Skocz do zawartoล›ci
Szukaj w
  • Wiฤ™cej opcji...
Znajdลบ wyniki, ktรณre zawierajฤ…...
Szukaj wynikรณw w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie moลผna dodawaฤ‡ nowych odpowiedzi.

Goล›ฤ‡ Oczy pelne smutku

Juลผ sobie nie radzฤ™...

Polecane posty

Goล›ฤ‡ madrzejsza od wczoraj
Dลผony ...special for You ๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„

Udostฤ™pnij ten post

Udostฤ™pnij na innych stronach
nadrobilam caly topik:) Dzony - ล‚adnie piszesz, jak na mezczyznฤ™ :) DLa mnie to poniekad nowoล›c, bo nigdy nie spotkalam takiego faceta, ktory tak po prostu, bezinteresownie pisal mile slowa, wspieraล‚ i przywracal uล›miech ( choc na chwile). Te buziaki zostaly uzasadanione :P no bo wiesz...nie ma nic za darmo :P :D

Udostฤ™pnij ten post

Goล›ฤ‡ madzia1278
jest tu ktoล›?

Udostฤ™pnij ten post

Goล›ฤ‡ Ryzykantka z wyboru
jest tu jeszcze ktos? dzis mam napad mysli o Nim... i tฤ™sknoty :-(

Udostฤ™pnij ten post

Ryzykantka...chyba kazda z Nas ma..takie napady... i wiecie co...mam ochote na cos slodkiego:)

Udostฤ™pnij ten post

pozatym wychodze z zalozenia ze jesli te mysli same przyszly...to tez same odejdฤ…..pod warunkiem...ze my bedziemy tego chciaล‚y

Udostฤ™pnij ten post

Goล›ฤ‡ Oczy pelne smutku
Witajcie:D Juz jestem w pracy, jak ja nie znoszฤ™ tak wczeล›nie wstawaฤ‡!!! Mฤ…drzejsza od wczoraj ๐ŸŒผ Dziekujฤ™ za miล‚e sล‚owa choฤ‡ wcale nie czujฤ™ siฤ™ rewelacyjna! Ty teลผ byล‚aล› dzielna. Dลผony Brawo ๐Ÿ‘„ Dziฤ™kujฤ™ za wczoraj i .... Czerwony Tulipan ๐ŸŒผ zgadzam siฤ™ z tym ลผe Dzony bardzo fajnie pisze i zasล‚uguje na buziaki! Madzia jesteล›my gdzie Ty jesteล›?? Ryzykantka ๐ŸŒผ mam nadziejฤ™ ze dzis juลผ jest lepiej??? Alter Ego ๐ŸŒผ MELDOWAฤ† SIE!!!

Udostฤ™pnij ten post

Witam:) Ja tez nie znosze tak wczesnie wstawac a wczoraj polozylam sie pozno..tzn prawie dzis nad ranem a teraz mam oczy na zapaล‚kach...:O Ja chcฤ™ spac๐Ÿ˜ด

Udostฤ™pnij ten post

Goล›ฤ‡ Oczy pelne smutku
Mฤ…drzejsza Ja siฤ™ kล‚adล‚am po 2 ej ( oglฤ…daล‚am komedie romantycznฤ… ) a wstawaล‚am przed 6tฤ…:( U kurcze to bฤ™dzie ciฤ™zki dzieล„ !

Udostฤ™pnij ten post

oj bฤ™dzie...ja poszlam spac grubo po 2 a wstalam po 6 spac ๐Ÿ˜ด chce kawy, ktora postawi mnie na nogi !!!!! A dzis mam jeszcze dwa sppotkania, a wygladam..z lekka jakbym byล‚a naฤ‡pana..:)

Udostฤ™pnij ten post

Goล›ฤ‡ Oczy pelne smutku
Ja chyba nie wyglฤ…dam w ogรณle:) Jak sล‚yszaล‚am budzik to chcialam nim waliฤ‡ o ล›cianฤ™ no ale........ Kawa.. dobry pomysล‚ choฤ‡ wcale jej nie pijฤ™. Mฤ…drzejsza a humorek dzis dopisuje??

