Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

To ja :D

Dyskotekowe przeboje

Polecane posty

A może byśmy tak powymieniali się tytułami piosenek ktore sa hitami na dyskotekach... Ktore wpadaja w ucho...Ciezko zdobyc te tytuly bynajmniej w moim otoczeniu.Wiec moze ktos doda cos od siebie.A ja polecam 1.Sumptuastic - Niepotrzebni( v1r00z & T-Project Remix) 2.Max Farenthide pres Disco Superstars - Slice Me Nice 3.Mbrother - I Cant Wait No More 4. Dj Remo feat. Queen of the night - My music song Mogą być nieco przestarzałe ;) Ale polecam mimo wszystko:) Wybrałam forum ogolne,bo na muzycznym nikt sie nie odzywa:) Wiec szukam szczescia tutaj:)

Gość imprezowicz/a
ja uwielbiam eurodance czyli muze z lat 90-tych.Mam tego pelno

Juz drugi raz zalozylam ten topic na ogolnym bo mi skasowali pierwszy....Tu nic obrazliwego ani idiotycznego nie ma....wiec nie wiem jaki mogl byc powod

Gość captain hollywood project

o matko ! na jakie wy dyskoteki chodzicie, ze Sumptuastic grają ? :O :O w moim ulubionym klubie to tylko różne odmiany house od disco, latin, deep, aż po mocniejsze rytmy electro i progressive a nie jakieś badziewia typu Sumptuastic tudzież Kanikuły :O :P :P :D :D

Ściągnij sobie tą piosenke,a potem komentuj :) I lepiej jakies tytuly podaj,a nie marudz :P

hmm wiem jaką muzykę gra zespół Sumptuastic więc nawet słuchac nie musze, żeby wiedzieć że pewnie jakaś kicha :D :D :D tytuły ???? rany nie starczyło by mi 3 stron :classic_cool:

Gość sumpuastic to przeciez
wiocha, graja to na zabawach dla wiesniakow a nie w dyskotekach :o

nie słuchałam od jakiegoś czasu techno, ani dance, ale ostatnio podoba mi się Mbrother \"5 minutes\" :)

Teoria----> To podaj chociaz kilka utworow :) A co do to piosenki Sumptuastic to mnie sie podoba.A o gustach sie nie dyskutuje :) Ogolnie tez nie slucham utworow tego zespolu.Ale ten rmx jest zajebisty.Bynajmniej jak dla mnie.Kazdy ma swoj gust i slucha tego co lubi.