Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam inspiracji

jest tu ktos, kto mógłby mi doradzić, co mogłabym w sobie zmienić?

Polecane posty

Gość zdobyłaś 7 głosów -
a na maila wyslałas mi swoje zdjęcie, więc wiem że to ty :-) mam ci pokażać zdjęcie które mi wysłalaś?

Gość szukam inspiracji
a w życiu, to nie ja! mam inaczej na imię, nie jestem z opola, ale ze szczecina, nie mówiąc już o tym, że jestem młodsza niż ta cała paulina. poza tym ona nawet nie jest do mnie specjalnie podobna - no, może poza fryzurą i oczami.

Gość kasiunia
malwina20005@wp.pl poprosze:)

Gość szukam inspiracji
kasiunia -> poszło

Gość szukam inspiracji
bywalec1 --> wysłałam, fajne masz 'kilka słow o sobie':D

Dzięki za uznanie! W przeciwieństwie do większości forumowiczów w profilu napisałem o sobie prawie wszystko :) Buzia ładna, naszczęście dośc naturalna. Zgadzam się z moim kolegą Wielbicielem 70b - grzywke można lekko skrócić. Zaletą twarzy są piękne duże oczy. Rzeczywiście nie ma potrzeby nic tu więcej zmieniać. Ale jako znawca kobiecego piekna nie mogę więcej nic powiedzieć. T zdjecie portretowe a przecież cialo to nie tylkotwarz! Poza tym na fotce nic nie widać. Skromna bluzeczka, niewielki dekolt. Rozumiem, że gustujesz w stylu \"na grzeczna uczennicę. Nie mam nic przeciwko niemu ale więcej mógłbym powiedzieć gdybym dysponował zdjęciem całej sylwetki. Pozdrawiam serdecznie! 🌻

Gość szukam inspiracji
dzięki za opinię bywalcze:) zdjęcie całej sylwetki na komputerze posiadam jedno, reszta jest na płytach, a nie chce mi się szukać:P. i na dodatek jest to foto siedzące, więc pewnie też wiele byś nie miał do powiedzenia na jego podstawie.

Spokojnie - jutro też jest dzień. Poszukaj na płytce jakichś ciekawych fotek i wrzuć kilka. Mogą być w różnych pozach. Także siędzace. Ja na dziś już uciekam z forum, ale jeśli wrzucisz - chetnie wyrażę swoja obiektywna opinię. Dodam nieskromnie, że chybaanie jestem ignorantem w temacie skoro koleżanki w EKKM powierzyły mi funkcje klubowego stylisty :)

Gość szukam inspiracji
skoro jesteś stylistą to jutro na pewno wyślę jakieś inne foto:D chętnie poznam opinię ludzi, którzy znają się na rzeczy;)

Gość szukam inspiracji
no i teraz wszyscy mogą zobaczyć, że nie jestem tą całą pauliną. mam inny nos, usta, kształt twarzy. poza tym umieszczanie kogoś zdjęć na forum bez zgody i wiedzy autora jest moim zdaniem po prostu oznakiem złego wychowania:/

Gość mała miiiigotka
powiem szczerze, że to chyba ty. tylko po prostu masz inne ułożenie głowy... brwi takie samie- wyskubane niteczki :-) i te oczy, ta grzywa

Gość mała miiigotka
nos taki sam i brak górnej wargi :-) a jeżeli to nie ty, to może twoja jakas rodzina, bo serio na pierwszy rzut oka, jak otworzysz te stronki obok siebie, no to widzę dwie te same twarze

Gość no i po co kłamać
teraz to widać, że to jesteś ty.... nie wiem o co chodzi----wstydzisz się, czy co? jeszcze upierasz sie przy tym, że to nie ty "inny nos, usta" paulinko, nie robię ci na złość, ale obłude trzeba tępić. nikt nie lubi byc okłamywany, nieprawdaż????

Gość szukam inspiracji
jezzuuu, kiedy to naprawdę nie ja! podaj mailla to wysle ci inne moje zdjecia, jeszcze zanim zostalam brunetka i zrobilam grzywke, jak bylam brunetka, ale bez grzywki, a po prostu zdjecie na ktorym stoje to zobaczysz, ze jestem duzo nizsza od tej dziewczyny. zreszta, jak chcesz sie upierac, ze jestem ta paulina to twoja sprawa.