Udostฤ™pnij ten post

Tak, dziekuje, moj humorek jest Ok. Po 'wczorajszym' uswiadomilam sobie, ลผe moj problem to zaden problem i nie mam co narzekaฤ‡..Powinnam siฤ™ raczej cieszyc tym jak jest..a nie uboloewac ze jakis tam palant lubi opowiadac farmazony. Ale musze siฤ™ przyznaฤ‡, ze dzwonil wczoraj do mnie, rozmawialismy doล›ฤ‡ dล‚ugo. Przepraszaล‚, ลผaล‚owaล‚ , chce sie spotkaฤ‡... Nawet w opisie ma napisane jak mnie kocha...buhhhaaa..darowalby sobie:) Juz w te bajeczki nie wierze... I przez to, ze On zaczal teraz zabiegaฤ‡, mimo tego calego niewyspania, mam zajebisty humorek :D

Udostฤ™pnij ten post

Goล›ฤ‡ Oczy pelne smutku
Mฤ…drzejsza.... Niech siฤ™ teraz cholera stara... szkoda ze starania pรณjda na marne:P Ja juลผ na wszystko mam poprawkฤ™ i maล‚o rzeczy ze strony facetรณw jest w stanie mnie zaskoczyฤ‡. Gdzie reszta ล›piochรณw!?????????????

Udostฤ™pnij ten post

Pewnie, ze tak...niech sie stara i ta nic juz z tego nie bedzie - za poลบno !!!! Ale zal mi go tak zwodziฤ‡...zreszta wczoraj nie powiedzialam nic na zachete.. ลšpiochy - wstawaฤ‡ !!!!! Jest 9 !!!! Kto to widziaล‚ tyle spaฤ‡ :)

Udostฤ™pnij ten post

Alter - Witaj !!!!!!!!!!!! Cieszฤ™ siฤ™ ze Jestes !!! I nie masz za co dziekowaฤ‡!! Powiadasz Warszawa, tak sie skล‚ada, ลผe w styczniu jadฤ™ tam na 2 miesiฤ™czne szkolenie...:) Moลผe poporstu spotkamy siฤ™ w jakieks kawiarence :) Moze jak znajdziesz czas oprowadzisz mnie po miescie:) Ale uslyszaล‚am przeed chwilฤ… komplement " jak ty ลบle wygladasz - moลผe pojedz do domu i sie odswieลผ bo wygladasz jak siedem bolesci - wystraszysz tylko klientรณw"..hehehe Tak to jest jak sie ma kolegรณw szczerych do bรณlu :o

Udostฤ™pnij ten post

Goล›ฤ‡ Oczy pelne smutku
Mฤ…drzejsza ...... Powiedz mu szczerze ze nie ma sie juz co staraฤ‡, zaczynasz nowy etap - bez niego. Chyba ze chcesz daฤ‡ mu jeszcze jednฤ… szanse? Alter Ego Caล‚a przyjemnoล›ฤ‡ po Naszej stronie ( przepraszam ze za wszystkich ale jestem pewna ze podzielacie moje zdanie ) tylko z zaproszeniam uwazaj bo jak wpadnie taka ekipa...... :D

Udostฤ™pnij ten post

hehehe No wlasnie Alter..Oczy peล‚ne smutku ma zdecydowana racjฤ™...ja juลผ jestem pierwsza na liล›cie :P Jeszcze jak wpadnie tu Dลผony...i przeczyta o cieล›cie...to dopiero bฤ™dzie:P Oczy peล‚ne smutku - zadnych powrotรณw, zadnej szansy! Dlaczego tak mam, ze jak rozstaje sie z jakims facetem to dopiero po "wszystkim" on uzmyslawia sobie coล› i chce wrocic? Dlaczego nie moze sie bardziej postaraฤ‡ kiedy Zwiazek jeszcze istnieje??????? Alter - ale lepiej sie dzis czujesz?

Udostฤ™pnij ten post

Mฤ…drzejsza od wczoraj, jest za co dziฤ™kowaฤ‡. A gdy bฤ™dziesz w Warszawie, zabiorฤ™ Ciฤ™ w kilka piฤ™knych miejsc. I w kilka bardziej rozrywkowych ;) Oczy peล‚ne smutku - chyba powinnaล› zmieniฤ‡ nicka na Akumulatorek :) A co do zaproszeล„, to caล‚a ekipa siฤ™ zmieล›ci :) Na ktรณreล› imieniny zaprosiล‚am znajomych ze szkoล‚y muzycznej. Przyszล‚o okoล‚o 50 osรณb, zmieล›cili siฤ™ wszyscy. Zatem... nie ma problemu.

