Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bielsko-Biała

Mieszkańcy Bielska-Białej i okolicznych wsi.

Polecane posty

Gość Bielsko-Biała

Co sądzicie o dyskotekach w tym mieście???

Gość Bielsko-Biała
dokłądnie! a dlaczego tak sądzisz?? mi nie odpowiada towarzystwo.. kiedyś był może jeszcze poziom. ale teraz? porażka! same dresy,które wczesniej nawaliły się tanim winem pod monopolem w bramie! normalnie nie ma gdzie się bawić...

Gość Asiaczekk
Klimat to g****. muzyka taka sobie,piwo niedobre-rozcięczane(wiem z dobrego źródła)a ceny wysokie w porównaniu z lepszymi klubami.Ludzie to porażka,a ochrona nic nie robi,w sumie się nie dziwie ,są z takiego samego środowiska jak te wszystkie dresy które tam chodzą i szukają bójek.

Gość aniołeczek777
klubów nie ma w bielsku,bo te speluny kluny trudno nazwać klubami.pozatym klimat to tragedia,dziwię się że ktoś tam chodzi,a dresiarzy wpuszczają bo oni kupują najwięcej piwa.

Podpisuję się pod tym co napisano powyżej. ;) Jednym zdaniem- ludzie beznadziejni, muza jeszcze gorsza. :o

W sumie to jakby na to wszystko nie patrzeć to zostają tylko jakieś fajne koncerty w Rude Boy\'u. Bo jakieś inne imprezy odpadają. Przynajmniej w BB. :p

Gość euzepoty
a byl ktos kiedys w Grancie?? jak wrazenia??

Gość martrishaaa
popieram wyzszy jest jeszcze gorszy niz klimat, ludzie naspidowani a muza to porazka, same umc umc, pakery grube swinie, laski w bialych kozaczkach i w mini wies jak nic

Gość aniołeczek777
W Grandzie jest fajnie ale tylko w niedziele! byłam raz w sobote-wiocha i ludzie nie ciekawi.. co chwile spadały szklanki na parkiet z góry!!W niedziele nieco lepie.Tak naprawde to chyba jedyny klub do ktorego mozna sie wybrać.W wyzszym wymiarze melina,w klimacie juz prawie tak samo.NIe byłam w Rude Boyu.Gdzie to jest?chyba ze nazwa zmieniona:)

Gość hajs
gdzie w bielsku jest jakieś fajne miejsce gdzie można się pobawić na poziomie?odrazu mówie ze klimat odpada.

Gość hajs
nie chodźcie do klimatu.Tam sprzedają rozcieńczone piwo.A ochrona to w większości przestępcy.zastanawiam się jak ludzie tam mogą chodzić.powini zamknąć ten lokal i otworzyć coś ciekawszego:/

Gość lola tola
ole ole ole ole.. nie damy sie nie damy sie