Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szczesliwa*

Boli!!!!!!!!! Skad to sie wzielo??

Polecane posty

Gość Szczesliwa*

W niektorych pozycjach mnie boli:( ostatnio gdy jestem u gory:) a jakos kiedys tego nie bylo:( bolalo mnie tylko od tylu:( A partnera mam stalego:)

Gość wizyta u gina
wskazana

mnie tez boli, bylam u lekarza i mi powiedzieli ze mam jednego jajnika powiekszonego i mnie na to leczyli, nic nie pomagalo, potem poszlam do innego lekarza i tam z koleji wysmiali poprzedniego, powiedzieli ze jajniki w calym cyklu sie zmniejszaja i zwiekszaja i wcale nie ma tam zadnego stanu zapalnego. A to ze boli zalezy od ulozenia jajnikow w danym czasie cyklu. Dlatego na pocztku nic mnie nie boli a pod koniec nie moge sie kochac bo nie wytrzymuje bolu. i podobno nic nie da sie z tym zrobic:( moze pojde jeszcze do 3 lekarza ;) ale mozliwe ze masz co innego pozdrawiam papapa

Gość frosci ja też tak mam
zależy od dnia cyklu raz sie kocham w różnych pozycjach i jest ok a innym razem w niektórych pozycjach boli bylam u lekarza , nic mi nie jest wiec widocznie tak już mam

Może być spowodowane brakiem orgazmu Występuje przekrwienie i nie ma odprężenia Utrzymujące się przekrwienie powoduje stan zapalny,ktory mija po jakimś czasie

to może być jakieś zapalenie. Też tak miałam, po prostu w pewnym momencie zaczęło boleć. U gina okazało się, że to trzeba leczyć stan zapalny.

Gość zdecccydowaniee
po twoim nicku wnosze, ze boli ze szczescia:P

Gość Szczesliwa*
rozmawialm z kolezanka i powiedziala ze przyczyna moze byc wilelkosc penisa:) a dodam ze moj partner ma dosc spory rozmiar