Udostฤ™pnij ten post

Goล›ฤ‡ Oczy pelne smutku
Mฤ…drzejsza............ Wiesz z tymi powrotami to chyba tak sie dzieje! Ja mialam to samo z trzema facetami. Ani jesen nie miaล‚ szansy na wykazanie sie ponownie. Alter mogฤ™ byฤ‡ i akumulatorkiem :) dla mnie ok! Kurde sฤ…siedzi mieli wesoล‚o jak byล‚a caล‚a szkoล‚a muzyczna u Ciebie! Ale musia byฤ‡ zabawa!

Udostฤ™pnij ten post

Goล›ฤ‡ Oczy pelne smutku
Dobrze sie bawisz pod moim nickiem ? Jeล›li Ci siฤ™ podoba to mogฤ™ Ci go oddaฤ‡.

Udostฤ™pnij ten post

Oczy pelne smutku...olej podszywacza... Podszywaczu, szkoda ze moj nick ci sie nie spodobaล‚, dla przypomnienia...jestem " madrzejsza od wczoraj".. podszyj sie pode mnie.... :P

Udostฤ™pnij ten post

Goล›ฤ‡ Oczy pelne smutku
Mฤ…drzejsza ..... niech zostanie u mnie. Moze sie do niego przyzwyczajฤ™, moze nawet polubiฤ™ !??:D

Udostฤ™pnij ten post

Oczy peล‚ne smutku...No nie podzielisz sie ze mna Podszywaczem??? Trzeba sie dzieliฤ‡ :(:(:(:( Ja tez chce:( Podszywacza:P:P:P P.S. Odbija mi na staroล›ฤ‡:D

Udostฤ™pnij ten post

Goล›ฤ‡ Oczy pelne smutku
Mฤ…drzejsza,....... Ok z Tobฤ… wyjฤ…tkowo siฤ™ podzielฤ™. Ale osoba o ktorฤ… prawie siฤ™ bijemy chyba nas opuล›ciล‚a!:( Co za szkoda.

Udostฤ™pnij ten post

Wow..podszywacz sie podszyl pode mnie... wiec..Drogi podszywaczu..daje ci pole do popisu: Ja znikam, zatem ty mozesz mnie zastapiฤ‡ :) Tylko nie pisz czegos glupiego, zeby nie urazic dziewczyn:P:P:P:P Trzymajcie sie Dziewczynki ๐Ÿ–๏ธ ๐ŸŒป โค๏ธ

Udostฤ™pnij ten post

Dziฤ™kujฤ™ za dawkฤ™ uล›miechu, Panie Podszywaczu :) Mฤ…drzejsza od wczoraj, w Hitlerjugend byล‚o duลผo miล‚oล›ci. Ale wiฤ™cej mieli jej panowie z S.A. ;) Oczy Peล‚ne Smutku, te imieniny wspominam z najwiฤ™kszฤ… nostalgiฤ… :) Ludzie siedzieli nawet na parapetach :) Od wszystkich dostaล‚am kaktusy - 50 kaktusรณw, z ktรณrymi nie wiedziaล‚am, co zrobiฤ‡ :)

