Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agata-ta

Choinka przy rozbrykanym 2-latku?

Polecane posty

Gość agata-ta

Jak to przezyłyście?? My mamy prawie 2 metrową choinkę i wyjatkwo ciekawskiego (prawie) 2 letniego łobuza. Psuję pierwszej klasy!!! A to bedą jego pierwsze ŚWIADOME święta... w poprzenie dopiero stawał na nóżki więc choinka nie była problemem... Wszytscy mówią byśmy sobie darowali chionkę w tym roku ale świeta bez choinki??? :O

Gość eee przesadzasz
:D ja mam trzy koty i choinka jakoś daje radę :D:D:D

Gość moze w tym roku jeszcze
wez nizszą i postaw na czyms? Bedziesz spokojniejsza, a malemu i tak sie spodoba

My również mamy dużą choinkę ale nie wyobrażam sobie jej przy naszym rozrabiace. Dlatego kupiłam małą (ok 30cm) by symbolicznie stała na telewizorze. Moi rodzice zrobili to samo bo do nich idziemy na wigilię;)

Przeżyłam to w zeszłym roku. Obawiałam się najbardziej tego, że dziecko może w rączce zgnieść jakąś bombkę i się pokaleczyć, ale okazało się, że martwiłam się na zapas. Śwęta minęły i choinka przeżyła :)

Witam My rownież przy naszym 1,5 rocznym synku , mamy mniejsza choinke w tym roku. Nie jest calkiem malutka ale taka, ze zmieściła nam sie na komodzie

Gość pytanie*
ja mysle postawic duza ale załozyc nietłukace ozdoby

Przeszłam przez to przy dwójce dzieci...martwiłam się i o dziecko i o choinkę :D Przezyły i dzieci i choinka:D. Myślę,że martwisz się na zapas. Nie możesz tylko zostawiać dziecka z choinką sam na sam :D. Ale to zabrzmiało :).