Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam inspiracji

jest tu ktos, kto mógłby mi doradzić, co mogłabym w sobie zmienić?

Polecane posty

Gość szukam inspiracji

jaka fryzura, makijaz, etc? wyślę zdjęcie, podajcie maila. proszę o umieszczanie opinii tutaj.

Gość
mi też możesz wysłać (tylko nie virusa)

Gość szukam inspiracji
poszło ;)

Gość
hmmm... w sumie jesteś już ładnie zrobiona, możesz obciąć włosy do linii szyi ale poza tym jest ok

Gość val23
valentina23@gazeta.pl jestem wizazystka, chetnie doradze

Gość szukam inspiracji
właśnie zastanawiam się nad skróceniem włosów, tylko nie wiem, czy potem nie będę płakać tak jak zwykle, gdy wychodzę od fryzjera:P val23-> wysłałam. czekam niecierpliwie na porady, skoro jestes wizażystką

Nie jestem wizażystą :p ale jak na mój gust wszystko jest ok, poza jednym: GRZYWKA !!! :o nawet kuń takiej grzywy nie ma :p :D

Gość val23
Masz bardzo ładne duże oczy.Ale za to nieproporcjonalnie małe i wąskie usta, które jeszcze na dodatek malujesz w matowych kolorach.Możesz je optycznie powiększyć i uwydatnić nakładając błyszczyk w kolorze zbliżonym do koloru ust, konturówką w tym samym odcieniu możesz obrysowac delikatnie kontury, wtedy wizualnie staną się większe. Ja bym u Ciebie zmieniła nos bo wg. mnie szpeci Twoją delikatną urode, jest za duży do Twojej drobnej twarzy.Możesz go troche skorygować cieniując ciemniejszym pudrem skrzydelka i czubek nosa. Kolor włosów bardzo dobrze dobrany, bardzo Ci pasują, tylko mam zastrzeżenia co do całokształtu fryzury.Z grzywką jest Ci bardzo dobrze, ale podciełabym włosy do ramion bez cieniowania, z tyłu krócej z przodu troszke dłużej.

Gość szukam inspiracji
wielbiciel 70B --> uśmiałam się przez tego kunia:D a na grzywke jestem skazana, bo mam wysokie czoło i bez niej wyglądam jak frankenstein:P val23 --> chodzi Ci o taką fryzurę 'na rihannę'? bardzo mi się podoba, ale nie wiem, jak sprawdziłaby się u mnie, bo zapomniałam napisać, że na zdjęciu mam wyprostowane włosy, a naturalnie mi sie kręcą. mi mój nos też się nie podoba, ale co robić, tego nie jestem w stanie zmienić. a na zdjęciu w ogóle nie mam pomalowanych ust:P spróbuję zastosować twoje porady dotyczące makijażu. tylko nie wiem, co z tego wyjdzie, bo specjalnie biegła w tej sztuce nie jestem. pozdrawiam i dziękuję za porady:)

A nie mozesz wstawic jakiegos linka do zdjecia tutaj? bo mi mail nie dziala a tez bym chciala zobaczyc;p

Gość
nie wyglądasz komicznie, wyglądasz bardzo ładnie

Gość szukam inspiracji
manganian --> poszło meliska --> nie wstawię linka tutaj, bo wiem, że potem mogą się pojawiać liczne topiki z nim w stylu " patrzcie jaka jestem piękna", etc. ludzie lubią robić podszywy. wielbiciel 70B --> cóż, chyba pozostaje mi być komiczną. już wolę być 'kuniem' niż frankensteinem (bo go przypominam, gdy mam grzywkę krótszą niż za brwi;P) neurosa1 --> dziękuję

Gość szukam inspiracji
Ogórek --> wysłałam

Faktycznie grzywka za długa!! Powinnaś podkreślać bardziej oczy bo masz niebotycznie przeogromne co jest Twoim wielkim plusem!! pozdrawiam!! I troszeczkę usta podkreśl żeby się większe wydawały. ogólnie mnie sie podobasz-jesteś w moim typie :-) pozdrawiam

Gość tez daj
monikaaaa7@tlen.pl

Gość szukam inspiracji
dzięki Ogórku;) tez daj -> poszlo

Gość avenuska
k8.tatar@gmail.com

valery24@op.pl - może i ja Ci coś poradze:) jeśli przeslesz mi zdięcie:)

Gość avenuska
masz piękne oczy-> jak już ktos powiedział, spróbuj je bardziej podkreślić; kredka, eyeliner, efekt "dymnego "oka wygladałby u Ciebie rewelacyjnie :) fryzura jest mało proporcjonalna-> gęsta grzywka, rzadki dół. Jeżeli nie chcesz ścinać włosów, to nie cieniuj ich tak bardzo przy spodzie. Spróbowałabym z bobem, tylko najpierw zapuść grzywkę; przód aby sięgał ramion/ nie krótszy/ a tył zaraz króciutki. Możesz spróbować ze słonecznymi refleksami / nie mylić z pasemkami!!!/ niektóre salony oferuję tę usługę- efekt bardzo naturalny, ale fajny efekt. Usta-> używaj opalizujacych błyszczyków w odcieniu złota, beżu; masz zielone oczy i usta w tych odcieniach ladnie będą z nimi harmonizować. podkreśliłabym kości policzkowe bronzerem.

Gość paulina opalacz to ty -

Gość szukam inspiracji
avenuska --> dzięki za rady dotyczące makijażu, na pewno wypróbuję;) reszcie wysłałam, czekam na opinie. a, i nie jestem żadna paulina opalacz, nawet takowej nie znam:P

Gość owszem jesteś....ja to wiem
i nie ściemniac mi tu proszę :-) :p

Gość szukam inspiracji
nie jestem, przysięgam:D ale chciałabym ją zobaczyć, skoro jest tak podobna do mnie. w jakim mieście mieszka ta paulina opalacz, ile ma lat, etc?