Udostฤ™pnij ten post

Goล›ฤ‡ kolejny przegrany
Oczy peล‚ne smutku - "...Moze dziล› Ty zrobisz obiad a zona bฤ™dzie zdzwiona jak wrรณci?" Bฤ™dzie zdziwiona? Ja to robiล‚em juz dawno, nie gotowaล‚em codziennie raczej sporadycznie, ale zona takลผe nie gotowaล‚a, nie lubi kuchni. Ostatnio jednak nie wiem dlaczego zaczฤ™ล‚a to robiฤ‡ , gotowaล‚a nawet to co z jej menu lubiล‚em. Ja to doceniaล‚em, staraล‚em siฤ™ odwdziฤ™czyฤ‡ inaczej, sprzฤ…taล‚em, wychodziล‚em z psami, pytaล‚em na co masz ochotฤ™ idฤ…c do sklepu. Chodz zakup domu jest na skraju naszych mozliwoล›ci kredytowych przygotowywaล‚em siฤ™ do tego bo ona zawsze chciaล‚a domek. Ale jak sprzฤ…tnฤ…ล‚em a gdzieล› pozstaล‚ jakiล› maล‚y niewidoczny dla mnie ล›mieฤ‡ to to siฤ™ nie liczyล‚o, kiedy zmyล‚em talerze a gdzieล› coล› umknฤ™ล‚o mojej uwadze to mogล‚em liczyฤ‡ tylko na nieprzyjemne sล‚owa robisz wszystko na odpie..." Kiedy pytaล‚em dlaczego tak mnie traktujesz, przecieลผ to sฤ… szczegรณล‚y sล‚yszaล‚em odpowiedลบ , tak, ale zycie skล‚ada siฤ™ ze szczegรณล‚รณw". Wowczas byล‚o juz chyba zapรณลบno z mojej strony na zrobienie czegokolwiek. Graล‚em wรณwczas maล‚o, tam nikt na mnie nie krzyczaล‚, w pracy Panie odnoล›iล‚y siฤ™ do mnie z grzecznoล›ciฤ…, szacunkiem i uล›miechem, a w domu byล‚em ล›mieciem. Ale wiem, ลผe to przez to , ลผe jak ลผona napoczatku prosiล‚a nie graj to ja tego nie rozumiaล‚em. Nie wiedziaล‚em, ลผe tak delikatne nitki tworzฤ… spรณjnoล›ฤ‡ ludzkich zwiฤ…zkรณw. Chodลบ zdadzaล‚a mnie byฤ‡ moลผe przez lata wybaczyล‚em jej, bo zadaล‚em jej bรณl pewnie taki jaki ona teraz mi. Czegoล› siฤ™ nauczylismy. Mฤ™ลผczyzna ktรณrego wybraล‚a, zostawiล‚ ลผonฤ™ i dwoje dzieci wszyscy tam cierpiฤ…. Nawet ja bojฤ™ siฤ™, ลผe kiedy oni bฤ™dฤ… razem, minie im ochota na sex, nie bฤ™dzie potrzeby smsowania, zniknie caล‚a ta aura ukrytego romansu i wรณwczas co, Facet tak jak w swoim "byล‚ym " zwiฤ…zku zasiฤ…dzie przed telewizorem a moja ลผona? Przeลผyje drugi raz to samo. Ale moลผe bฤ™dฤ… mฤ…drzy nauczyli siฤ™ czegoล› to moลผe stworzฤ… szczฤ™ล›liwฤ… rodzinฤ™. Pomimo tego wszystkiego chciaล‚bym by moja ลผona byล‚a z nim szczeล›liwa. Ona jest dla mnie teraz miล‚a, widzi mรณj bรณl zacheca mnie bym jadล‚, bym ลผyล‚. On dla swojej ลผony jest wg jej opini opryskiliwy gburowaty taki jakim nie byล‚ wczeล›niej. Ja caล‚ym wysiล‚kiem staram siฤ™ utrzymaฤ‡ przy ลผyciu, miejscami bywa bardzo ciฤ™ลผko, mam jeszcze roczny kredyt i wiem, ลผe gdybym nie daล‚ rady to to wszystko co za to zostaล‚o kupione jej zabiorฤ… i nic "dobrego" jej po mnie nie zostanie..., chyba ลผe ma jeszcze wspmnienia naszej miล‚oล›ci, ale nigdy siฤ™ do nich nie odwoล‚ywaล‚a, wiฤ™c chyba juz wszystko zapomniaล‚a. Chodลบ wiem, ลผe to juลผ koniec, to pozostawiam pajecza niฤ‡ nadziei liczฤ…c na cรณd, ale przecieลผ to nie mozliwe.

Udostฤ™pnij ten post

Goล›ฤ‡ kolejny przegrany
Przepraszam za ortografiฤ™ nie uลผywaล‚em wyrazu cud bardzo dล‚ugo.

Udostฤ™pnij ten post

Dziewczynki, wrocilam !! Wszystko poszlo pieknie i gladko.. a teraz spadam do domku...do lozka :) Bo chce mi sie spac...๐Ÿ˜ด Wpadne tu wieczorkiem๐Ÿ–๏ธ

Udostฤ™pnij ten post