Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość która ma

która ma mało przystojego faceta?

Polecane posty

Wierzę, nie sądze żeby któraś dziewczyna chciała być dziewicą w wieku 30lat :o

Gość no ja też tak mam
oj chłopaki więcej wiary w siebie, więcej optymizmu i uśmiech a zobaczycie, że świat nie jest taki wstrętny jak się wam wydaje :)

Gość trochę to dziwne
teraz to niema 20 letnich dziewic a co dopiero takich przed 30

Gość no ja też tak mam
a czy to mui być koniecznie dziewica?

Są, są, bez przesady, nie ma co wrzucać wszystkich kobiet do jednego garnka. Niektóre naprawdę mają zasady. Znikam , koniec pracy na dziś

Gość trochę to dziwne
no ja też tak mam a dlaczego nie a jakiej mam szukac co

ja mialam malo przystojnego faceta, ale byl w moim typie... bo ogolnie nie zwracam uawgi na to czy jest przystojny, czy nie..tylko na to czy ma pewne cechy wygladu ktore lubie:)

Gość no ja też tak mam
ale tylko niektórzy, cała reszta jest ok :) Ja też spadam, trzymajcie się ciepło

Gość która ma
a mógłby ktoś po prostu napisac coś na temat? bo na palcach dwóch rąk naliczę tu wpisów będacych odpowiedzią na moje pytanie :O

a co tu można powiedzieć? podoba ci się to bierz... nie podoba to nie bierz... na spodobanie się po czasie, jeżeli się już bliżej znacie, i się nie podoba dotąd nie ma co liczyć... ludzi olać bo oni za ciebie nie przeżyją życia i nie umrą... a jak jesteś wrażliwa na opinie innych to spasować 🖐️ i chyba to wszystko zostało już powiedziane na pierwszej stronie 💤

chłopak ma się podobac tobie a nie rodzinie czy koleżankom :O to ma byc TWÓJ FACET a nie ich

Gość jesssssssssssem sobie
ja mam faceta srednio urodziwego ...przedewszystkim nie w moim typie ...duży nos kwadratowa szczeka łysy ...na poczatku nawet nie zwracałam na niego uwagi i w zyciu bymnie pomyslala ze z nim bede i to tyle(juz 7 rok) ale jak go lepiej poznałam i zaczełam z nim spedzac czas to sie zakochałam choc znajomi sie dziwili ze ja z takim facetem przeciez moge miec o wiele lepszego tym bardziej ze kiedys starsznie zwracałam uwage na wyglad ...a jednak ...kocham mojego brzydalka:D

jesssssssssssem sobie - masz średnio urodziwego faceta, a pytanie dotyczy mało przystojnych. Jak dla mnie średnio urodziwy jest wyżej niż mało przystojny :P

Gość jesssssssssssem sobie
e tam brzydal nie czepiaj się :P napisałam tak delikatnie ale moge sie poprawić moj facet jest brzydki :) ale dla mnie jest najprzystojniejszy najkochanszy i w ogóle naj naj ........

Wiem, że o gustach się nie dyskutuje, ale jest cos takiego jak obiektywny kanon urody. I ja sie w nim nie mieszcze.