Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GUMINOS

DZISIAJ ZDAŁEM PRAWKO ZA PIERWSZYM RAZEM !!!

Polecane posty

moje to to lwie malenstwo...a to wieksze to..osobistego narzeczonego;) no ale chyba mi ufa...skoro daje sie przejechać...i to samej:D;)

skarbie... trzeba spokojnie... generalnie na prostej drodze, albo na tak jak na placyku jak popuszczasz delikatnie sprzęgło to samochód sam rusza... na drodze jest tak samo, tylko, że trzeba mu pomóc gazem, aby przyśpieszyć rozpędzanie... wyczuwanie samochodu polega na nasłuchiwaniu silnika i obserwowaniu przyspieszenia... na początku możesz na obrotomierz zerwać, wskazówka nie powinna spadać poniżej 1 tys. obrotów, wtedy na pewno Ci nie zgaśnie...

chyba tak... Lancerek jest fajny... ale i tak za mały dla mnie abym się mógł bezpiecznie czuć... wiesz... generalnie to najlepiej jeździć dużymi samochodami terenowymi z 3.0 V6. bo tak najbezpieczniej... he he :) i takiego potwora sobie kiedyś kupie jak bedzie mnie stać

studiuje \" Zarządzanie i Handel Nieruchomościami\" to może sobie kiedyś kupie...

ja to chyba jestem jakims jelopem samochodowym,jak wyjezdzam na ulice z instruktorem to boje sie ze kogos moge zabic :o

U nas w Poznaniu się jeździ Punto i Grande Punto. Ja mam egzamin już w tym tygodniu :) ale i tak wiem, że nie zdam za pierwszym razem więc sie nie denerwuję :) idę zobaczyć tylko jak to jest < hahaha > Mój chłopak też zdał za pierwszym, ja zdaję o tej samej godzinie co on :D :D

http://www.sfx.pl/kris/06_jeep_srt8.jpg Silnik beznynowy HEMI o pojemności 6,3l ma moc 426KM i 570NM!!!! Auto jest bardzo szybkie bo może pojechać ponad 250km/h. Nie wiem jak Jeep zrobił takie auto z przyśpieszeniem 5,1s do 100km/h(Szybciej od BMW X5 4,8si i Porshe Cayenny Turbo i ML 6,3 AMG) bo przecież on waży 2200KG!!!!!!!!

Gość klikkkkkkkkkkkkk
gratuluję. ja 3 razy poległam. 😭