Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oczy pelne smutku

Już sobie nie radzę...

Polecane posty

Gość Oczy pelne smutku
Głupia i tyle - nie poczytałam jeszcze Twoich wypowiedzi wiec nie wypowiem się w tej chwili ale za chwile nadrobię :) Oczywiście miło ze do nas dołaczyłas:D Mam rozumieć ze już sie z Twoim facetem poukładało ??

Gość Oczy pelne smutku
Ryzykantka, Tulipan co z Wami???? Obijacie się od rana z pisaniem :P

Gość głupia i tyle
Nie, nie poukladalo sie i sie nie pouklada:/ Kocham, ale nie chce ciagle zyc zludzeniami na temat tego co On mowi:/

Gość Oczy pelne smutku
Głupia i tyle A co dokładnie się stało ??

Gość głupia i tyle
Juz kiedys obiecalam sobie, ze nie zaufam zadnemu facetowi, ZADNEMU. Ale byl On - Przyjaciel na dobre i na zle. I to On mnie wyciagnal z tego bagna, pokazal, że swiat nie jest taki zly jak mi sie wtedy wydawalo. Spedzalismy mnóstwo czasu, wszystko robilismy razem i przyszla chwila, kiedy uswiadomiliscmy sobie, ze zakochalismy sie w sobie. I bylo pieknie, cudownie...ahhhhh Ale On tylko mówił i nic pozatym, Jego slowa nie byly odzwierciedlone w czynach - to byly zwykle, proste slowa w ktore ja juz nie wierzę i nie uwierzę :O

Gość Oczy pelne smutku
Głupia i tyle Ale co takiego się dzieje ? zachowuje się źle? Krzywdzi Cię? Kłamie? czy jedno mówi a drugie robi???

Gość głupia i tyle
tylko mówił 0 czynów juz sama nie wiem co bylo kłamstwem co prawdą i chyba juz nie chce wiedzieć gdzies w tle byla tez jego ex :O

Gość Oczy pelne smutku
Rozumiem. Ale chyba nie masz za czym tęsknić skoro zdajesz sobie sprawę z tego jak się zachowywał? Poukłada się nie z tym to z innym nie zamartwiaj się!

Gość głupia i tyle
pewnie, ze sie poukłada, ale nie potrafie przeboleć, ze straciłam Przyjaciela czuje wielki zal i niesmak, rozczarowanie, Oczy pelne smutku 🌻

Gość Oczy pelne smutku
Głupia mam jeszcze prośbę czy mozesz się przelogować? Strasznie mi się nie podoba Twoj nick. Jedynym glupkiem w tej sytuacji jest Twoj ex. Nie Ty:)

Gość nie-głupia i tyle
hahaha, Oczy pelne smutku ...usmiechnełam się:) dzieki Tobie:) ale ok

Gość Oczy pelne smutku
Nadal mi sie nie podoba :P Bardziej pasuje mi mądralka:) Ok?

Gość nie-głupia i tyle
może... mądrzejsza od wczoraj? :P

Gość Oczy pelne smutku
Mądrzejsza bo w odpowiednim momencie skonczylaś to co skończylaś:) Niektóre z nas nie miały takiego szczęscia:)

Gość madrzejsza od wczoraj
Oczy pelne smutku czy w odpowiednim, troszke zwlekalam bo liczylam ze cos sie zmieni..niestety pomylilam się..

Dzień dobry, Dziewczyny. Jestem już, ale tylko na chwilę - trochę pracy przed świętami (zamówienia na prezenty) i kilka innych spraw. Pogoda nie nastraja optymistycznie, w Warszawie siąpi, mokro i zimno. Czego teraz słuchacie?

hej Moje Alter Ego🌻 Dżony Brawo 👄

Gość Oczy pelne smutku
Witam Dżonego:) Alter masz fana widze :D Mądrzejsza całkiem fajnie w nowym nicku:)

Oczy pelne smutku tez mi sie wydaje..ze bardziej do mnie pasuje:P

Gość Oczy pelne smutku
Mądrzejsza .. wiesz kazdego dnia jesteśmy mądrzejsze i to dzięki tym podłym facetą :P

Oczy pelne smutku oo tak...tylko w moim przypadku jest tak, ze tej madrosci zabraknie mi kiedy znów kogos poznam... Teraz sie zapieram, ze juz nie pozwole aby tak bylo, a jak przyjdzie co do czego...to znów przejade sie na mojej naiwnosci i glupocie ze slepo wierzylam.. ale juz taka jestem, że jak kocham to na maxa i daja cała siebie..

Gość Oczy pelne smutku
Mądrzejsza ... Nie Ty jedna tak masz. Ja zawsze obrywam po tyłku choć tym razem jakoś mi tak inaczej. Chyba poprzedni związek tak mi dokopał ze ten nie jest w stanie. Ja już się nauczyłam ze jak ktoś nie jest mnie wart bo nie stara sie mnie zrozumieć i robić tak by było ok ... nie warto rozpaczać tylko szukać tego na co czekam.

zgadzam sie z Tobą Oczy pelne smutku . ja po poprzednim wyladowalam w szpitalu, tak bardzo sie przejęłam a On byl wtedy, wspierał, mowil ze bedzie dobrze ..i bylo przez jakis czas az do wczoraj.. Nie chce rozpamietywac... ale dlaczego nie moglo to trwac wiecznie?

ehhh Koniec, rozpamietywania pisania jaki to on cudowny i etc. Bylo, mineło. Jest dupkiem, ze pozwolil mi odejsc i nawet nie probowal zatrzymac...stracil wiele ;) Mowi, ze kocha, ze zalezy Mu..a na moje slowa odpowiada tylko ze mu przykro...jeeesuuu gdzie on ma jaja?? Gdyby tak bylo, jak mowil...pokonalby gory, morza i doliny..;) i przylecialby do mnie... do dupy z takim facetem !

Gość Oczy pelne smutku
Mądrzejsza..... dokładnie ! Super postawa!:) Ja wlasnie widze ze "moj" sie zalogował na gg. Opis z wielkim uśmiechem i drugi dzien ciszy. Ja też sobie chyba odpuszcze.

Oczy pelne smutku przyznaje sie bez bicia, ze nie przeczytalam całego topiku, zobaczylam tylko temat..i wpisalam sie bo akurat wczoraj pasowal do mnie.. ale zaraz nadrobie zaleglosci.. moze jeszcze nic straconego w Twoim przypadku?? - teraz to pisze calkiem w ciemno, bo nie znam sytuacji...

Gość Oczy pelne smutku
Mądrzejsza od wczoraj Niby nie jest ale czy ja chcę aby było dobrze? Czy ktos da mi gwarancję ze znów kazdego dnie nie będę wysłuchiwała biadolenia?? Chyba nie.

Witam, Dziewczyny :) madrzejsza od wczoraj - zdecydowanie lepszy nick ;) Może poprawi twoje samopoczucie ;) Oczy pelne smutku - będę musiała wykupić teraz całą aptekę :) Z czego lubisz bransoletki? Kryształy? Perełki? Muszę skupić się na czymś :)