczysz ja Matko i Gospodyni? Wszak oddalacie sie od siebie? Nie takie to ważne, jak kiedyś w końcu. Namiętność przemija, mlodosc przemija, uroda przeminela (przynajmniej tobie jak piszesz). Tempus Fugit. Zawsze beda was laczyly jeszcze dzieci, dom, urzadzone mieszkanie. Zapytasz go czy Cie jeszcze kocha? Czy czujesz lekkie ukłucie czytajac moją wypowiedź? Nie interesuje mnie to zbytnio szczerze Ci powiem. Nie zdziwie sie zbytnio jesli napiszesz, ze \"On nigdy\". Wszyscy mielismy kiedys po 18nascie lat i smierc byla dla nas abstraktem, podobniez jak wiara w niezwyciezona potege milosci, byla bardziej zarliwa, niz w figurke rozpieta na dwoch patykach. Kiedys honor ograniczal sie dla mnie do dazenia ze starcia z dowolna liczba napastnikow, ktorzy mnie obrazili, lub moja panne. Kilkakrotnie zlamany nos wyprostowal mi poglady. Jakom rzekl: tempus fugit. Kalkulacja ryzyka, hmm? Ale czy wszyscy ucza sie jej, w miare jak im zmarszczek przybywa? Jak uważasz?

Gość Alabamaxxx
Jak pieknie oceniac,gdy sie zna jedynie drobiazg wyrwany z kontekstu...otorz sprawa sie ma zupelnie odwrotnie,niz mogloby na to wygladac ...pozory myla:)ale to juz ma slodka tajemnica,gdyz pan Adonis lubi kontrolowac,i lepiej gdyby tego nie czytal co moglabym tu napisac:),co do tego czy on mnie kocha?moze tak,moze nie,guzik mnie to obchodzi,bez wzgledu na to co robi,czy zrobi,a nie zrobil ,ja mam swoj swiat i jestem w nim happy,nawet jesli komus z was sie to nie podoba,toz przeciez dla siebie i swojego szczescia istnieje:))

Witajcie, jakiś czas nie zaglądałem, a tu jak zwykle forumowa wojna, kaażdy kryje się za parawanem swojego monitora i pisze co popadnie. Podsumowując, pan \"dokladnie\" hipokryta jak 150 mówi o schodzeniu \'forum na psy\' a poziom jego wypowiedzi jest beznadziejny. \"czyli moze byc gruba, oblesna, nieumyta i smierdzaca\" no to maasz fantazje bracie :D kodus -> \"fizyczność to nie wszystko\" kodus -> \"kilogramy zawsze mozna zgubić i wrócić do dawnego wyglądu\" kodus -> \"podniecać powinna osobowosć drugiego człowieka, ciało jest tylko dodatkiem\" kodus jestes pełen idealów ale masz chyba 15 lat. To co piszesz to po prostu nieprawda. Jakbym czytał siebie z przed 10 laty. Japonka -> \"i co sie tego loda czepiacie to wyraz pożądania i namiętności. \" Japonka -> \"pewnie siedzi to ze lubie jeść i ma gdzies jak wyglada poniewaz ma umysł wyprany przez takie osoby jak wy które mówią ze cżlowieka nie ocenia sie po wygladzi\" Wypowiedzi japonki też wygladja czasami mało interesująco ;) nieladnie -> \"jestes mocno zmanierowanym gosciem\" LOL nieladnie -> \"jedzenie i odkladajacy sie tluszc sa naturalne w przeciwienstwie do glodzenia sie i proby wygladania na 16 lat cale zycie\" Uważasz że anoreksja jest \"nienaturalna\" a otyłość \"naturalna\"? Obawiam się ża oba te stany nie sa naturalne, conajwyżej ludzi otyłych jest więcej. inne -> \"Masz dobry pretekst: nudny seks i laska zbrzydła.\" Alabamaxxx -> \"czy on mnie kocha?moze tak,moze nie,guzik mnie to obchodzi\" aha. Bardzo dojrzała jesteś :) -> Alabamaxxx -> \"ale dla nich widocznie sex i atrakcyjnosc byla jedynie dopelnieniem zwiazku opartego na milosci i partnerstwie\" Ten pan pewnie był juz u tej prostuytutki o której wspomniałaś. Sfrustrowanych facetów jest pełno i wybacz, ale nie chce być MĘCZENNIKIEM w wieku 30+ lat, który nie ma kobiety która go podnieca i prawie nie ma wspóżycia. Taki potem pujdzie \'na dziwki\' i ma to czasem przykre konsekwencje tym bardziej kiedy ma się dzieci. A JA WŁASNIE W TAKIM KONTEKŚCIE MYŚLĘ O NIEJ. Nie mam 40-60 lat żeby siedzieć spokojnie czytając ulubioną lekturkę i patrzec 24/7 na piękny umysł mojej kobiety. Przytyła w zastraszającym tempie a ma dopiero 27 lat, nic z tym nie robi, o czym to świadczy? Może ma depresje? Bywa u lekarza psychologa raz na kilka miesięcy, którego bardzo lubi i zawsze sie lepiej potem czuje. Po za tym jest uśmiechnięta i radosna. Myślę ze to połączenie jakiegoś braku chęci spojrzenia na fakty, zaakceptowania tego co się stało i chęci podjęcia działania. A ja znowu siedze i czekam, ileś tam dni aż moja dziewczyna łaskawie będzie miała chęć na współżycie. Odmawia nawet kiedy seksownie szepczę do uszka że chcę ją wypieścić.. po prostu nie ma ochoty. Sama nie ma chęci mnie wypieścić. NIE CHCE BYĆ CAŁE ZYCIE SFRUSTROWANY!!! Minęło 7 dni odliczanie trwa.

zielony-----------gdzies juz tę wypowiedz czytałam? Mylę się? i to kilka dni temu.....:P

Gość byłam pod czarnym nickiem
gościu jak Ci źle to ją zostaw znajdź se lepszą