Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Love Maxi King

Prosze o pomoc.tabletki anty

Polecane posty

Gość Love Maxi King

Nie kupilam tabletek bo mialam problem z dostaniem recepty.gin.na urlopie.Chyba musze zrobic przerwe...Jakie sa konsekwencje?skutki uboczne? A czy taka recepte moze wypisac zwykly lekarz intermista?

idz do apteki i poproś żeby ci sprzedali tabsy bez recepty...i powiedz że doniesiesz receptę...na pewno ci sprzedadzą..

Gość Love Maxi King
Ale lekarz rodzinny napewnomoze wypisac?nie chce wyjsc na idiotke idac do internisty po antykoncepcyjne srodki

Gość Love Maxi King
a ktoras z was brala juz recepte od lekarza rodzinnego na tabletki?

na pewno może! ja czasami (!) tak robię. na początku jak pierwszy raz przyszłam to poprosił żebym jak tylko dostanę się do ginekologa wzięła takie zaświadczenie że owe leki stosuję, poprosił teżo ostatnie wyniki badań. ale z racji tego że nie miałam przy sobie powiedział że jak będę miała to mam donieść. bez problemu wypisał :)

Gość Love Maxi King
mala agatka...ale przeciez jaka jest roznica miedzy mieiacem a trzeam...I takmi sie wszystko rozreguluje i tak,wiec nie wiemco robic...Boje sie ze przerwa za duzo namiesza w moim organizmie

każdy lekarz pierwszego kontaktu może wypisać receptę na tabletki. podobno nie wszyscy chcą, ale ja jeszcze nie miałam z tym problemu

Gość Love Maxi King
alemoj gin nie daje wynikow badan tylko zostawia w karcie pacjenta...do 20 przyjmuje moj lekarz...nie wiemczy isc...

co do pytania o tą przerwę, to podobno jest i to znaczna. nie wiem dokładnie, bo ja robiłam ale 6 miesięcy przerwy (w zamiarze miałam kompletne odstawienie, ale musiałam wróciić do nich :( )

Gość mała cwaniaraaa
tez miałąm podobną sytuacje byłam umówiona z ginem jednak neimogłam iśc a potrzebowałam receprty. I mojego męża kolegi żona jest farmaceutką i pwoeidiala ze bez problemu da mi te tabletki bez recepty tylko poprostu drożej zapłace biore novynette płace z reeptą 22zł bez 30. ona powieddziała ze tak naprade mozna sprzedawca te tabletki bez recepty tylko sie drozej płaci. zdziwiło mnie to bo nigdy o tkim czyms nei słyszałam ale tabletki dostałam!