Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koparkaaaa

chyba powinno powstac jakies forum pt przeciwniczki macierzynstwa

Polecane posty

Gość koparkaaaa

czy cos w tym rodzaju... bo dziwne jest ze na forum o macierzynstwie tyle jest tematow zakladanych przez kobiety ktore niby to nie chca dzieci, nie moga na nie patrzec a mimo to wchodza tu i przekonuja wszytkich ( w tym chyba siebie same) jakie to zycie jest piekne bez dzieci wrzucajac przy tym na babki dzieciate.. to jakas paranoja jest, obsesja.. sama nie wiem ja jak nie chce miec kota, nie lubie kotow itd to nie wchodze na strony milosnikow tych zwierzat.. mam to w dupie poprostu.. chcesz miec kota? nie chcesz miec kota? zwisa mi to.. no chyba ze mam jakas obsesje.. na zdrowy rozum kto jesli nie lubi dzieci i ich nie chce lubnie ma wchodzi na forum macierzynstwo ciaza wychowywanie dzieci

żałosne...te słówka a kto ci każe wchodzić na ten temat rób co chcesz i nie zawracaj głowy tymi bzdurami.

moim zdaniem takie forum powinno poswstac nie kazda kobieta chce miec dzieci jest forum o posiadaniu dzieci to niech bedzie o nieposiadaniu dzieci:P

Gość ciężarówka ...
ja też jestem za powstaniem odrębnego forum dla kobiet pzreciwnych macierzyństwu :) miałyby tam swoje miejsce na popisy, a tutaj czasami wnerwiają tylko matki i się potem dziwią, że są kłótnie i niepotrzebne dyskusje, ale osobiście mi to nie przreszkadza, aczkolwiek popieram pomysł nowego forum :)

E tam. Po co kolejne forum? Będą tam się pchały zwolenniczki macierzyństwa, usiłując przekonać przeciwniczki że nie maja racji ;) I będą takie same awantury co tutaj...

Popieram koparkeeee:)Mnie tez wnerwiaja bezdzietne panny ktore wchodza na forum dla ciezarnych i mam i nie tyle chodzi o przekonywanie do swych racji choc sa one bez sensu na tym cafe co do ublizania ciezarnym...a czesto niestety sie z tym spotykam.Nic tak mnie jednak nie bawi jak madrosci wyglaszane przez 18l.dziewice(nic do dziewictwa nie mam;))ktore chlopaka nie maja a tym bardziej w ciazy nie byly a wyglaszaja monologi na temat np.zdrowego odzywiania sie w ciazy itp...