Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aswfrdtghjkmm nbv

jakim cholernym cudem?

Polecane posty

Gość aswfrdtghjkmm nbv
jagaga pewnie ze wie, przeciez jak mi powiedzial ze on kogos poznal myslalam ze sie pochlastam, tylko wtedy myslalam ze to nic powaznego, nawet ja ponzalam, gadalam z nia uznalam ze to zadna konkurencja smialam sie w myslach ze i tak wroci do mnie no az do dzis jak mi oswiadczyl ze on ja kocha, i chce sie z nia ozenic!

Gość moim zdaniem....
no właśnie..... nie obchodziły go..... może chce coś zmienić..... z tego co piszesz, to facetowi sukcesów w życiu nie brakowało..... raczej jest człowiekiem zrealizowanym..... może imponuje mu właśnie to, że ktoś mysli o innych....... a nie tylko o sobie.... mnie osobiście, też by to imponowało.

Gość jagaga
jednego nie rozumiem spotykał się ztobą - tak . To kim dla niego byłas, z tego wynika ze nie traktował cie poważnie. moze nie jest wart tego żeby go odzyskiwać

Gość aswfrdtghjkmm nbv
wlasnie sama nie wiem, mi wciaz mowil ze on nie ejst gotowy do zwiazku, ze slub to tylko paier etc etc, a ty masz, nagle wielce zakochany:(

Gość jagaga
moze faktycznie sie zakochał

Gość aswfrdtghjkmm nbv
jagaga ja to wiem ja kombinuje jak go odzyskac:(

Gość jagaga
może pokaż mu co traci

Gość jagaga
Niech poczuje ukłucie zazdrości

Gość aswfrdtghjkmm nbv
dzis tak mialobyc wygladalam najpiekniej jak moglam mial poczuc co traci i zobaczyc jak sie czuje obok pieknej kobiety a nie x zta skacaca koloniego zaba. Tymczasem on, na mnie patrzyl ja na zabe.

Gość aswfrdtghjkmm nbv
probowalam tez zaciagnac go do lozka ale on stanowczo mowi ze raz w zyciu chce byc fair i to wlasnie dla niej.....jezuuuuuuuuuu

Gość moim zdaniem....
kobieto..... nie skupiaj się tylko na wyglądzie..... wyraźnie widać, że jemu chodzi o wnętrze, już się na piekne opakowania widocznie napatrzył.... zaciąganie do łóżka- hmmmm dla mnie żenujący pomysł....

Gość jagaga
On najwyraźniej jest zakochany a z miłością raczej ciezko jest wygrać więc odpuść go sobie bo raczej nic nie wskurasz

Gość robie zapiekankee
szanuje takich facetow naprawde, bo są "głebocy" i nie patrz tylko na wygląd ale na to co w sercu :)

Gość no prosze cie
Widzialas kiedys nadzianego głebokiego faceta???? Hahahaha jasneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee