Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oczy pelne smutku

Już sobie nie radzę...

Polecane posty

Alter, dwóch rzeczy zrobić nie możesz: ściąć włosów i wyjechać na stałe. Kobieta najlepiej wygląda z długimi włosami a wyjazd oznaczałby ucieczkę. Chyba nie warto uciekać. Zastanów się 🌻

Gość madrzejsza od wczoraj
hej !!!! 🌻 Alter - Dżony ma rację - wyjazd to ucieczka...a wlosów tez nie ścinaj, bo faktycznie mezczyzni wola długie :)

Gość Ryzykantka z wyboru
Hej hej! moj cudowny urlop to jeden wielki maraton załatwiania zaległych spraw a na dodatek w weekend mam koncowy egzamin na studiach podyplomowych, jeszcze nie zajrzalam do książki! Dziś już trochę mniej o Nim myślę ale i tak tęsknie... chociaż pewnie tesknie za złudzeniem, za wyobrazeniem bo w rzeczywistosci był zupełnie inny. No ale trzeba przyznac dobrze grał bo dałam sie nabrac i zakochałam jak wariatka :-( Mówił dużo, szkoda że mało robił tak własciwie to nic nie robił bo to ja ciągnełam cały ten związek a raczej farsę!

Nie ma nikogo ?? :(

Dzien dobry !! U mnie zapowiada się bardzo pracowity dzień, do tego pochmurny :O a mi znów chce się spać Dziewczynki 🌻 Miłego dnia

Gość Oczy pelne smutku
Jestem :) Dotarłam do pracy. Nie wyspałam się,jestem zmęczona. Mądrzejsza od wczoraj my coś obie mamy z tym spaniem zaległośći. Ja dopiero przyszłam do pracy a już się zastanawiam jak się z niej wydostać i spać. Ryzykantka Tęsknota mija. Slady zostają ale ból i rozczarowanie powoli blednie. Będę trymała kciukasy za egzaminy! Czerowny Tulipan Oj to tym bardziej powinnaś pisać jak nie masz humoru. Zawsze ktoś z nas zagladnie i pomorze! Alter Ego Masz zakaz ścinania włosków! Masz śliczną ciemną czuprynkę i taka ma zostać. A co do wyjazdu ....... MAMY PRZECIEŻ INNE PLANY PRAWDA ????? Dzony ;) Kolejny przegrany Sytuacja jest cięzka. Myślę ze powinienes odpuścić choć na jakiś czas. Cięzko będzie jak zona ma już kogoś innego. Ale wiesz.... z doswiadczenia wiem ze wszystko moze sie zdarzyc. Bądź jej przyjacielem. Jestem pewna ze zobaczy ( na pewno jednak nie od razu )ze chcesz sie zmienić i zacznie postrzegać Cie innymi kategoriami.

Gość Oczy pelne smutku
Dzony mogę prosić o kontakt na gg?

Oczy pelne smutku to jak? Spaamy do domu do lozeczka ? wyspać się?? 😴

o cholera..ja tu sobei zartuje a teraz dopiero spostrzeglam topic Dżonego :(

Gość Ryzykantka z wyboru
hej hoooo! egzamin miałam dzis jak zwykle wszystko na wariata ale zdałam na 4!!! :-) jak dla mnie bomba... dopadł mnie jakis wirus gardło boli mnie strasznie boje sie, że to angina przynajmniej nie myslę o moim 'ex' księciu :-p Ale dowiedzialam sie, że On doskonale zdaje sobie sprawe ze swojego fatalnego zachowania ale dopoki jest mu samemu z tym dobrze to nie ma zamiaru nic zmieniac!!!! np. ma zly dzien do szuka kogos na kim moze sie wyładowac, najczesciej jest nieswiadoma osoba, ktora obrywa za Jego frustracje. Kolejne ulubione zachowanie to ignorowanie ludzi, szczególnie tych ktorzy nie uznaja takiego zachowania i i ich to denerwuje.Nie odzywanie sie nawet tydzien a pozniej czepianie sie... On odpycha od siebie innych ludzi, w pewnym momencie zauwazy, że jest sam jak palec no ale skoro dobrze Mu z tym to GRATULACJE...

Gość Ryzykantka z wyboru
Czerwony Tulipanie dziekuje :-) Moje podejście wydaje się zdrowe ale i tak o Nim myślę, tęsknie...upłynie jeszcze sporo czasu zanim bedzie mi obojętny!

Gość Ryzykantka z wyboru
Jutro poraz pierwszy od tygodnia zobaczę Go... chciałabym przejść obojętnie bez tego ukucia w środku!!!

Gość Ryzykantka z wyboru
Dzień dobry! Gdzie się wszyscy podziali???? Przeziębienie daje mi ostro w kość jestem super ekstar pociągająca :-p i dopiero jem śniadanie. Mój urlop dobiega końca, jutro wracam do pracy i do Jego widoku...

Gość Ryzykantka z wyboru
Boje sie, że jak Go zobacze poczuje ten cholerny ucisk w srodku, zaczne znowu myslec i zastanawiac co sie stało, że panuja miedzy nami takie chlodne stosunki a wrecz lodowate! Z drugiej strony zawsze zostaje nadzieja, ze moze cos sie zmieni i zaczniemy rozmawiac ze soba.

Gość Ryzykantka z wyboru
Chciałabym sie wyleczyc z Niego i to jak najszybciej... wpomnien nie da sie wymazac z pamieci ale chcialabym obudzic sie kiedys i nie pomyslec o Nim, przejsc obok i powiedzic sobie szczerze 'nie zalezy mi juz na Tobie, Żegnaj'... niestety nigdy nie jest tak jakby sie chcialo...

Gość Ryzykantka z wyboru
ile jest we mnie skrajnych emocji... raz rozsadnie podchodze do tematu i mowie sobie koniec On nie jest wart moich łez i mnie przede wszystkim a za chwile tłumacze Jego glupie postepowanie i byla bym skołonna dac Mu kolejną szanse... gdzie tu logika????????

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci