Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aswfrdtghjkmm nbv

jakim cholernym cudem?

Polecane posty

Gość aswfrdtghjkmm nbv

Cholera, no jakim?????? Facet, ktory moze miec kazda laske, ma kilka saonw o samochodowych w cholere kasy, jest przyustojny i naprawde za.....moze sie zakochac w taiej zwyklej , cholera grubawej, smiesznej dziewczyninie. Jezu! Wezcie mi to wyjasnijcie bo ja nie wierze!

Gość uroda to nie wszytko
ona ma to coś, czego Tobie brakuje

Gość aswfrdtghjkmm nbv
ale ona jest cholernie pospolita, ma gruby tylek, jest taka nijaka!

Gość aswfrdtghjkmm nbv
no tak juz na nie napadacie. Nie wiecie czy lece na kase czy nie, ja tylko jestem w szoku ze on sie no nie wstydzi z nia pokazywac. On w gajerku za 20 tys a ona jak myszka. On w nia patrzy jak w obrazek a ja nie wierze kurcze wlasnym oczom!

Gość to że zadajesz takie pytanie
świadczy, jaką masz pustkę we łbie :P

bo miłość jest ślepa bo ma super charakter bo jest dobrą partnerką bo mu się podoba ... itd

Gość zaczekoladowana
żadna kobieta nie jest nijaka i nie możesz pisać o niej samych najgorszych rzeczy, ponieważ to by przeczyło temu, że ktoś się w niej zakochał musi w sobie cos mieć, np ładny usmiech

Gość nanny franny
to, ze zadajesz takie pytanie swiadczy jeszcze o 2 rzeczach: 1) nie wiesz, czym jest KOCHAC kogos 2) jestes ZARABISCIE plytka, bo dziwi cie, ze ktos BOGATY zakochal sie w "szarej myszce", ktora nie jest zaje**scie ubrana, uczesana i wymalowana oraz ma "gruby tylek" Pytam: CO Z TEGO???

Gość aswfrdtghjkmm nbv
ale predzej taka byle jaka laska poleci na kase niz taka ktora ma wyglad ! Co wy bredzicie! Ale kanał.

Gość vred
Odpowiedź jest prosta - jest to niemożliwe. Dlatego sądze, ze to prowokacja.

Gość grudniowaooo
Chyba nie wiem jakim...Kamel tez fajnie wybral

Gość jagaga
Nie zgadzam się z tobą. bardzo często te malowane lale z tzw, wygladem leca na kase

a czy ja piszę że mnie to dziwi???? napisałam jak BYK że może ma fajny charakter dziewczyna !!!!!!!!!!!!! nie dorabiaj ideologii tam gdzie nie trzeba

Gość aswfrdtghjkmm nbv
Pozatym, sory ale ile to mzoe potrwac? Tacy faceci sie nie zakochuja w takich myszkach. Chyba ze na chwile zeby potem i tak wziac sobie panne ze "swojego świata" moze i jestem pusta mowci sobie co chcecie, siedze i sie wlasnie zastanawiam jak to jest mozliwe. Chodzi z nia za raczke jak pajac.

Gość jagaga
A poza tym wyglad to nie wszystko

może tak być że facet boi się atrakcyjnej kobiety bo ma kompleksy. a przy takiej myszy czuje sie \"bezpiecznie\" bo myśli: taka to na kasę na pewno nie poleci a ja jak ją zaniedbam to i tak mnie nie zdradzi no bo kto na nią spojrzy ;)

Gość aswfrdtghjkmm nbv
Nie no nie mowi o niej najgorszych rzeczy, tylko obiektywnie ze nie pasuje do niego, on koles z kasa ona taka mysz. On wieli swoat ona pomaga narkmanom, on sie wozi mercasmi ona metrem....no prosze was!

jedziecie po dziewczynie jak smrod po gaciach, a moze ona po prostu pisze o sobie (nie moze uwierzyc we wlasne szczescie...) :classic_cool:

cóż ci napiszę- zdarza się ;-) mój chłopak jest bardzo bogaty, jeździ limuzyną, ma kilka mieszkań, działek, a zakochał się we mnie- panience z bloku, trochę za szczupłej, w normalnych ciuchach, ktorej rodzice są zwykłymi ludźmi. jak to możliwe????

Gość olalalala
chyba gość się musiał zakochać.A czy ona leci na kasę???nie sądzę!!Ja jestem szarą myszą ,nawet burą,z dużym tyłkiem i za nic w świecie nie chciałabym takiego faceta.Po co??żeby wyglądać przy nim jak pasztet? jeszcze nie daj boże by mnie zmieniać zaczął......brrrrrrrrr To musi być miłość.....

Gość no tak łazi z grubą za rączkę
a ciebie - skończonej piękności, gejzera intelektu, IQ260 , gotowej rozerwać na jego widok swoje stringi nie zauważa??????????????? co za palant,:P

Gość jagaga
A moze po prostu jest mu z nia dobrze:-) moze chce czegoś zwykłego niz jego wielki świat z kasą i na ogół z obłudą

Gość aswfrdtghjkmm nbv
no ale napisales ( ten powyzej) moze nie az tak, ale napewno jestem od niej atrakcyjniejsza a on mi dzis odpalil ze sie zakochal. I o zgrozo chce sie jej oswiadczyc. W ogole rozanielony jak nie wiem co. Opadła mi kopara zwycajnie.

Gość jagaga
Bo może to prawda:-) A miłośc nie patrzy na wyglad - tylko na to coś :-) co się w sobie ma i co przyciaga :-)

\" serce nie sługa- rozkazać mu nie wolno\" może ma cechy, które mu imponują, za które ją podziwia. Może dla ciebie ta dziewczyna jest brzydka, a dla niego piękna- każdy ma inny gust; może akurat lubi takie przy tuszy, może jest inteligentna, skromna, mądra, szczera, opikuńcza, czuła. może jest NORMALĄ laską, tzn. nie udaje przy nim, kogoś kim nie jest :-) może go o to zapytaj :-)

Gość sfdgsdfgsf
milosc jest slepa to raz dwa ze jets mnostwo pieknych laske ale w glowahc pusto w sercu pusto egoistki z zadartymi nochalami brak im czulosci i ciepla a taka szara i gruba potrafi byc niejednokrotnie lepsza parnterka od tekiej jak ty samo twoje podejscie do sparwy zdrzdailo cie .....i obnazylo z wewnetrznej brzydoty